Ние сме все по рядко тук
както Пиги започнахме:)Благодаря ви за пожелания и всичко, но изтрих всичко,за по малко стига:) Сними кой гледал гледал

Честит рожден ден на Влади,Люси,Валери,Вяра,Митето и Мина!
Честит имен ден на именниците:)

както Пиги започнахме:)
Потничета и разни парцалки как да си купувам като умирам от студ? що ли си купих 4 чифта сандали, като не мога да ги нося?
ще си ми седят за нови
В идния вторник ще занеса всички необходими документи и ще ми пазат жилището до 1-ви ноември. Тъй като трябва 3 месечно предизвестие на настоящата агенция да дадем.
Ама нали искаме да е по близо до Пловдив 

.Много му било харесало на Калоян.
.А сега трябва ли да местиш Ема на друга забавачка?

Сега съседското дете е наред. Ужас! Със сигурност е вирус, защото не ни тръшна по едно и също време. Пръв беше Кико с повръщане и разстройство. После Дани само с повръщане и Т. и аз/обзаведох се с всички екстри/. Не ме питайте как ги гледах този ден децата. Добре, че нямаха и те много сили да щуреят. Щом започнаха да се карат и бият, значи са здрави вече. Кико е такава щипалка, щипе за щяло и нещяло, понякога дори така си изразява обичта. И само обижда с "Ти си бебее!", а Дани пък му се връзва и си показва гащите, за да види, че няма памперс.
Бяхме започнали да го махаме почти, акото отдавна беше овладяно, но сега това разстройство ни върна месеци назад.

днес е Илинден
Иначе първите две бяха боклук хем скъпи
http://www.sportsdirect.com/raleigh-butterfly-bike-934047 Но беше намалено на 50 Л ,трябва да се следи

За какво раждах летни бебета
Ние на Ема взехме/т.е. подариха й/ 20 цола, миналото й е 14 и е много мъничко, 16 пак ми малее, затова се хвърлихме директно на 20-ки.
Сега хилядарка за наем няма да даваме, при положение, че не ни е жизнено важна къщата.
.
/. 

Зоя днес стана с болки в корема, после повърна и и светна, та не ходи на градина. Предполагам от храна е било.Препоръчани теми