Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 262
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Бену Корел всеки има право на мнение и всяко мнение е субективно  Peace

Aбсолютно вярно. Peace На мен Мерием ми харесва, няма да кажа, че е мис Свят, но определено е живописна и се забавлявам, докато я гледам. Има живец в нея, ако мога така да се изразя...както и в Хюррем е имало живец, който я е откроявал от масата нежни, красиви и еднакво меланхолични създания в харема.  Mr. Green

# 676
# 677
# 678
# 679

http://www.facebook.com/video/video.php?v=170947252962793&oi … 9098&comments

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 21:00 от Lilims

# 680
Лили чудесно клипче   bouquet
http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=123328&haberadi=Hurre … ari_katlandi.html
и нещо за Хюрем ,но на турски.....

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 22:17 от trendafilka

# 681
# 682
  • Атлантис, Галактика Пегас
Извинявам се за спама ...., но ще отговоря !  bouquet

"Пищни форми" е едно ....., а грубост .....и някаква несъразмерност ....е съвсем друго .....Ще се опитам да дам нагледен пример ...
Първата "пищна" за която се сещам , но много талантлива и много красива е Джейда Дювенджи .....Та като трябвало да е "пищна " Джейда е класи във всяко отношение ....Да , по -голяма на години ....., но като е по-нежна и миловидна щяха да я издокарат и по-млада ....Какво като Мерием е на 20+ , а на мен ми прилича на 54  ooooh!

Не бих нарекла Джейда пишна...  Wink Съвсем нормална е. То в такъв случай повече от 80 % жени по света са с пишни форми  Joy
Всеки си има право на мнение, но плюене по човек не ми допада.  Дори да не ти харесва, каза го веднъж достатъчно, разбрахме че ни ти харесва. ooooh! Crossing Arms
Лили клипчето е много хубаво.  Peace  bouquet

# 683
Това е новина, която знам от доста време, но сега е официално потвърдена от тр. преса. След влизането на Мехмет като Мустафа, А сега на Бурак като Рустем Паша, втори сезон се очертава доста приятен за гледане.

Sürpriz dizi, sürpriz rol!
www.stargazete.com
Oyuncu Burak Özçivit, final yapmaya hazırlanan ‘Küçük Sırlar’ dizisinden geçen sezonun flaş yapımı ‘Muhteşem Yüzyıl’a geçiyor.

# 684
Ееее още хубави артисти ще участват в любимия сериал  Wink

# 685
Напълно подкрепям Корделия!Джейда е хубава жена.Дори по време на серияла 1001 нощ
много пъти я харесвах повече от Берг / само по времето на 1001 нощ/,има много сладка усмивка,но определението пищна не върви за нея.
Не знам защо,но не само Бену Корел,но понякога и други момичета приписват на любимците си
качества,които не притежават. Вярно,"по вкус и по цвет,товарищ нет!",но някои неща са очевадни.
Аз съм голяма фенка на Халит Ергенч,но никога не бих казала,че е хубав,защото не е.Дори очите му пред ,които се прехласваме/само някои от нас/ не смятам,че са хубави.Това,че са сини, не ги прави такива.Виж погледа му е нещо неоспоримо.Безпорен чаровник е,но силата му не е външността му.
В случая давам него за пример,защото въпреки,че ми е луда слабост не му приписвам качества,които не притежава.Безпристрасна съм,когато оценявам външността на любимците си
Мериам на мен също ми е симпатична и не смятам,че е груба.Вярно,че не отговаря на историческото описание на Хюррем, но с играта си компенсира това.
Също като Корделия смятам,че не е редно да се плюе по актьорите.  
Дамата,която танцува,не е определение за красива пищна жена,но намеква що е то пищност.
 http://vbox7.com/play:adec7ad7

# 686
Може ли Корделия да не ми се кара ! Naughty
 Никого не съм плюла ..., просто мислех , че в темата около филма и в почивката между сезоните всеки може да сподели какво мисли .....и мнението му да не бъде атакувано веднага от несъгласните с него ! Wink Wink
Казала съм повече от веднъж или 5 пъти , че Мерием не ми харесва , защото съм отговаряла като пост на нечие недоволство от моето мнение ....... Peace

Напълно подкрепям Корделия!Джейда е хубава жена.Дори по време на серияла 1001 нощ
много пъти я харесвах повече от Берг / само по времето на 1001 нощ/,има много сладка усмивка,но определението пищна не върви за нея.
Не знам защо,но не само Бену Корел,но понякога и други момичета приписват на любимците си
качества,които не притежават. Вярно,"по вкус и по цвет,товарищ нет!",но някои неща са очевадни.
Аз съм голяма фенка на Халит Ергенч,но никога не бих казала,че е хубав,защото не е.Дори очите му пред ,които се прехласваме/само някои от нас/ не смятам,че са хубави.Това,че са сини, не ги прави такива.Виж погледа му е нещо неоспоримо.Безпорен чаровник е,но силата му не е външността му.
В случая давам него за пример,защото въпреки,че ми е луда слабост не му приписвам качества,които не притежава.Безпристрасна съм,когато оценявам външността на любимците си
Мериам на мен също ми е симпатична и не смятам,че е груба.Вярно,че не отговаря на историческото описание на Хюррем, но с играта си компенсира това.
Дамата,която танцува,не е определение за красива пищна жена,но намеква що е то пищност.

# 687
nadejda2639, тази от клипа не е "пищна" , а е отвратително , дори болно дебела , то е повече от видно !

Аз по принцип не употребявам думата 'пищна' и както виждаш в постовете си съм сложила думата в кавички ...Изказвайки мнение , че Мерием на мен ми е "груба и дори дебела" ...момичетата тук използваха определението "пищна" , че такива 'се търсели по онова време"...
Аз също харесвам и във сериала 1001 нощи и извън него Джейда повече от Бергюзар ....Не съм й преписала нещо неотговарящо на истината - тя не е фиданка ...и не е слаба ..., но е адски харизматична и красива .... Peace за разлика от................ smile3505

# 688

Peace

# 689
Голям хубавец !!! Peace Peace Peace

Това е новина, която знам от доста време, но сега е официално потвърдена от тр. преса. След влизането на Мехмет като Мустафа, А сега на Бурак като Рустем Паша, втори сезон се очертава доста приятен за гледане.

Sürpriz dizi, sürpriz rol!
www.stargazete.com
Oyuncu Burak Özçivit, final yapmaya hazırlanan ‘Küçük Sırlar’ dizisinden geçen sezonun flaş yapımı ‘Muhteşem Yüzyıl’a geçiyor.

Общи условия

Активация на акаунт