Препоръчайте лечебен педикюр в София!

• 3 878
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, ходили ли сте на лечебен педикюр и къде? Имам леко побеляване на повърхността на един нокът на крака. Не е като на рекламите срещу гъбички по ноктите... Пилих го, полирах го, слагам си лечебен лак Бетрафен. Ще ходя и на дерматолог, само не знам къде правят лечебен педикюр - ако се наложи да го изпилят и полират повечко. Личният лекар се оказа некомпетентен да помогне и да не ви казвам какви неща ми изписа.
Благодаря ви!

# 1
не се притеснявай, батрафен ще ти помогне само трябва да бъдеш постоянна. може да не е гъбички а нараняване на нокътната плочка. аз работя това нещо, правя медицински педикюр с впити нокти и загрубяла кожа. ако мислиш, че имаш нужда 0886776051, в центъра съм

# 2
  • София
Благодаря, записах си номера ти.

# 3
И аз търся добър специалист в София (не съм сигурна дерматолог или педикюрист) за проблем с гъбички по ноктите на краката. Искам да се консултирам, преди да купя някакво лечебно средство, защото са доста скъпи, а ако не са ефикасни  ooooh!. Ако някой знае добър специалист в тази област, много ще съм благодарна за координати.  Praynig Hug

# 4
  • София
Преди да дадете стотици левове за хапчета( батрафен и други неща не помагат обикновенно ) пробвайте с намазване с Цитросепт. Дори бях бременна като пробвах и ми израстна чист и бистър нокът за нула време.

# 5
Преди да дадете стотици левове за хапчета( батрафен и други неща не помагат обикновенно ) пробвайте с намазване с Цитросепт. Дори бях бременна като пробвах и ми израстна чист и бистър нокът за нула време.
Mime-to, за хранителната добавка Цитросепт ли говориш?  newsm78 Не разбрах гъбички ли си имала или някакъв друг проблем? Би ли споделила на какво се основава мнението ти, че "обикновено" не помагат лек. средства?  Thinking Нямам опит с никое от тях и затова те питам.  Peace

# 6
Ох гъбичките по ноктите са много упорити  , боря ги една година пих лекарства (много скъпи и много вредят на 4ерния дроб) предписани от лекар , мазах с какво ли не  тъкмо ми остана 1--2 мм за да ми се изчисти нокътя на палеца на крака и преди няколко дни видях че отново в основата имам наченки за гъбична инфекция .Вече съм отчаяна , според мен това ще си го нося до края на живота си Sad

# 7
  • София
Гери, точно това имах в предвид. Няколко години и аз си мислех това, нагълтах се с какво ли не хапове, тогава един струваше 6 лв. Като разбрах, че съм бременна случайно прочетох за екстракта от грейпфрут и понеже имах в аптечката нищо не ми кофстваше да пробвам. Мажех се всяка вечер с клечка за уши и си лягах. Бяха ми заразени всички нокти на единия крак. За 1 месец видах да избива бистър нокът  Shocked Докато родя почти нямах помен от побелялото, много дълбоко ги изрязвах и пилех, да се махне удебеленото по- бързо, и си мажех всяка вечер. Тогава ми беше първото лято от много години с хубав педикюр.
pokita , поне 6-7 г. се борих с тази напаст. Точно за този Цитросепт пиша. Понеже наистина ми е помагал в миналото, за настинки, случайно го видях в шкафа. Иначе ходех на медицински педикюр, но никакво лечение не очаквайте. Все пак онихомикозата си е болест, не е за козметик, не че и лекарите имат успех, де.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 11:10 от Mime-to

# 8
Ох  от седмица и с това се мажа -Цитросепт , надявам се да има ефект , но не смея да се надявам вече .Така или иначе след два курса с  хапове , един път с Фунголон , другият път с Тербинафин , не мога да си позволя да пия отново лекарства иначе ще си съспя черния дроб !  Sad

Общи условия

Активация на акаунт