Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
.

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 21:09 от suzi_a

# 196
Сузи, намерих те. Остава да потвърдиш приятелството. Peace

Момичета, мерси за пожеланията. Hug Другата седмица във вторник нося документите в агенцията, а в петък тръгваме за Бугарскоооо. Леле, време не остана, а още не съм купила нищо на племенника.Срамота!

# 197
Добавих те Сузи и в групата също, сега остана да ни добавиш и ти:)

# 198
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:07 от ☼Apple☼

# 199
  • Варна
Честит Рожден ден на Калоян!Да е много здрав и послушен!

Днес не празнуваше ли и Криско на Данито? newsm78 няма го вече в списъка Thinking

Честито и на Криско,да е много здрав!

Не успях да ви прочета,само по диагонал ooooh!

Ронка,Честито за квартирата.супер Party

Арлина,помощник си вече,а?Браво на теб Wink И аз се замислям за това,на след време. Peace

Нанни,радвам се че сте добре.много са кофти тези летните вируси Confused
Сестричката ти ще е ок,не се притеснявай.  bouquet

Ние си изкарахме супер,но малката много се изнерви.Макар че бяхме навън и беше вечер,се чувствахме като в сауна ooooh!но в приятна компания,всичко това остава на заден план.Дити получи много играчки,наиграха се с децата и така..

# 200
Mиме, Криси на Данито е на 11-ти Wink Има го в списъка

# 201
# 202
Честит Рожден Ден на Герито на Дю!
От всичко най - прекрасно в двойни дози!

Сега погледнах, че след месец пак ще празнуват Р.Д.  Simple Smile

Брей, каква е тази прохлада навън. Shocked
Вече е време и ние да се организираме за торти, подаръци, че останаха 2 дни време. Някой да знае дали някъде дават Cars 2 сутрин? Гледам в нета, но програмата за събота не е обновена, освен да се разходим и до кината.
Дани има колело от миналия Р.Д. , но още не сме го изкарали. ooooh! Ми, то като излизам сама с двамата как да стане, а и не е научен все още, трябва да му се помага. Мисля от събраните парички да му купя хубави маратонки, дрешки си има.

# 203
Някой да знае дали някъде дават Cars 2 сутрин? Гледам в нета, но програмата за събота не е обновена, освен да се разходим и до кината.
Ние го гледахме в кино Арена от 11и10 часа ,но сега гледам ,че са го изместили на 10 и 50 часа.http://www.kinoarena.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0.html , ако те интересува във вторник е с намаление за всички е 7лв. за 3D ,  а в четвъртък е 5лв., но без 3D.
На сестричката ти и желая попътен вятър. Ще ти липсва много ,но добре ,че съществува скайп. Ние със сестра ми се виждаме 2 пъти в годината ,но иначе по цял ден или сме на скайпа ли на тел. И това е при условие ,че живеем в една и съща държава.

Честит Рожден ден на Калоян на нита и на Гери на Дю! бъдете много здрави,щастливи и големи късметлии.

Рони честито и на вас ,само хубави мигове ви желая в новият ви дом. Hug

# 204
 Hug

Колелото ни е 16' и още не го кара сама, само търча след нея,помощни колела има допълнителни на 12 лв са в Карфур , ама взеха да се развъртват и не ги завивам та търча след нея все едно е без помощни ooooh!

Честит рожден ден на Гери   bouquet  bouquet  bouquet

# 205
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:07 от ☼Apple☼

# 206
ето и нашия рожден ден http://www.facebook.com/media/set/?set=a.221599027859957.63892.1 … 833278&type=1
все забравям да ви кажа един майтап с Валери. Един ден си седим и разглеждаме снимки ,когато бях бременна с него. Обяснявам му ,че той се намира в корема ми ,а той недоверчиво ми вика 'да бе да".След като направи консултация с брат си и баща си и те потвърдиха идва при мен с широко отворени очички (и понеже знае приказката за Червената Шапчица наизуст) ми вика"Мамо ,а ти сега можеш ли да ме глътнеш обратно в корема?" Joy Joy Joy. Като го разправях на сестра ми тя умря от смях и вика какво може да роди малката главичка.

# 207
честит рожден ден на Гери! Желая й да е здрава, щастлива и игрива!

Иска, много хубави снимки видях! Валери е един гоооооолям чаровник! Heart Eyes

Ели, 16' е добре. Peace

# 208
  • София
И нашето колело от миналата година е 16цола.Сега имам чувството,че му малее-малко е прегърбен като кара.Но нещо му мина мерака,бързо се уморява и после аз го бутам.Страхува се още без помощни,въпреки че гледам много деца в парка вече джиткат без тях.Племенника ми е с 5месеца по-голям и кара без помощни като бесен.

Иска-много хубави снимки,Валери голям сладур!Много хубав аква-парк,браво!Разбрах,че и в Пловдив има,Ели-има ли такова нещо?Ако е така-със сигурност ще отидем,голям мерак ни е и на тримата.И ние само се каним и все не можем да стигнем до "Арена" да го гледаме "Колите" най-после.Ще гледаме да се организираме тези дни.

Пиги
-съжалявам за Цвети,дано е нещо еднодневно и бързо се възстанови Peace!

newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ на Дю!  bigdance2
Много здраве,щастие,късмет и весело парти и желаем!
Дю-пусни нови нейни снимки-порастна ли и косата?Малкия също не сме го виждали отдавна.Ще гледам и аз да те намеря във фейса.

# 209
Пете, сестричката ти най-хубаво направи. Бъди щастлива за нея макар и да ти е мъчно. Няма как да не ти е.

Душо, само да посмееш да не дойдете да се видим ще ти се сърдя да знаеш. А квартирката - браво на вас. Много се радвам и май си права за това за течението. Има една приказка: Прави каквото трябва, да става каквото ще.

Общи условия

Активация на акаунт