Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 120
  • 375
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ,Цеци!
Бъди най-вече здрава, щастлива и късмет във всичко!
  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 136
Честит Рожден Ден,Цеци!Бъди жива,здрава,щастлива,усмивката да не слиза от лицето ти и все така обичана!Весел празник и наздраве!Hug

# 137
Честит рожден ден Цеци, бъди жива и здрава и нека вече само хубави неща да съпровождат твоята душа. Желая много късмет на теб и цялото ви семейство обичаме ви и сме винаги с вас! Много ни липсвате! Целувки и весел празник! Горе главата, след лошото следва хубавото!
Това е за теб:

# 138
merydit, май трябва да върнеш зимното заглавие на темата  Wink

Гласувахте ли?

# 139
Аз гласувах, но последният резултат много ме разочарова #Cussing out
Темичката замряяяяяяя Crossing Arms Давайте да пшем.Мойта госпожица в момента е болна.Разстройство и повръщане.Вече 4 ден.Днес повърна 2 пъти, за трети път е на гърнето, ужас е TiredА милото така е отпаднало , много ми е жал да я гледам такава.Само се моля да не се обезводни, засега удържаме фронта.Та това са неволите при нас, но и това ще отмине.Пазете се, че в града яко е плъзнал този вирус Naughty

# 140
  • до една звездичка
А какви са последните резултати?

# 141
Мирев срещу Кърджалиев.

# 142
Привет и от нас.Не съм писала доста време и да се отчета
mimoletka и ние сме така.Повръщане и темература без разстроиство.То само то ни липсва.В неделя бяхме в болницата на системи,предната нощ повръща и сутринта направо си ни приеха.После една нощ спа добре и снощи наново,че днеска пак на лекар ама този път ни се разминаха игличките,утре сме на преглед да видим.............Толкова съм уморена.Сложа ли я да легне и й се повдига и спи в мене полу легнала.
Бъдете здрави и много се пазете,че наистина вирусът е мноого подъл #Cussing out

# 143
Далия вече 5 ден е с разстройство и днес се появи вече светлината в тунела PartyДнес е имала само веднъж разстройство и не е повръщала.Една колежка ми спомена за гентамицин ампула от 10 мг и воалаааааа! Сега и дадох и още една и мисля че ще се преборим напълно с гадния вирус #2gunfireСнощи беше много, ама много отпаднала, кожата и беше много суха , започна да се обезводнява.Направо в чудо се видях ooooh!А ако я бях завела в болница, щяха да я сложат на системи, а от това изпитвам ужас да и се причини TiredДнеска се активирах с бабини рецепти и гентамицина и тя пак си е моето дете Heart EyesМожеш да и направиш чай с лайка и джоджен.Това успокоява много стомахчето, изпитано от днес Peace Бързо оздравяване Hug

# 144
Мирев срещу Кърджалиев.

УжасТ  #2gunfire  Пак направиха далаверите...

# 145
# 146
Zdraveite, mili4ki! Niamam kirilica, izvinete me!
Blagodaria vi za hubavite pojelania, za sajalenie vse oshte sme v dupka i tia stava vse po-goliama. Moje da se naloji da se vrashtame! Kakvoto doide!Dano oceleem!  Praynig

Koi e kmet v kraia na kraishtata? Oshte ne znam?!

Celuvam vi i starite saforumki i novite popalnenia!

Hug Hug Hug

# 147
Да ви почетря виртуално, днес ставаме на 40 дена! Да са ми живи и здрави момченцата!

# 148
Ванче, да са ви живи и здрави малките мъже, много да те радват и много да те слушат! А как се справяш с трима малчугани?На мен все ми се струва, че е мисия невъзможна за мен Grinning Някоя снимка ще пуснеш ли да ги видим?

# 149
Ванче,живи и здрави да са ти малките момченца... Hug  bouquet

Ла Марипоса,няма да се давате,бутайте до последно,най-лесно е да се откажеш.Ще видиш,че скоро нещата ще се наредят...успех мила... Hug

Меганчо,така е като не влизаме често тук,сама си пиеш..бива ли такова нещо кажи ми... hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт