Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 114
  • 375
  •   1
Отговори
# 195
  • до една звездичка
Мами, знаете ли дали "Златната рибка" работи в неделя?
Не мога да намеря телефон.... Thinking

# 196
٠•● Dega ●•٠ Мисля,е работят.
Не съм писала отдавна,но ви чета редовно.Относно въпросите за добър лекар за следене на бременност в града аз лично бях при Марио Георгиев.Колко е добър не мога да кажа при положение,че не е видял неща който все пак му е работа да види,но не ми се коментира в момента.Дарин Димитров напоследък е май повече име отколкото лекар.А относно видеозона и 30 Д да е не 3 или 4 ако зад него е слепец няма никакво значение и после родители като мен си късат главите и се чудят на кой светец да се помолят.Не искам да ви плаша мили бъдещи майки,но не разчитайте на ИМЕ,а по-скоро на похвалите на приятелки,който са доволни от даден лекар.
Това е от мен.Може да съм малко рязка и крайна но аз лично не мога да кажа на 100% този лекар е добър.

# 197
Dega , в неделя работят от 10 - до 18 часа , но телефон не знам.. Wink

# 198
  • до една звездичка
Чудесно! Сърдечно ви благодаря, момичета! Hug

# 199
Здравейте, аз не съм писала от много отдавна, все не ми стига време за всичко...
Относно лекарите - аз лично бях при Дарин Димитров и съм много доволна, позна не само точния ден когато ще родя, но и килограмите на малката и при това тогава нямаше 3Д в града и болницата беше в ужасно състояние, но съм доволна от грижите на лекарите, акушерките и сестрите, не са ми искали пари за нищо... Моя приятелка беше при Абаджиев (младия) и също е много доволна- и той лично изроди бебето и без да и вземе стотинка...
Момичета, имам нужда от помощ- касае се за следното: Имам нужда от
 жена кято да взима детето ми от градина във вторник и четвъртък и да го гледа до 19.30 ( в тези дни работя до късно). Може и пенсионерка, нямам претенции, може да го гледа у нас или у тях, ако и тя има деца... Предлагам добро заплащане и коректни взаимотношения. Давам си тел. на лични!!! Благодаря предварително!

# 200
Момичета, къде принтират евтино в Търговище?

# 201
Sylv3r, евтино мисля, че принтират и копират в Станком, (срещу магазин "Томи") - поне така каза наша клиентка, която не беше доволна от цените при нас. Аз работя в рекламна агенция и принтирането при нас е 0.40лв/стр., а за количество правят и остъпки, ама пак е мн скъпо.
Fanimira, защо не пуснеш обява в някой вестник - мисля, че някоя пенсионерка може да ти свърши работа, но тук едва ли ще намериш такава. Успех ти желая в търсенето  Peace И на всички мами - хубава седмица   bouquet

# 202
Най - евтино мисля че принтират в "ОК офис", това е бившия Офис 1.

# 203
Ходих да принтирам в OK Office  Simple Smile Не е чак толкова евтино, но сигурно в сравнение с други места си е евтино Simple Smile 13 листа ми излезнаха 3 и нещо Simple Smile

# 204
Момичета,днес имам рожденик-половинката ми пораства  Wink
 Пожелавам му най-вече здраве, то е най-важното!

# 205
Момичета,днес имам рожденик-половинката ми пораства  Wink
 Пожелавам му най-вече здраве, то е най-важното!

Меганчо, да ти е жив и здрав и разбира се много да те слуша   newsm59

# 206
Меганчо,да ти е жив и здрав...  bouquet Hug

# 207
Момичетааааааа, къде сте?  Казвайте какво правите през тези студени дни?  lalalala

# 208
  • до една звездичка

Ех, че голяма торта постнааах...
Почерпете се за мое здраве! Hug

# 209
Да си жива и здрава Дега!Наздраве...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт