Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 594
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Рени ,каква е тази градина в 9 без 15 да се обличате?Частна ли е? Thinking

Ние сме все по рядко тук Whistling както Пиги започнахме:)

Благодаря ви за пожелания и всичко, но изтрих всичко,за по малко стига:) Сними кой гледал гледал  Crossing Arms

Честит рожден ден на Влади,Люси,Валери,Вяра,Митето и Мина!

Честит имен ден на именниците:)

# 181
Ели,общинска е градината.Но ходим като се намотаме.. Whistling Така де,3 вида закуски правя и кафето докато изпия..

Не съм ви изчела,но гледах снимки.  Heart Eyes

Ели вие кога се нанасяте.Май само мебели липсват?

# 182
ЧРД на Калоян!

Хора не знам за каква жега говорите, но тук е 15 градуса и 4-ти ден вали. Много студ, много нещо това "лято" Как може такова нещо, уж на по-топличко дойдохме, а то какво стана. Вчера от разпродажбите си купих пуловери, тип туника-такива дълги за по 2 и 4 евро. Peace Потничета и разни парцалки как да си купувам като умирам от студ? що ли си купих 4 чифта сандали, като не мога да ги нося? ooooh! ще си ми седят за нови Joy

Сега да ви се похваляяяя. Ноември месец се местим в нова квартирааа. Нова, чиста, спретната, с хубава дограма и т.н. Абе чисто нова кооперация-на 3 години, но има само няколко наематели в нея. Едни от тези наематели са хората за които ви споменах вчера-набори на майка ми. Много се радвам, в мнооого тих квартал, по-далеч от центъра, та даже и цената е по-ниска от настоящето. Супер доволна съм, стана от първия път, няма ходене по мъките, няма нииищо. Но така е, когато просто се пусне човек по течението и си каже-да става каквото ще! Wink В идния вторник ще занеса всички необходими документи и ще ми пазат жилището до 1-ви ноември. Тъй като трябва 3 месечно предизвестие на настоящата агенция да дадем.

Нани, дано си успяла да изпратиш сестричката! Бързо оздравяване на всички. Hug

След малко на пук на дъжда отивам на калин до фирмата в офиса да занеса док. на шефовете му, че трябва да ми попълнят, после през банката и после пак щенамина през някое и друго магазинче. Crazy

# 183
Рени,не ,не е готово още иска още много неща но за преспиване става,няма вода в тоалетната само навън  мием се навън,душ със слънчева вода,и спим по земята,ама е хладно,тук готвя,там само скара става,комари до безбожие няма контакти за да включа машинка,няма бойлер,няма кухня мнго оважни неща,но полека лека  Rolling Eyes яд ни е, че не направихме тази къща в Хисар ,сега щяхме да даваме поднаем стаи  Whistling ooooh! Ама нали искаме да е по близо до Пловдив Crossing Arms

Жегаааааааааааа Crazy

Рени тук в общинска ДГ до 8,20 ако не заведеш детето после е заключено  #Crazy

Ронка честито  Hug

# 184
Ронка честито! Ама нали къща искахте? Или мн скъпи.. Thinking
Мн студено при вас  Tired Тук дрехите ни залепват за кожата..

Ели,ами тук за щастие не е така..иначе трябва да станем и да тръгваме.

# 185
  • София
Честит Рожден Ден на Калоянчо на Нита!

Аз преди малко се чух с нея,ще правят същото парти в същото клубче като нас Simple Smile.Много му било харесало на Калоян.

Ели
-наистина много неща трябват за къщата.Явно само на снимките изглежда така.А ти не искаш да ти гледат снимките ли?
И в градината,където Влади ходеше една година,държавната можех да го водя до 9ч.

Ронка
-за какво ти е жега в града,разбирам да си до моренце,а то..Ние тука като затворници седим вкъщи,защото е мор навън.Честита ви нова квартира,дано се чувствате по-добре там Peace.А сега трябва ли да местиш Ема на друга забавачка?

# 186
Ronka, честит ви нов дом! Пожелавам ви да сте много щастливи в него, а в бъдещата ви къща още повече! Party Hug

Нашата дрис-драйф история попремина. Praynig Сега съседското дете е наред. Ужас! Със сигурност е вирус, защото не ни тръшна по едно и също време. Пръв беше Кико с повръщане и разстройство. После Дани само с повръщане и Т. и аз/обзаведох се с всички екстри/. Не ме питайте как ги гледах този ден децата. Добре, че нямаха и те много сили да щуреят. Щом започнаха да се карат и бият, значи са здрави вече. Кико е такава щипалка, щипе за щяло и нещяло, понякога дори така си изразява обичта. И само обижда с "Ти си бебее!", а Дани пък му се връзва и си показва гащите, за да види, че няма памперс. Joy Бяхме започнали да го махаме почти, акото отдавна беше овладяно, но сега това разстройство ни върна месеци назад.
Нощес си изпратих сестричката, на път за летището си поплаках, но като я видях, някак се успокоих и сега знам, че е добре. Пристигнали са, полетът като за пръв път е бил приключение за нея. Имат уговорени две нощувки, паундове в кеш, кредитна карта и лаптоп, така че няма да ги мисля.  Sunglasses

Цитат на: Дидито
Моята сестра ми обеща в края на месеца да дойдат и няма по-щастлива от мен

Това вече ще е и моя мечта....

Иси, лоша случка сте имали, но добре, че няма тежки последствия.  Hug

Отивам да опна кълки, че съм спала 2ч. тази нощ и зомбясах. Tired

# 187
Дидито,мъжа не иска  Naughty

Пък и днес направих чистка във фейса, някои не толкова познати хора  може и да ми се сърдят, но нямат достъп вече до мен.... хм

Ние резервирахме за море на св.Влас от 26. 07  Flutter

Нанни споко сега ще се справят това е супер- нова стъпка в живота,ще им е интересно, а после ще се чудят защо не са се решили по-рано,дано им е на късмет  Peace днес е Илинден

Честит рожден ден на Калоянчо   bouquet

Честит рожден ден на сладък Дити! Да е порядъчно щур, много здрав и безгрижен!

То няма едно свястно на нормална цена тук...

Ние взехме третото поред от сайт -английски и съм страшно доволна и за цена и за качество виж ги Simple Smile Иначе първите две бяха боклук хем скъпи   #Crazy http://www.sportsdirect.com/raleigh-butterfly-bike-934047  Но беше намалено на 50 Л ,трябва да се следи  Hug

# 188
Аз докато се усетя, че има нова тема и изпуснах всички рожденици  Embarassed

Честито на всички малчугани, да растат весели и щастливи  bouquet

Ронка, тук е същото - 15гр и дъжд Crazy За какво раждах летни бебета Naughty

Надявам се за рд-то на Ясмин поне да се пооправи, че сме поканили доста хора и разчитаме да е навън на барбекю на двора  Whistling

# 189
Ели, това колело не е ли малко? 14' ?! newsm78 Ние на Ема взехме/т.е. подариха й/ 20 цола, миналото й е 14 и е много мъничко, 16 пак ми малее, затова се хвърлихме директно на 20-ки.

Нанни, хубаво, че си успяла да изпратиш сестричката. Не ги мисли, ще се оправят, мисли положително и ще им тръгне по вода. Peace

Рени, къща искаме, но да купуваме...някой слънчев или може би дъждовен ден. Joy Сега хилядарка за наем няма да даваме, при положение, че не ни е жизнено важна къщата.

Ирка, дано случите на време за РД-то на Ясмин.

# 190
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Eli, и на мен 14 цола ми се виждат малко. Аз търся 18, но никъде няма /освен в нета/. 20-ка ми се струва голямо, като се има в предвид, че до сега е карала на 12, с помощни колела. А и 20-ка с помощни май не съм виждала  newsm78.
Харесах аз едно, ама в amazon и в e-bay не щат да доставят до БГ.

# 191
Pepi, и аз тук никъде не намерих 18-ки! 20-ки с помощни има, ако ли не, отделно се продават само помощни-10 евро са тук, не знам в Бг как е. Ние в събота ще й вземем на Ема, защото така я е страх да се качи. 20-ката не й е голяма, стига си педалите и земята. Висока е 110санта
, а колелото го дават от 6 до 8 години/нали се сешаш, че няма всяка година колела да купуваме Crazy/.

# 192
  • Варна

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ТЕЗИ ДНИ.ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ.

Момичета,пратете ми на лични как да ви добавя във фейсбук.Вчера се опитвах да потърся Пиги,но май нещо греша името.А и все още съм боса .

Рени,честито ви ново жилище.От все сърце ти желая по-скоро да идва слънчевия ден за собствена къща. Hug

Ох,Иси все ще има за какво да се тревожи човек.Дано всичко е преминало.   

# 193
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ронка, забравих да честитя хубавата новина за жилището! Та-честито! Дано ви е по-хубаво и уютно!

ЧРД на Калоян!

# 194
Нямам време да се разпиша от гости и задачки:)

Честит рожедн ден на Калоян! newsm59 nbirthday newsm67  Gift

Първо да честитя и тук на всички порастнали дечица, да са ни живи и здрави! Гледах снимки, всички сте много хубави  Heart Eyes
В петък заминаваме на сватба в Родопите и последни приготовления текат Mr. Green
Ронка: честито ви жилище, със здраве и любов да си го ползвате! Laughing
Нани: надявам се вече сте добре всички. Hug Hug Зоя днес стана с болки в корема, после повърна и и светна, та не ходи на градина. Предполагам от храна е било.
Колело купихме миналата година, почти не го кара, че пред къщата няма как. Мисля една хубава и скъпа тротинетка да и взема сега, като събере парички:)
Ели: станало е супер... и къщата и двора!
Сузи, кажи 2 имена или мейл, за да те намерим.

Общи условия

Активация на акаунт