Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ

• 55 307
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
На мен много ми харесва сериала и да ви кажа,може и да е глупаво ,но ми харесва повече от СД!Просто ,не знам по различен е от него,обстановката и т.н.А дали е динамичен и ли не-всеки го виижда по различен начин според мен.. Peace

Малко Слънце,изчисти си ЛС... Sunglasses

Извинете за спама.... Embarassed

# 646
В началото бях доста скептична по отношение на продуцента, обаче Ваня прави уникална игра! Тая жена е страхотна актриса и  има страхотно присъствие!
Алекс Р - много добра
Хоремага и собствениците му - мъжа е много добър!
Боян - дупка от вскякъде!
Распутин - уникален актьор.
Иван Иванова - също ми харесва като игра, както и този, който играе Роки. Останалите - много зле!
АААА и "кученцето" на Съдийката, не му запоних името - добре играе!

# 647
Е сега... да казвам пред целия форум ли? ..Все пак много хора четат тук, голям форум е .. не е много удачно.
Все едно реклама правя. Пък аз не искам - не че не се гордея, напротив много се радвам и съм горда че участва в този нов български сериал, обаче просто не считам за нужно да го оповестявам толкова публично. Wink  bouquet
  bouquet Не виждам лошо да правиш реклама и да, не си длъжна да даваш обяснения на никого. Каквото си искала си казала.  Hug

# 648
Здравейте Simple SmileИ аз гледах филма. Хубав е, саааамо ако може да се движи малко по-бързо и ще е супер Simple Smile
Определено споделям мнението, че всеки БГ сериал е по-хубав от турските:) От там нито един не можа да ме грабне Simple Smile

# 649
Започнах да гледам сериала с голямо желание, но много мудно това действие ....
Като идея и замисъл не ми се струва зле, но определено трябва да го раздвижат.
4 серии минаха, а така и не разбрахме кому беше нужно да има действие и в Америка  Whistling

# 650
# 651
И на мен Америката ми идва вповече. Може би действието трябваше да е 4:1 в полза на БГ

# 652
Визията на Малин Кръстев никак не се вързва с героя .Абсолютно неподходящ подбор.
Много ме дразни .

# 653
Аз си мисля, че има толкова недоволни от избора на Малин Кръстев, просто защото не притежава как да кажа, за да не прозвучи грубо... Не притежава сексапила на Блатечки на пример. Но това не го прави по-малко добър актьор. Според мен се справя чудесно с ролята.

# 654
  • Бургас
Аз си мисля, че има толкова недоволни от избора на Малин Кръстев, просто защото не притежава как да кажа, за да не прозвучи грубо... Не притежава сексапила на Блатечки на пример. Но това не го прави по-малко добър актьор. Според мен се справя чудесно с ролята.

Споделям мнението ти  Mr. Green

Гледала съм го и на други места и е добър актьор иначе.

# 655

Напълно споделям!

# 656
От 10 минути гледаме тъпотии и нищо съществено не се случва!  ooooh!

# 657
не 10 ами  1 ч и 10. 10 мин. гледахме как бай Юнал се кълчи с рускинята и прави жалко пдобие на стриптийз. Дано нещо Роки раздвижи нещата че  филма съвсем умря. Много скучна тая серия

# 658
не 10 ами  1 ч и 10. 10 мин. гледахме как бай Юнал се кълчи с рускинята и прави жалко пдобие на стриптииз

Съжалявам, че ще го кажа, но този сериал е голям провал! Явно правенето на сериали не е за всеки! Като се замисля БТВ дадоха на всичките си продуценти да им правят сериали! Ама на Маги не му се получи! Не знам вече какво не му е наред, май сценария. Абе от самото начало само сцената с караокето не е сцена, в която седят! УЖАС

А тези постулати и умни мисли, които всеки изрича направо не знам докъде ми дойдоха. И една скука скука, нищо не се случи. Чак ме е яд, че пак го загледах! Ама викам си, явно сериала е сложен, ще го изчакам още малко. Целия филм е един безкраен разговор. Цялата история на Таня Стоева я чух през няколко души, можеше малко да се напънат да я покажат по друг начин. Пфу... Дилов се изложи!

# 659
  • София
не 10 ами  1 ч и 10. 10 мин. гледахме как бай Юнал се кълчи с рускинята и прави жалко пдобие на стриптийз. Дано нещо Роки раздвижи нещата че  филма съвсем умря. Много скучна тая серия
Украинка  Mr. Green Това е вместо запис.
 Иначе мудността с ,която се развиват нещата в сериала ме вбесяват,и май бях доста търпелива три седмици подред.Чакам "Под прикритие" поне да си продължа традицията неделя вечер БГ-филм.

Общи условия

Активация на акаунт