Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 116
  • 375
  •   1
Отговори
# 165
vio, добре дошла в отбора Hug
Меганчо, благодаря ти и тук Hug
Ето и нещо да се почерпите Wink

# 166
Vio,добре дошла.... Hug

Смайл бейби,да ти честитя и тук....Бъди жива,здрав,винаги така усмихната и лъчезарна,наздраве... Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 167
Благодаря ви за посрещането, много сте мили  Hug

# 168
Здравейте! не пишем нещо много активно.
Желая Весели коледни и новогодишни празници на всички!!!!!!!!!!
Много подаръци и много здраве

# 169
Честита Коледа, момичета!
Желая на всички здраве, радост, щастливи мигове и много подаръци!

# 170
Весела Коледа! Здраве, късмет и любов на всички!

# 171
Весели коледни и новогодишни празници, мами! Позволете да се присъединя към Вашата групичка Simple Smile

# 172
Честито Рождество!

Как изкарахте празника момичета?...
Добре дошла danishka ... Hug
Хайде новите попълнения,кажете нещо за вас. Wink

Споделете сега всички,къде ще празнувате Нова Година.Днес ни даваха по Тв-то,че в Търговище били най-евтините оферти за празнуване на заведение.Само,че аз мисля пък да съм на домашно... hahaha Joy

Много малко взехме да пишем тук ... Joy

# 173
ПрЮвет, мацки ..
danishka, добре дошла   bouquet
Доста е скучно тук, покрай ФБ-ка никой не пише,а темата ни е от миналата година,само и сменяме името  ...
Я кажете, само на мен ли ми бавят майчинството този месец, като се има в предвид, че осигуровките ми са платени навреме.. Rolling Eyes 

# 174
Ами те и детските ги бавят този месец - аз уж трябваше да взема за два месеца, пък днес като проверих имаше само за един. За майчинството нямам идея, вече от два месеца не вземам - моята мишка стана на 2г.   baby_neutral
А иначе какво да кажа за мен    newsm78 - питайте и ще отговарям.

# 175
Здравейте! И аз да кажа "добре дошла" на danishka  Simple Smile Иначе за мен - на 33 години съм, работя в Младежкия дом, имам бебе на почти 4 месеца....Може би с някои от вас се познаваме поне визуално, то в нашия мегаполис няма начин да не се знаем Simple Smile
С майчинството до сега съм нямала проблем, но всъщност до сега бях в болнични, сега да видим как ще е  Thinking
Тази Нова година ще я посрещнем вкъщи, с малко бебче няма как Simple Smile

# 176
Здравейте,да напиша някой ред набързо ,преди работа. Peace

Меганчо,значи доколкото знам 2-рата година идва по късно майчинството не е на 1-2 число от месеца.Значи,счетоводството зависи кога занесат документите в НОИ.Ако успеят до вторник ,документите се обработват в сряда или петък.Зависи как успеят,после пък парите се превеждат само вторник или четвъртък.И затова се бавят.Изцяло зависи от твоето счетоводство.Накратко:Ако ти внесат документите до 5 число най-късно до 12 би трябвало да ги получиш.Ако ги занесат до 10 число ,ще ги вземеш чак към 20 число на месеца...Simple SmileИмай предвид ,че сега има и празници...да не говорим колко ще се бави...,дано го вземеш по бързо.Колко време ти остана на теб до края на майчинството?

Детските са преведени още на 23 число този месец.
Данишка,ти защо имаш за два месеца да взимаш?

По късно пак ще пиша,тръгвам сега...чао ви момичета... Peace

# 177
merydit , пари ще взема януари, защото за НОИ бюджетната година е свършила на 23-ти..те са си прибрали заплатките, премиите, а моето дете  да духа супата.И както разбрах от новините снощи-доста майки има като мен.Но..здраве да е.. иначе аз съм до юли в майчинство.

# 178
Привет! Края на октомври дъщеря ми стана на 2г и през ноември подадох документи за детски (предишните две години подавах по същото време). Но явно е трябвало по-рано да го направя, защото за ноември нямах нищо преведено. Казах ми, че ще ми ги преведат наведнъж за двата месеца и затова очаквах да имам 70лв. То пък и едни детски, за нищо не стигат, само дето искат една камара документи за тях. А първата година ми направиха проблем, че сметката ми е в ОББ Търговище (аз не съм от града и подавам документи по постоянен адрес - в Попово). Без малко да се наложи с бебе на 1 месец да ходя до Попово, за да си открия нова сметка. Добре, че имам една позната, която се занимава с това, че ми се размина - "грешка било", сякаш ОББ - Попово и ОББ - Търговище не са клонове на една и съща банка. Та така ... Хайде весело посрещане на Новата година от мен и 2012 да бъде по-успешна за всички Simple Smile нищо, че света ще свършва Simple Smile

# 179
Ще се разбере накрая,какво са искали да кажат Маите.... Wink

Момичета, минавам да ви пожелая,весело посрещане на Новата 2012година! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт