Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 105
  • 375
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден, Дега! Желая ти са си здрава и щастлива, обичана и обичаща  smile3525

# 211
Дега, бъди здрава и обичана!  Hug
А тортата е супер  Hug

# 212
Здравейте, момичета! Искам да попитам в Търговище има ли вагинален ехограф и къде? Ако може да ми дадете координати на добър гинеколог.

# 213
Здравейте...отдавна никой не е писал в темата. Но надявам се поне сега да имате възможност да прочетете и да ми отговорите. Скоро ще бъдем кумове на наши приятели и съответно ще трябва да се представим подобаващо -  тоалети, букети и т.н. За това моля ви кажете от къде в Търговище мога да се сдобия с красива официална рокля или ако сте доволни и можете да ми препоръчате някоя шивачка? И още един въпрос - от къде мога да поръчам хубав булченски букет?Благодаря и хубав ден !  bouquet

# 214
  • до една звездичка
За това моля ви кажете от къде в Търговище мога да се сдобия с красива официална рокля

Защо не видиш в Nidea-та?

# 215
Вече го направих, но при тях нещата са предимно с дължина до коляното, а на мен ми се иска да бъда с дълга рокля. Също така проверих и на центъра където продават абитуриентски и булченски рокли...само че там ми дават цена към 570 лв. за рокля, при положение представете си, че същите в Бургас (говорих с производителя) са с цена 290 лв. За това си мислех и вариант шивач. За съжаление нямам времето да пътувам до Варна или другаде.

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 11:41 от Мъринка

# 216
Еееее,Мъринка за букетите как може да питаш ....къде... Wink Joy

# 217
Разбира се Меридит...вие сте ме спечелили отдавна newsm51 Щом наближи момента и цъфвам при вас...Но ще искам най-най хубавия букет...като за съфорумка Wink

# 218
  • България
здравейте момичета
пиша с надежда да ми помогнете
интересуваме мнението ви за Д-р Моренова гр.Търговище
знаете ли дали трябва да запиша час предварително
не съм от града и ще идвам с автобус-как да стигна до кабинета и
далече ли е от автогарата
и
имали хубави магазини за дрехи -по центъра предполагам са
 Hugще се радвам мн на отговор

# 219
  • до една звездичка
rositoooo, трудно е да с едаде мнение за лекар, при положение, че е единствен в града и няма база за сравнение. Laughing Всъщност, има още една, но тя е специализирала детска алергология...

За записването - 100% бих те посъветвала да го направиш предварително. Сама се сещаш, сигурно, че напливът при нея е голям, а и щом не си оттука... Имай предвид, че е малко бавна, и се чака доста.

От автогарата не е чак толкова далеч, но е толкова забутано, че аз поне не знам как бих могла да ти обясня кабинета. Най-добре с такси. Peace

А за магазините - има. Кой от кой по-хубав! Mr. Green ooooh!

# 220
  • на североизток
Не знам от къде си Роси, но ти препоръчвам да се ориентираш към друг лекар, ако имате тази възможност. Моите преки впечатления придобих, когато посетих кабинета на въпросната алерголожка, заради сенната си хрема. Без каквито и да е изследвания и прегледи, ми изписа възможно най-скъпите лекарства  Naughty А като отидох в аптеката ми препоръчаха едни капки за очите за 2-3лв. и едни капки за нос за 7-8лв. и се родих.
За кабинета мога да кажа, че е доста далеч от автогарата, особено ако се ходи пеша. Намира се до ОДЗ"Пчелица" и задължително си вземи предварително час.
Успех с лечението!

# 221
  • до една звездичка
Момичета, да ви попитам, пътували ли сте скоро с влак?
Зачудила съм се тука една чуденка...
Каня се да заведа малката до делфинариума и се питам с какво да пътуваме? Дали влака е много мръсен? В 09:30 има един бърз до там, подходящ е като време...
Иначе за маршрутките знам, но с влака би й било по-интересно (смятам), а и финансовата страна не е за подценяване.
Ще се радвам, ако споделите. Peace

# 222
  • на североизток
Както го помниш от последното си пътуване, така е Mr. Green Освен ако не попаднете на нова мутриса, но май по нашия край не пускат такива(аз поне не съм виждала), само по Софийско. Но иначе като приключение и за разходка е добра идея. Само да спомена, че билетите за делфинариума миналото лято бяха по 25лв за възрастен и 14лв за дете. Скромно Mr. Green но пък един път се ходи.

# 223
Дега, мръсничко е във влака, но ще го преживеете. Вземете си мокри кърпички, за да не се притеснявате.
За делфинариума, виж това: http://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%95%D0%A1%D0%A2%D0%90-%D0 … A/121298957880856
А и по принцип има намаления в цените извън летния сезон, до края на май: http://www.moreto.net/varna-gid2.php?n=17.

# 224
  • до една звездичка
Охооооо, то последното ми пътуване с влак беше в студентските години, бе хора! Mr. Green
Чета-чувам сега, за разни влакове Чайка, това-онова... Laughing Само дето те са по друга линия. По нашата, предполагам са си същата гнус!
Ще помисля още една седмица. Все пак, във влака дете до 7 години се вози безплатно, а в маршрутката билетчето за нея е 8 лв. Пък и с образователна цел... Mr. Green
А за делфинарима вече съм проверила. Цената за възрастен е 10 лв., за дете - 7. Тези инициативи от фейса още от миналата година ги знам, даже си бях разпечатала талона за 50% намаление, да я водя след морето, ама така и не успяхме тогава. Сега цените щели да бъдат тикива до септември, защото сключили не знам си какъв договор с общината и така....
Ще се отчета ако/като отидем!

Общи условия

Активация на акаунт