Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 123
  • 375
  •   1
Отговори
# 120
٠•● Dega ●•٠ ще си позволя да ти отговоря, въпреки че рядко пиша във темата. Преди месец и на мен ми се наложи да търся сервиз в който да поправят фотоапарата ми. Оказа се обаче,че в нашия град никой не се наема с подобна работа, защото било мн сложно. В крайна сметка намерих един сервиз в Пловдив и чрез куриерска фирма го изпратих за ремонт там. Ако желаеш ще ти дам координатите на сервиза.

# 121
  • до една звездичка
٠•● Dega ●•٠ ще си позволя да ти отговоря, въпреки че рядко пиша във темата. Преди месец и на мен ми се наложи да търся сервиз в който да поправят фотоапарата ми. Оказа се обаче,че в нашия град никой не се наема с подобна работа, защото било мн сложно. В крайна сметка намерих един сервиз в Пловдив и чрез куриерска фирма го изпратих за ремонт там. Ако желаеш ще ти дам координатите на сервиза.

Да, благодаря!

# 122
Честита двойна радост на Ванчето! От сърце желая,много здраве, усмивки,и прекрасни мигове със трите слънца!  bouquet Ванче, ти си майка героиня, браво Hug  bouquet

# 123
Честито,Ванче!Живи и здрави да сте!
Много се радвам за теб.

# 124
Ванче, честити бебенца !
Бъдете здрави и много щастливи, а на теб-бързо възтановяване!
  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 125
  • до една звездичка
Ванчето близнаци ли има???
Еее, чудесна, прекрасна новина!!!
Честито, Ванче. Ще чакаме подробности по-късно. Hug

# 126
ЧЕСТИТИ БОРИС И МИХАИЛ, ВАНЧЕ!

Нека да са живи и здрави и да приемат в живота си добрата символика на своите имена! Да вървят само напред, да покоряват с лекота върховете на живота, много да ви радват и да пазят и обичат много кака Ники!!!

# 127
Честита двойна радост, Ванче! Много здраве и късмет им пожелавам в живота!

А ти бързо да се възтановяваш, че вече имаш да гушкаш три слънчица Hug

# 128
Благодаря ви много за поздравленията момичета. Ние вее сме си в къщи, добре се устваме засега, кърмим се и се гушкаме, защото още не можем да разберем кога е дяня и кога е ноща, денем спим нощем сме будни, за това и аз се картурвам в кревата след малко. Малко данни за бебчетата Михаил е 3.400 гр., 51 см., Борис 3.050 гр. и 49 см. - но той е по лакум и мисля, че скоро ще ги навакса. Раждането беше секцио - много гадно е това секцио, ак се удя как сами се навиват да раждат секцио без да имат медицински показатели за това, но това е за друга тема. Благодарна съм много на целия екип на АГО-то и патология, за мен повеето от персунала е на ниво, с леки малки изключения, но им благодаря за грижите и вниманието. А мизерията си я имаше, но това вее сме го дъвкали. Повече инфо следващия път, когато двете мишки спят.

# 129
Момичета, ще ми трябва вашата помощ!
На моят син са му дали в училище да направи реферат по география,който включва характеристика на вашия град -Търговище. Трябва да се включи природногеографско и транспотногеографско положение,възникване и развитие на града във времето,природни ресурси,брой на населението на града по данни на преброяването от февруари 2011г.,развитие на стопанството по отрасли,проблеми на града и тяхното разрешаване. Всичко това да бъде не по-малко от 10 печатни страници.
Молбата ми е, който има някакъв материал по темата,да ми изпрати на лични,че много малко информация има в нета.
Благодаря ви предварително!

# 130
monii ,това успях да намеря в нета .....,доста неща има,дано ти свърши работа... Peace

Тук

Тук

Тук

Тук

Тук-тук трябва да се регистрираш ,за да го прочетеш.

Тук

Тук

Тук-Уикипедия

# 131
Лелеее колко съм изпуснала Simple SmileВанче честито и от мен!Бързо възстановяване и само хубави моменти изпълнени с много усмивки newsm32 Misc Baby Bottle newsm32 Misc Baby Bottle

# 132
monii ,това успях да намеря в нета .....,доста неща има,дано ти свърши работа... Peace

Тук

Тук

Тук

Тук

Тук-тук трябва да се регистрираш ,за да го прочетеш.

Тук

Тук

Тук-Уикипедия

merydit ,благодаря много!
Има и едни въпросчета,ако може някой да отговори,много ще помогне:

Кои основни видове земеделски култури има в община Търговише и кои отрасли на животновъдството?
Да посочите конкретни по-големи фирми за производство в града и каква е крайната продукция,която произвеждат?

# 133
Здравейте, мили момичета! Въпреки непрекъснатите и тежки трусове, които преживявам напоследък, не мога да не мина от тук и да ви почерпя за моя рожден ден днес. Ставам на 35!

Почерпете се:

# 134
  • до една звездичка
Честит рожден ден, Марипоса! Бъди жива и здрава! И дано вече трудностите за теб и твоето семейство останат само спомен от миналото. Кураж, късмет и щастие!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт