Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Ани,Ари,Мишел,Лили много хубави снимки и клипчета   bouquet
Бену Корел относно Мерием смятам че е избрана много сполучливо за ролята на Хюрем, та нали действието се развива във време когато са се ценяли пищните форми . Мерием лично на мен ми харесва непринудена,весела и приятелски настроена.

# 661
Добро утро  food010

Rima Ayoub - Lucky ocean...

Ljiljana Martinoska - ufufufuuuuuuuuuuufffffffff​ , veeeeeeerrrrrrrrryyyyyyy lucky........

Halit Ergenc fans PASSIONATED-  I've already dived ... In the bottom of his blue eyes!!!!!! ....

Според фенките от фейсбук - океана е късметлия... Heart Eyes Joy Joy Joy

# 662
  • В тъмната гора.
Анастасия Лисовская (Роксолана 1506 – 1558)

Погледа от портрета излъчва интелигентност, има умни очи.
Въобще не се вписва с излъчването на Мерием Юзерли.

# 663
Не е достатъчно да "гледаш умно"   tooth     От значение е да ... бъдеш умен  Laughing
Cry                                    thumbsup

Така, че проблемът с разминаването м/у историческия и екранен образ на Хюрем/Роксолана не е в погледа на Мерием  Laughing, а в цялостното поведение на героинята - отсъствието на мисъл, разсъждение, интереси и любознателност, този образ обаче не е нейна хрумка, а е сценаристко решение  Wink

# 664
Разрешавате ли един сладур да ви каже добро утро?
Това е Али часовникарчето.
В такъв случей със сигорност ще бъде добро.

.

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 10:13 от nadejda2639

# 665
Позволявам си да качвам колажи,които не са по темата,
но нали сега сме ваканция?

.

# 666
Наде  Hug   bouquet Защо да не са по темата колажите? Точно са по темата.

# 667
НАДЕ      bouquet     по темата са колажите Heart Eyes Grinning
Али  в прегръдката на Халит прилича на баща си, а в прегръдката на Берг- прилича на майка си Joy

Peregrin
newsm10

Не е достатъчно да "гледаш умно"   tooth     От значение е да ... бъдеш умен  Laughing

# 668
С този колаж ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден. Точно такъв като Мерием  Simple Smile

# 669
Скоро и Мерием ще има рожден ден. Истинска лъвица си е тя

# 670
http://fotogaleri.haberler.com/hurrem-sultan-in-hayati/resim-7/
Има доста портрети на Хюрием -Султан ,всъщтност цялата галерия от снимки е интересна!Лек ден на всички!
Ани аз се чудех защо Мерием ми е толкова симпатична ,ами тя си е чиста лъвица,кой знае Кануни какво бижу ще и измайстори за рождения ден Wink

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 20:06 от trendafilka

# 671
Благодаря Мишел!
Снощи по късни доби , когато качих снимката нямах сили вече да пиша , камо ли да споря с някой за актрисата Мерием ....
Ти си написала в поста , точно онова , което исках да кажа ... Peace newsm51 smile3501 newsm10

п.п Кой каквото иска да ми казва - свят шарен , мнмения много - и към сценария относно Хюррем и нейното "поведение" има кусури, ама на фона на грубоватата и на моменти отблъскваща ЗА МЕН актриса ....просто няма какво да се каже .... smile3505

Колкото Халит е удар в 10-ката като роля за Султан Сюлейман , толкова Мерием за мен си остава голямо , ама много голямо недоразумение , че дори и разочарование .....

п.п И защо доста често съм атакувана за и относно "пищните форми "......Едва ли робините са ги вземали по килограми .....Е можеха да изберат по-елегантна , по-нежна , по- красива актриса .....Можеше да бъде и по -лоша по сценарий , пак щях да я приема ....., но тази актриса ....просто в моите очи няма никакъв шанс .... Thinking

Анастасия Лисовская (Роксолана 1506 – 1558)

Погледа от портрета излъчва интелигентност, има умни очи.
Въобще не се вписва с излъчването на Мерием Юзерли.

# 672
Дори и когато е добронамерена ..., "усмихната" ....отново не е красива ....Пак личат грубоватите черти , по-големите зъби , прекалено издълженото лице и леко кривото нещо ...наподобяващо "усмивка"......Това като се добави към кобилестото тяло , дебели крака и широки колена ......... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Момичета , в кой друг сериал /филм ...е поканена Мерием ...Къде играе или е играла още .....????

С този колаж ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден. Точно такъв като Мерием  Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 17:15 от Bennu Korel

# 673
Извинявам се за спама ...., но ще отговоря !  bouquet

"Пищни форми" е едно ....., а грубост .....и някаква несъразмерност ....е съвсем друго .....Ще се опитам да дам нагледен пример ...
Първата "пищна" за която се сещам , но много талантлива и много красива е Джейда Дювенджи .....Та като трябвало да е "пищна " Джейда е класи във всяко отношение ....Да , по -голяма на години ....., но като е по-нежна и миловидна щяха да я издокарат и по-млада ....Какво като Мерием е на 20+ , а на мен ми прилича на 54  ooooh!

...........Бену Корел относно Мерием смятам че е избрана много сполучливо за ролята на Хюрем, та нали действието се развива във време когато са се ценяли пищните форми . ...................

# 674
Бену Корел всеки има право на мнение и всяко мнение е субективно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт