Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 128
  • 375
  •   1
Отговори
# 105
Фекалните проби и двете може да ги занесете в една лаборатория срещу пицарията Контеса, по баира за болницата, там има един мелиински център + лаборатория, в един нов блок е, на лесно място е,  (ако ги занесеш сутринта май следобяд бяха готови, ако не се бъркам, но минете от предния ден да ви дадът един разтвор за едното ако, аз не е михан, но ми казаха, че е трябвало за посявката, но пък ми взеха и двете шишенца) също така правят и васерман за ясла. Кръв и урина вземат в поти на всякаъде, ние ги правихме в болницата.

# 106
Като чета, направо ми се иска да се завърнем в Търговище да направим нашите. Тук изследванията ги мотат близо седмица, а сега покрай празниците и повече.

# 107
 newsm44 Ура...направихме ги  и ние изследванията...голяма мъка е хора, то беше едно дърпане на децата към лабораторните кабинети, едни ревове. Но се справихме. Оттук нататък мога само да им пожелая да са здравички дребните и весело изкарване в детската градина  animal085

# 108
Друг като не пише, поне аз да дам отчет за първите дни в градината. То всъщност баткото все още не е започнал, не за друго, а защото е болничък. Но поне се записахме.
Мъничкият ходи на ясла. За сега съм доволна, нямам забележки и ми е спокойно, като го оставя. Сестрите са внимателни с децата, оставам с впечатление, че не ги тормозят, в това число и за ядене. Дечицата са спокойни и изглежда се чувстват добре. При нас имаше ревове от 3-тия ден тип"Искам мама", но сестрите го гушват, говорят му спокойно, водят го при другите дечица  и бързичко се успокоява. Е днес, Митко е със страхотен гърлобол и температура,  но смятам, че  не е от грижите в яслата. А от вируса на баткото, който вирус изкарвам и аз.
На края искам да поздравя всички малки и големи ученици и техните родители със започването на учебната година. Желая им да много здраве и много поводи за радост и гордост от постигнатото!

# 109
Аз минавам набързо да ви почерпя, че съм именничка днес Simple Smile А и баткото беше рожденник преди 3 дена, но не успях да вляза да почерпя тогава Embarassed

Мъринка, а вие да се оправяте бързо и да забравите за болестите Hug За съжаление като тръгнат на детско заведение в началото много боледуват децата Rolling Eyes
А другите как я карате?
Меридит, твоята хубавица кога щеше да я пускаш на ясла?

# 110
smile_baby, честит празник! Да ти е живо името и ти да си жива и здрава!  smile3525
Да ти здрав и силен баткото и да ти носи много поводи за гордост!   Hug Praynig

Как сте, мацки! Не пишете, оставяте ме на тъмните ми мисли...влизайте по-чето и пишете де, че иначе умирам от скука!
Аз си оставих работата, наложи се, защото септември бил период на адаптация в училището на малката и децата стоят само по 3 часа преди обяд, а няма кой да я води и да я взема. Нашия тати започна работа, но само го лъжат нещо, дано да му платят. Ще се наредят нещата, лесно няма...  Sad

Все пак, покарай кофти нещата има и хубави, приятелката ми вчера се сдоби с момиченце и то след 2 неуспешни инвитрота! Малкото бебе Поли е едно истинско чудо, защото се получи съвсем по естествен път и най-неочаквано след много време борба и отчаяние. Исках да споделя с вас тази радост, защото на мен ми идва в повече и само рева...  а поводът е щастлив! Дано са живи и здрави, Бог да ги пази и лошото да е приключило за тях!  Hug Hug Hug
За тези, които си спомнят, това е майчето, чиито дрехи продавахме на символични цени, защото трябваха пари за лекарствата и инвитропроцедурите. Благодаря на всички, които помогнаха тогава!   bouquet

# 111
Здравейте... Grinning

Мъринка,радвам се ,че яслата е тръгнала добре.Да се оправяте бързо с тези болежки... Hug
Смайл-бейби,честит имен ден!Бъди жива,здрава и много щастлива!
Честито и на малкият на патерици.Жив,здрав,щастлив и все така усмихнат!

Ла Марипоса,много се радвам за твоята приятелка.Живи и здрави да са! Hug

Ние другата седмица ще правим изследванията и живот и здраве ще тръгваме на ясла.Дано се адаптира по бързо и да не боледува много. Praynig

# 112
Моето слънчево момиченце днес става на цели 3 години! Почерпете се за нейно здраве Heart Eyes

# 113
Mimoletka, Да ти е здраво и много щастливо момиченцeто! Желая й един  прекрасен и незабравим празник с много подаръци и най-хубавата торта, разбира се!  bdbaloni  party023 Gift

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 16:27 от Мъринка

# 114
Да ти е живо и здраво момиченцето,Мимолетка!Много усмихнати и слънчеви дни!Весел празник днес!

# 115
Такааа.. Wink
П ърво smile_baby, знам, че е със закъснение, но все пак честит имен ден със закъснение и честит порастнал ти батко! И на двама ви мноооого щастие и весели емоции!

LaMariposa ,много се радвам за приятелката ти! Да са  щастливи и бебчето много да ги радва!

mimoletkа, честит рожден ден на слънчицето ти! Пожелавам и безброй подаръци и весели игри !

Да ви питам,момичета, водили ли сте децата при някоя баба за леене на куршум или за баене? И въобще след това по-скойни ли са или няма смисъл от такива неща?  Thinking Питам, защото Емко много плаче напоследък нощем, стряска се постоянно и нищо не го успокоява..и се чудя?

# 116
Мимолетка, да ви честитя и тук! Да е много весела, здрава и обичлива порастналата Дали! Много да ви радва и да изпълва душите ви с обич и вяра винаги, щом я погледнете!!!  Hug Hug Hug

Меганчо, аз водех Мимка при една баба в съседния блок и съм доволна. Лее олово. Казва се баба Емине и живее на Паисий 17, но входовете са отзад. Нейният вход е най-вътрешния, на самата чупка на блока отзад. Ще се ориентираш. На втория етаж в ляво. Обикновено има доста хора, така че се въоръжете с търпение. Даваш й колкото прецениш, но имай в предвид, че се ходи 3 пъти, а освен това трябва да си носиш малко шишенце от минерална вода, за да ти сипе после от кадената вода. тя ще ти обясни. Мимка също ми плачеше така, беше се стреснала от едно куче, но жената каза, че не е толкова в кучето проблема, колкото в нейната фантазия. Като заспи и си прави филми и сама се плаши. но не се учудвам, щото майка й е същата   #Crazy  На нас ни помогна. Ти си решаваш, а забравих, ходи се само в понеделник, сряда и събота. Аз ходех преди обяд, че следобяд Мимка спи. Успех, дано се справите с този проблем.   Praynig

Надявам се приятелката ми скоро да се включи с коментар за обслужването в нашата болница, в родилно, който за съжаление е много негативен. Едно толкова чакано бебе, чието раждане винаги ще свързва с куп негативни емоции от отношението на нашите медици и акушерки...нека тя да си го напише. Аз моето мнение вече съм го написала отдавна, но се надявах, че за 3 години нещата са се променили поне малко...и десет ремонта да му направят на това отделение, докато не "ремонтират" персонала, нещата няма да се подобрят... 

Хубави почивни дни на всички! Изпращам ви топли испански целувки!   bouquet

# 117
А, забравих, Мимолетка, коментирахме с теб белодробната недостатъчност. Същото са се опитали да направят и с това бебе, слава Богу, добре си е детето, но аз включих защо се прави, имало пътека, бе мила, за да си вземат паричките по тези пътеки. И като майките са били в упойка и не са видели им измислят куп глупости и държат децата уж по "клинична пътека". Няма да забравя как на мен не искаха да ми кажат каква диагноза са ми поставили, за да си вземат пътека за "по-скъпо" заболяване.

Не ми се продължава, че се паля.... #Sniper

# 118
  • до една звездичка
Момичета, спешно ми е нужна информация за това, дали има в нашия град сервиз за ремонт на цифрови фотоапарати. Знаете ли дали има някъде?   bouquet

# 119
Дега,не съм чувала....може да попиташ в фотото или при Гнома ,знам ли... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт