Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 591
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честит Рожден ден на Валери!

Честит Рожден ден на Вяра!

Прекрасно детство ви желая деца и много здраве от все сърце! Heart Eyes

Ронка,Ели
Прекрасни Рожденни дни.

Ели,Чудесно е при вас,със здраве дас и живеете там.Ронка,вие къде сте?при тези приятели,при които ходите ли?в тяхната къща?

# 166
Жоржи, да, там сме. При нашите ергени Wink

# 167
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:07 от ☼Apple☼

# 168
  • някъде
Честит 5-ти рожден ден на

Владислав
Людмил
Валери

Вяра

Димитър 
Мина

Бъдете живи и здрави, много късмет в живота и весели игри Hug

Ронка не знам за твойте сандали но аз си имам нова пола  reverance  и ще те изпреваря със снимките  Mr. Green

Ей хора направо започвам да се чудя в какъв абсурдистан живеем....одеве на детската площадка моя син се катери по една дъска и иска да прескочи на другата, но едно момче на 7години застана отпред и моя син му казва- пази се....майка му на онова като му се изрепчи- Йоане как ще му позволяваш да ти говори така, кажи му той да се пази, а не ти....егати възпитанието.....
аз останах така  Shocked ..разбирам да му е казал- мръдни бе келеш  Mr. Green ебаси хората честно...
онзи ден на батута една магарица на 9-10год влезе да скача и моя синковец от кеф и хвърли /подаде/ 1-2 малки гумени топки, при което баба й- ооо не така пиленце, недей  ooooh!

# 169
  • София
Иси-Честит ви рожденник сладък Валери!Да ви е здравичък,послушен,умничък и добър!Весело изкарване!
Къде ще ходите на аква-парк?

Нашето парти мина,много хубаво беше.Минути преди да започне се изсипа страхотен дъжд със светкавична буря Crazy,за малко да отложим партито,щях да получа удор направо.Ноооо,десет минути преди уречения час спря да вали и грейна слънце,момичетата попиха всичко,надуха батута,та всичко беше готово гостите като дойдоха.Всички дечица много се забавляваха,най-много Влади разбира се.Имаше пират,който им организирваше игри,батут с пързалка и торта-кораб-какво повече му трябва на едно момче Grinning.После с част от гостите се преместихме вкъщи и купона продължи до късно,та така.
Яли,пили и се веселили Simple Smile,Влади много доволен.

Ронка-разгледах ви снимките-Много сте готини.Ема е страхотна,а малкия колко е порастнаааал!Снимката с тати е размазваща Heart Eyes!Колелото и е подарък от приятели,така ли?А другата играчка-която прилича на микроскоп,какво се прави с нея?

Аз в момента качвам снимки от РД,а вече Ронка,Деси и Диди вече ги разглеждат-явно никой не спи по това време Mr. Green.

# 170
Честит рожден ден на Дити! Да е жив, здрав и да бъде батко за пример на малката Раличка! Много целувки и весел празник, Мименце! Heart Eyes  bouquet Hug

честито и на Мина! Незабравимо детство й желая!

Дидито, много хубави снимки. Ти си просто прекрасна, толкова си нежна и красива. А Владко, той си е пич, голям сладур.
Колелото е подарък от приятели, да. А другото е дъска за рисуване с лампа отгоре. На която лампа се вкарват дискове с по 7 картинки. Детето рисува по контура на картинката, после оцветява. Ема напоследък освен да рисува друго не прави. Много й е забавно.

Диди, честита пола, със здраве...

Аз сандали ще покажа не знам кога, знам, че нанастолният комп няма някакви настройки за фотото и няма как да ги сваля. А лаптопа първо, че за нищо не става вече, второ, че калин го взе с него да си гледа филми докато е командировка. Та евентуално в събота.
Снощи си поръчах още един чифт обувки, 2 панталона и 1 пола....как ще кажа на Калин идея нямам. ooooh! ще ме изсели от вкъщи и то без парцалките ми. Mr. Green

# 171
  • София
 newsm59Честит рожден ден на Дити!
  ura
Да е все така лъчезарен и щур Grinning!На мама и тати-честито порастнало момченце и много весело парти!

Ронка-браво на теб за покупките!То не може само на децата да се купува,я!Не знам какъв ви е проблема за килограмите-и ти,и Деси изглеждате супер.
Благодаря за комплиментите,въпреки че аз съм тази с проблемите с килограмите Blush.Надявам се сега като се възстановя напълно да успея да събера воля да започна да спортувам.

Ели-разкооошна къща сте си направили!Аз не очаквах да е толкова ..готова,то направо си става за живеене!Двора,ах двора-страхотно е,искам и аз!Ето след малко ще надувам басейн на терасата,друго си е на дворче!А момиченцето ти е направо принцеса с онази разкошна бяла рокля Heart Eyes!

Диди
-така е,и аз се изумявам понякога колко различни родители и методи на възпитание има ooooh!.

# 172
Maaaлиии, ако ви кажа, че на децата дрехи не помня откога не съм купувала, дали ще ми повярвате? Embarassed Ми имат си баба, да си ги облича. Сега тъъъкмо се бях замислила да им купя нещо от намаленията и на РД едно приятелско семейство/тези хора са на възрастта на моите родители, иу страшно много обичат дечицата ми, а децата ги обожават. Ема постоянно пита кога ще ходи при баба си Митка и дядо си Гошо/ се изръсиха с 2 торби дрехи...та пак ми се размина.

Диди, и аз останах потресена от възпитанието не само на децата във враца ами и на техните прости родители! ooooh! Разбира се не всички, ноооо болшинството, да

# 173
  • Варна
Моето момченце стана на 5 годинки.кога минаха,хич и не разбрах ooooh!,че и батко стана Party.

Да ни е жив и здрав.Това е най-важното Praynig

Благодаря на всички за прекрасните пожелания!  bouquet

# 174
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на сладък Дити! Да е порядъчно щур, много здрав и безгрижен!

Мина еуфорията и покрай нашия РД. Единственото, което не харесвам на месец юли, са жегите - невъобразими са винаги на нашия РД. До сега винагисме го правили навън, на въздух, или рано сутрин или след 18ч вечер, ама все си е жега. Тази година решихме да е в детски клуб - пак жега - като е спрян климатика - жега и задух, като е пуснат-духа в децата...просто вече вдигнах ръце по отношение на местата за празнуване  ooooh!

Диди, там където е бил празника на Влади, изглежда много приятно.

Иначе Вяра е много щастлива. Получи куп подаръци - играчки и дрехи. Само ние още не сме се наканили да купим големия подарък-колелото. То няма едно свястно на нормална цена тук...

Аз съм няколко дни отпуск, чета за изпит по математика, но днес се наложи да съм гледачка на племенника.
Довечера ще се съберем с бабите и дядо да се почерпим.

Качвайте снимкина рождениците! До сега всички, които видях, са страшни сладури, преливащи от щастие  Grinning.

# 175
Хайде и аз цоп за малко тука.
Миме да ти е здраво момчето .Едно страхотно детство му желая изпълнено с много смях и веселие.
Миме весел празник.
Момичета благодаря ви за пожеланията за моя щурчо. Heart Eyes
Диди бяхме в един аквапарк до Казанлък.Не беше толкова голям като по морето ,но си имаше от всичко дори и изкуствени вълни. А и за цената си заслужаваше да се налудуват по 7лв. за мен,Иван и Марти ,а Валери безплатно. При това децата са още малки за всичките големи пързалки в големите аквапаркове и тези им бяха предостатъчни.
Много им хареса накрая бяха страшно уморени и пак не искаха да си тръгват.Дори Валери ме пита дали не можем да спим на шезлонгите  Laughing. Лошото е ,че не се разминахме без произшествия.Валери се качваше по стълбите на едно мече-пързалка и се подхлъзна полетя назад по гръб ,падна на цимента и се преобърна и главата си удари. така се уплаших. Вчера беше с цицина и синина, но малкия дявол днес нищо му нямаше. И вчера плака 5мин. и после ми вика отивам да се пързалям ,аз му викам ,че си тръгваме ,а той господинчото ме заплаши ,че отивал при баща му ( а Иван и Марти бяха на големите пързалки)да му се оплаче от мен ,че не го пускам. Днес го водихме на 3D на колите в Стара Загора и сега му пека тортата за утре. Та нашата работа е три дни яли пили и се веселили само ,че при нас само се веселили. Нямам време да ви разгледам снимките .
бягам ,че работа ме чака   bouquet

Деси интересно ,защо не можеш да ми пишеш на стената  newsm78 във фейса.

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 17:39 от isikam

# 176
Честити рождени дни на всички юлчета, които пропуснах!
Честито и на Друнделчо! Да е много здравичък, веселичък и все така чаровен!
  bouquet

Нас ни хвана някакъв стомашно- чревен вирус и е кошмар просто. Само Жоро оцеля.
Дани два дни не мръдна от леглото, това не се беше случвало при предишните му болежки. Станаха още по - големи клечки - буболечки, поне и аз свалих 1-2 килца. И така, настроението при нас хич не е празнично... незнам дори как ще си изпратя утре сестричката. Cry Ако свекитата днес се върнат, може и да накараме някой да гледа децата от 4ч. до 6ч. сутринта, защото не мога да ги будя толкова рано, те още сън не са наваксали и сили нямат.

Айде, оплаках ви се....

Видях снимките от Р.Д. на Юл и Ема и Цвети, всичко е супееер! Hug

# 177
  • София
Nanny -ужас,как се тръшнахте всички така?Ядохте ли нещо или какво?По-добре наистина да си отидеш сама да изпратиш сестра ти.Да не се разтроиш много,късмет и попътен вятър им желая.
Моята сестра ми обеща в края на месеца да дойдат и няма по-щастлива от мен.Не съм виждала племенницата си на живо откакто беше бебе без коса.Сега е малка госпожичка.

pepi:) -извадихме късмет за клубчето.Съвсем ново е и е отстрани нашия вход.Само за партита е,така че екипа знаеше точно какво прави,голяма организация.Плюс това в двора е винаги сянка.Точно този ден нали ви казвам-валя,така че беше даже леко хладно.
Гледах и вашите снимки.Не личи на децата да им пречи климатика или да им е горещо-много забавно е било за тях Peace.Вяра е много,ама много красива!Разкажи повече за нея-какво обича да прави,ходи ли на спорт или танци?

Иси-браво на вас за хубавото изкарване!И аз искам на аква-парк!И Влади иска,та тази година избрахме хотелски комплекс с аква-парк към ол-инклузива.Днес направихме резервация-дано-всичко е наред,нямам търпение да ходим на моренце и на басейнче.

Утре го дават адска жега,така че-пазете се!

# 178
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:07 от ☼Apple☼

# 179
Най-после намерих време да драсна 2 реда.. Tired

Искаме да честитим порастването на дечицата: Кристиян,Цветито,Тодор,Максим,Ема,Янчето,Алекс,Юлето,Влади,Люси,Валери,Вяра,Митето и Мина!

ЧРД на Калоян!

Ние сме добре,ще ходим в четвъртък на цирк.На плаж ходим събота и неделя.През другото време Гали е на градина,пък аз обикалям по задачи и така..Денис пак се беше изринал от една баничка,ноо гранулките го изчистиха за 2 дни  Party
Хайде обличаме се за градина...

Hug

Общи условия

Активация на акаунт