Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 115
  • 375
  •   1
Отговори
# 180
Честита Коледа и Весела Нова Година, мили Мами!!!!

Ние празнувахме в къщи с хазаите, с които живеем! Цял ден готвихме и към 9 вечерта седнахме, за 10мин. се наядохме и ни се доспа... Но пък децата бяха много доволни защото дойде Дядо Коледа в къщи и им раздаде много подаръци. Моята дъщеря се дърпа, дърпа от него, кри се при баща си и като я попитахме защо не иска да цунка Дядо Коледа каза:"Защото има косми по устата" т.е. брада! От късметите на Коледа ни се паднаха много хубави неща.
Сега за Нова Година пак така, ще поготвим, ще хапнем и това е...

Добре дошли на Вео и Данишка!

И още веднъж весело посрещане на всички!  santa2 Nature Snowman Nature Snowman baloni

# 181
Ейййй, къде сте бе, хораааа! Тука е като в пусто село, затрупано от снега!  Grinning
Хайде за много години!
Нека Бог ви води и закриля във всичките ви дела, нека се изпълнят и най-съкровените ви желания, нека в очите ви искри доброта, а в душите ви цари красота! В това трудно за всички време, нека Бог ни даде сили и разум, да осъзнаем, че напред се върви не сам, а с хора, които ти помагат по пътя и на които ти също помагаш! Нека не се изолираме, нека си споделяме и да си помагаме! Обичам ви и ви прегръщам всички!

# 182
Здравейте.Честита нова година на всички.На всички пожелавам много здраве,щастие,любов и всичко най-хубаво през новата година.
Искам да попитам някой има ли впечатления и може ли да ми препоръча добър гинеколог в Търговище,но не за следене на бременност. Благодаря предварително!

# 183
Честита Нова 2012 година,момичета!Бъдете здрави,усмихнати и щастливи през нея,вие и вашите семейства!

Мишката,аз мога да ти препоръчам..Емил Абаджиев...,нека и другите си кажат мнението. Peace

# 184
  • до една звездичка
Искам да попитам някой има ли впечатления и може ли да ми препоръча добър гинеколог в Търговище,но не за следене на бременност. Благодаря предварително!

Зависи за какво ти е.  Peace
Бих ти препоръчала с две ръце стария Абаджиев (Владимир), той вече е пенсионер, но гледа в частния си кабинет и работи по ЗК.

Д-р Димитров също. Ако имаш гинекологичен проблем, нещо, което да бъде диагностицирано, следено, оперирано - той е човекът!

За следене на бременност имам друго предложение, ама ти не питаш за това. Wink

# 185
Здравейте и от мен! Честита нова година! Бъдете здрави вие и хората, които обичате!

# 186
За много години, мами! Желая ви здраве в изобилие, алкохол до безсилие, много чупки в ханша и успехи в бранша   bouquet
Аз съм много доволна от Дарин Димитров (той ми е следил бремеността), а Скорчева и Щерев не ме направиха добро впечатление (това в болницата при раждането). С други нямам опит  newsm78
Интересно ми е Дега какво предположение има за следене на бременост?

# 187
За много години мами, здраве, щастие и късмет през новата година!

# 188
Здравейте,
Пиша ви от Разград и искам да се допидам до вас за добър гинеколог в Търговище за проследяване на бременност.  Flutter
Важно е за мен да е внимателен, да има хубав видеозон и да има достатъчно опит.
Изчетох много теми и оставам с впечатление, че в Търговище няма 3Д видеозон, така ли е?
Благодаря ви!   bouquet

# 189
  • до една звездичка
Изчетох много теми и оставам с впечатление, че в Търговище няма 3Д видеозон, така ли е?

Не е така Wink Има и 4Д - в болницата.

# 190
Благодаря ти Dega, а кой гинеколог бихте ми препоръчали за проследяване на бременноста. Притеснявам се и искам да направя правилен избор  #Crazy

# 191
Аз препоръчвам отново Дарин Димитров, само с него имам опит, но има много добра репутация в града и не случайно е шеф на АГ отделението. Много е внимателен и ти обяснява всичко, което те интересува. Относно видеозона - незнам до колко е добър, мисля че не е най-добрия в града. А 3Д видеозона в болницата поне по мое време (преди повече от две години) струваше 50 лв.
Монтесита, ако проявиш интерес мога да ти дам телефон и информация за работното му време Simple Smile
Успех и лека бременност ти желая   bouquet

# 192
  • до една звездичка
Между впрочем, по въпроса за видеозоните, винаги съм била на мнение, че и 17Д да е, ако специалиста, който гледа на него е калпав....

Така че, намери си добър доктор, а колко Д му е видеозона, няма значение. Каквото трябва, ще види, ако е добър.

Между впрочем, толкова ли нямате читави лекари в Разград? Thinking

# 193
# 194
  • В градината...
Dega, няма, уви.

Общи условия

Активация на акаунт