Рожден ден в детската градина ?!

• 2 247
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте!

Нашият юнак скоро има рожден ден и по този повод иска пиратско парти.
До тук добре , но децата които той иска да покани са негови другарчета от детската градина. За добро или лощо аз не познавам родителите им   Blush , взимаме ги по различно време децата и т.н. Също така се чудя ,ако поканим тези 7-8 деца, няма ли другите да се нацупят или нещо подобно? ooooh!
 След дълги размисли и страсти реших ,че пиратското парти може да се проведе в групата  Mr. Green Някой от вас правил ли е така? Ще занеса на децата почерпка, ще извикам клоун/пират след обедния сън и всички деца дружно ще се забавляват. Мислите ли ,че е редно ? Вие бихте ли го направили?

# 1
  • София
Аз лично мислих върху този вариант за предстоящия РД на сина ми. Но се отказах.
Първо - имаме много приятели с деца, т.е това са деца, които редовно играят със сина ми.
Нямам възможност да правя две партита.
Но и нямам намерение да каня непознати деца и родители.

# 2
  • Кори Селести
Веднъж занесох торта в градината и поисках да снимам как се духат свещички...и не повторих.
Учителките ме гледаха зло, децата бяха стреснати тип "сега ще стоите мирно!".

Извода е...както и да си го представяш - говори предварително с учителките какво са готови да понесат, че да не стане някой фал вместо веселба Simple Smile

# 3
Ако се спреш на първия вариант просто дай поканите за тези деца на госпожата и тя ще ги даде на родителите. При втория вариант трябва да поговориш с учителките и ако те са съгласни организирай клауните и мисля, че ще се получи хубав рожден ден. Аз съм на мнение, че колкото повече деца, толкова е по-интересно и забавно. Синът ми беше с 20 деца в група и винаги сме канили всичките деца. Сега при дъщеря ми децата в групата й са 12 и всичките идват на РД.
Мисля, че РД в клуб е по-интересно, но това е мое мнение.

# 4
  • Стара Загора
Моят син се страхуваше от клоуни почти до първи клас, така че първо говори с госпожите за да няма уплашени и разплакани деца.

# 5
Защо да не направиш парит в градината? купи им свирки, маски /от Джъмбо/ и др. подобни, покани клоун - децата ще са забавляват страхотно  Peace Ако имаш възможност за детски клуб, можеш  и там да ги поканиш - това е повод да се видиш и запознаеш с останалите майки  Peace

# 6
Благодаря Ви за отговорите Simple Smile

Говорих с госпожата и тя приветства идеята. Дори каза ,че преди два месеца друго дете така е празнувало. Майката е дошла в групата с клоуна и е било весело:)
 Естествено не ми разрешиха торта , но нея ще разрежем у дома:)
 Относно почерпката - освен детски сокчета какво бихте занесли вие? Аз до сега съм залагала на ядки и  плодове /сурови/сушени/ и някакви бисквити без шоколади и т.н. и много им е харесвало на децата. Особено се хвърлят на боровинките и ананасите......Но искам да е нещо различно тази година!  newsm78

# 7
Щом госпожата се е съгласила това е супер. Защо не ви разрешават да внесете торта? Ако има сертификат или друг документ удостоверяващ датата на производство, няма ли да стане? Опитай се да поговориш пак с госпожата, защото децата най-много се радват на тортата, духането на свещичките.
По принцип за почерпката можеш да вземеш солети или царевични пръчки с играчки, сладки няколко вида, соленки, кекс...   

# 8
  • София/Русе
Много детски градини не разрешават внасянето на торти, а и доста родители са против - имаше тема отделна за това наскоро и доста спорове по въпроса. Плодове различни видове - добра идея, ядки не знам - може би също има деца, които не ядат ядки или поне не всякакъв вид. А царевични пръчки и т.н. предложения - ами не би трябвало да ти разрешат  newsm78 Все пак това си е боклучава храна и доста хора ограничават консумацията на такава за децата си. Ако искаш някоя малка играчка за спомен, може би имаше едни картонени торти и шаблони за тях съм виждала тук и вътре дребни подаръчета във всяко парче. Иначе балони, свирки, украса, конфети  Peace

# 9
Снощи другата госпожа ме застреля ,че била против такива празненства с клоуни....вдигали шум.
Съвсем се обърках какво да правя. Днес ще смятаме коя смяна е и дали ще  е там по време на празненството..... ooooh!

# 10
  • София
В градината на сина ми не разрешават паритата, но не заради шума, а заради това, че влизат външни лица. Преди време една от госпожите разрешила да се направи подобно парти и после имала проблеми с директорката.
Най - добре говорете с директорката и ако тя разреши, тогава няма защо да се притеснявате, вместо да се чудите коя госпожа, коя смяна ще бъде. Има вероятност, макар и малка точно в този ден госпожите да са се разменили и тогава, какво ще правите?

# 11
Разрешение от директорката имаме.
Мерсди на всички, отказах се от този вариянт  Confused
Избирателно ще поканим няколко деца в детско заведение.

# 12
  • София/Русе
Да ти е живо и здраво детенцето ! Където и да празнувате - най-важен е рожденика в крайна сметка  Hug Така че изкарайте си супер !

# 13
  • София
Разрешение от директорката имаме.
Мерсди на всички, отказах се от този вариянт  Confused
Избирателно ще поканим няколко деца в детско заведение.
Може да поканиш театър вместо клоун, те не вдигат шум, аз така направих в градината на дъщеря ми. Peace Идва само една актриса с декори, изигра им куклен театър - Житената питка, за около 40 мин., на децата много им беше харесало. Simple Smile

# 14
Много хубава идея:)     
Никога не ми беше хрумвало.
Още съм в голяма чуденка. Не съм предполагала ,че тази госпожа ще реагира така. За другите деца може ,а за нас.....?! Confused

Общи условия

Активация на акаунт