Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 094
  • 375
  •   1
Отговори
# 270
  • на североизток
Ааа, да, и поповските са много хубави Peace почти като едно-времешните Simple Smile а и цените им са по-приемливи  Wink Особено имат една шоколадова с много на брой тънки блатове и м/у тях течен шоколад Blush newsm53

# 271
Здравейте момичета,на 9 моето момиченце стана на 3 годинки.Днес празнувахме с децата,ето и тортата която и спретнах вчера за повода.
Къде сте вие пак,я дайте да я съживим тази темичка... Peace

# 272
  • В градината...
Мередит, да ти е жива и здрава принцесата  Peace Чудна момичешка торта!

# 273
Merydit, да ти е живо и здраво момичето  newsm59
А тортата е просто уникална - търсих подобна в Златната рибка, но просто не могат да ти стъпят на малкия пръст.   party023 Поздравления!
А относно моята дълго търсена торта - мисля, че намерих каквото искам /и най-вече каквото иска детето/ - сладкарска къща Детелина в Шумен. Следващата седмица ще я поръчам.

# 274
Merydit, душа, ако знаех какви красоти твориш, щях да се възползвам за рождения ден на малкия, но... късно е либе за китка Simple Smile За догодина обаче смятам да поправя тази грешка, така че - готви се   chef
П.П. Толкова се впечатлих от тортата, че забравих - да ти е жива и здрава госпоЙцата, винаги щастлива и усмихната  Hug  Hug  Hug

# 275
Вижте какви детски торти правим ние във фейсбук на Сладкарница Мирена.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 22:28 от mirena5

# 276
Видяхме ги, но по-добре ще е ако имате един сайт, където да ги видим по-подробно и с цените им. Харесала съм си няколко от вашите торти, уж щяхме да ги коментираме във фейсбук, но останах без отговор.  Rolling Eyes

# 277
Вижте какви детски торти правим ние във фейсбук на Сладкарница Мирена.

Това ми звучи ,някак не добре казано. ThinkingВсеки както може си прави тортите...,не говорим за сладкарници!

# 278
Момичета, знаете ли нещо за протеста в понеделник? Има ли нещо организирано?

# 279
Какъв протест,за какво, в колко часа?!

# 280
Забравих да ви покажа и тортата от онзи ден...

# 281
Национален протест на майките срещу безхаберието на държавата. На 22 октомври от 12 :00 часа пред общините на градовете, а от 17:00 - пред Народното събрание. Доколкото разбрах, има нещо организирано и в Търговище, обаче подробности не знам, надявах се някой тук да ми каже. Във всеки случай аз ще бъде пред общината в понеделник в 12 часа, дано да се съберем повече хора.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=980962 - тук има малко инфо, но Търговище не е посочен сред протестиращите градове...  Confused . Което не ме учудва. Никак.

П.П. Тортата е намбър уан просто, бравос  newsm10

# 282
Здравейте, момичета! Влизам да почерпя - в събота моето момиче стана на 3 год.
А ето това беше тортата за детската градина /само че кръгла/:

# 283
Здравейте, момичета! Влизам да почерпя - в събота моето момиче стана на 3 год.
А ето това беше тортата за детската градина /само че кръгла/:

Само аз ли не виждам нищо?  newsm78

# 284
Да ти е живо и здраво момиченцето.  bouquetСамо ,че не се вижда никаква торта,не си я качила правилно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт