Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 118
  • 375
  •   1
Отговори
# 150
И аз влизам да ви почерпя виртуално, днес съм именничка Grinning Заповядайте, да ви е сладко  Wink

Честито и на всички останали, които празнуват днес, бъдете много здрави и щастливи!  bouquet

# 151
Честит имен ден,Мимолетка!Бъди жива здрава и много щастлива! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден и на Лина1313!Бъди жива,здрава и много обичана! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Наздраве момичета...

# 152
Благодаря ти Мери !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 153
Ехо, мами къде сте, никой не пише, времето на вън е студено, а никой не се вясва тук. Как сте? Пишете нещо забавно и интересно, запонахте ли подготовка за коледа?

# 154
Честит рожден ден на Мимка на Ла Марипоса! Да е много здравичка и да и се случат всички хубави неща, за които мама и тате мечтаят !

# 155
Честит рожден ден малко Миме, расти здрава жива и много щастлива! И радвай мама и тате!
Едно букетче и за мама.

# 156
Честит рожден ден на Меридит, бъди жива и здрава, много любов и късмет! Всичко най - хубаво и весел празник!

# 157
Благодаря ти Ванче Hug
Да ви почерпя ...

# 158
Ох, е вкусно Мери, направо ми потекаха лигите!
Къде сте моичета???????????

# 159
  • В градината...
Момичета, моля ви, спешно имам въпрос - знаете ли къде е кабинетът на д-р Дарин Димитров?

# 160
Ами на Борово око е.От града ли си ,да ти обясня точно къде?

# 161
  • В градината...
Не съм от града, но мисля, че знам къде е - там има ресторант, нали?

# 162
Да, на Борово око има ресторант, но кабинетът е далече от него. Аз ще ти обясня така: От светофарите на Бряста като слезеш към Борово око и вдясно има една детска градина. Кабинетът му е в пресечката вляво, точно срещу входа на градината. Дано съм помогнала Peace

# 163
Момичета здравейте, бих искала да се присъединя към вас, ако не е много нахално, разбира се Simple Smile

# 164
vio , добре дошла  Hug

Любче, и тук да ти честитя рождения ден- мноого семейно щастлие и любоВ ти желая!Наздраве!
       bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт