Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Момичета кога ще има превод на 25 серия? newsm78 #Crazy

# 526
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета кога ще има превод на 25 серия? newsm78 #Crazy
smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImao
Ами най вероятно една две седмици след като я излъчат по турската телевизия, т.е... септември като почне нов сезон.  Wink smile3521
Добър ден.   bouquet
Хубаво е човек да си почине, да отмори, да се разходи тук там.
Но всяка отпуска свършва.  Sad
За тези които вече починаха - лека работа.
За тези които тепърва ще почиват- приятни отпуски и само положителни емоции.  smile3525

# 527
# 528
anna3com, много благодаря за отговора и информацията и  предоставената от теб възможност да поразгледам такива прекрасни и позитивни снимки!!!! Hug Peace  bouquet

# 529
всички чакаме 25  Wink

за да видим как ще изиграят играта   Crazy

Ани, много хубави снимки на Нур  Heart Eyes

Peregrin  Hug
Изненада ме КРАЯ  newsm78 - осъществи БУНТА не тази, която очаквах от самото начало, а тази която изобщо не очаквах  Joy ... това ми беше и интересното  Wink
Червенокосото момиче .... ... не успя да осъществи БУНТА  Rolling Eyes (дано на по-късен етап успее, след завършване на университета напр.)
Русото момиче ...... успя наистина да осъществи БУНТА (Е, не избяга в Австралия (при баща си), но пък и това беше всъщност метафора (бягство и надежда за ново начало, себереализация)
вярно, Бехие не можа да осъществи своя бунт, жалко за нея, но пък даде кураж на приятелката си да опита  Peace
Не винаги, но понякога бягството все пак е решение, дали в Австралия, Бразилия, или съседния двор
 като видях Бразилия ми изплува странна асоциация  Crazy с любима песен и филм  Heart Eyes   Hug
сори за спама  Blush

Когато не могат да избягат, силните рушат стени, променят историята  Peace Peace

# 530
И понеже стана въпрос за 25 серия  Laughing

# 531
Ани благодаря за хубавите снимки.Много харесвам Набахат Чекре -няма по-подхадяща от нея в ролята на Валиде султан   bouquet
Лили клипчето е много хубаво ,само Бергюзар не ми хареса в ролята на Моника/по принцип е много талантлива и красива актриса/   bouquet

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 14:18 от trendafilka

# 532

Umjesto razvoda, Onur i Šeherezada odabrali ljetovanje

http://www.voxportal.hr/vijest/umjesto-razvoda-onur-i-seherezada … source=VOX+portal

Напоследък имаше много слухове за проблеми с брака на Халит и Бергюзар. Дори и ги разведоха  Mr. Green

Заглавието на статията гласи: Наместо развод, Онур и Шехерезада са на почивка

Говорителят на двойката е излязъл с изявление, че няма и дума за развод. Двойката живее заедно и бракът им е все така чудесен. В момента заедно със сина си Али са на почивка в турски курорт.

# 533
.................................................
Двойката живее заедно и бракът им е все така чудесен. В момента заедно със сина си Али са на почивка в турски курорт.

Мали-и-й -  загубих съзнание от умиление  Laughing....

Ако някой знае някъде необрано дърво с дуди , да ми свирка да идвам  да бера с голямата кошница  hahaha bowuu... Laughing

# 534

Още едно щастливо семейство

# 535
Благодаря за позитивната снимка !   bouquet
ПРЕКРАСНИ СА !!!! Peace Hug Heart Eyes

Още едно щастливо семейство

# 536
АНИ  bouquet много е слънчево семейство на Мехмет Peace
А  писаниците за Берг и Халит не си заслужават коментара- ние си ги знаем Party Party Party

# 537
# 538
# 539

Общи условия

Активация на акаунт