Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 210

Душо, само да посмееш да не дойдете да се видим ще ти се сърдя да знаеш. А квартирката - браво на вас. Много се радвам и май си права за това за течението. Има една приказка: Прави каквото трябва, да става каквото ще.

Душо кукурузена, ще се обадя бе, обещавам! Heart Eyes

Деси, бързо да се оправя Цвети!

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 20:57 от Ронка

# 211
благодаря ви момичета  Hug Heart Eyes
Диди със сигурност знам ,че има в Пловдив. Моя племенник е ходил и ми каза ,че е два пъти по-голям от този в Овощник и по- хубав. виж тук http://park.aqualand.bg/prices.php

# 212
  • някъде
Честито на порасналите дечица! Живи издрави да сте и много успех в живота! Hug

Иси страхотно е това местенце, малкия си е изкарал супер  Hug
Ние от 1-ви август сме тук http://www.bulgariatour.org/?r=hotels/hotels_sofia/oazis&lang=bu
НАН сигурно е още на почивчица :party:7

Алекс засега си кара колелото 14 цола, малко му умалява, но ще изкара и тази година Peace
Иначе лети без спомагателни точила Crazy

Нанни вярвай, че сестричката ще е по-добре там Hug
Пиги бързо да се оправя Цветито! Hug
Иси голям смях с тез деца  hahaha Алекс онзи ден свалил гащи и ми вика - Мамо, трябва да си пострижа пацката  Shocked викам му- що, а той- имам космички Shocked, питам- Кой ти каза, а той- докато аках и си видях пацката, че има космички hahaha

Вчера правихме изследване на кръвта, че последните два пъти му бяха високи левкоцитите....сега са спаднали доста и са в граници, но пък друго ме притеснява-
 NEU % 15,4  pri 44.0-76.0
 NEU neutrofilni levkociti br  0,8   pri 2.0-7.8
 EOS % 8.1  pri 0.00-6.00%
EOS  eozinofilni levkociti br 0.4   pri 0.00-0.700
LIM% 60.8  pri 20-40
LIM br 3.2    pri  0.6-4.1
MONO % 14.3  pri 3-13
MONO br 0.8   pri 0.2-1.5

# 213
Здравейте  Hug Много, много благодаря за хубавите пожелания! Преди малко се прибрахме от празника, беше страхотно, след ден-два ще имам снимки от празника. Бяхме в гората, беше невероятно, даже не си представях, че ще бъде толкова забавно.

Искам да честитя празника на всички пораснали деца, да бъдат здрави, щастливи и много усмихнати!

Група ли имаме във фейсбук? Може ли да ме добавите? Ще чакам на ЛС как да стане.   bouquet

Нани, точно след месец пак ще празнуваме  Party

Дидито, Гери вече е с дълга и къдрава коса, мацка голяма  Crazy Коко прилича на 3-годишен батко  Mr. Green Чакам утре, другиден снимките от РД–то и ще ги пусна.  Hug

Арлина, приятно прекарване в Родопите, сватбите тук са по няколко дни  Mr. Green

Обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug

# 214
  • Варна
Честит Рожден ден на Гери.Да е жива и здрава Принцесата Heart Eyes

# 215
  • somewhere over the rainbow
Честит празник на всички отминали рожденици! Живи и здрави! Heart Eyes

Ние се върнахме вчера, изкарахме страхотно. 5 дни на Божура, 1 в Бургас и 3 в Поморие.
Още с идването ме започнаха с работата #Cussing out и не съм чела нищо. Не знам кога ще успея Confused

Hug

# 216
Брей, днес в целия форум нито един рожденик. Thinking

Синеоче,  Hug Както казва ИСИ, добре че го има skipe-а, с него по- лесно преживявам нещата.
Аз всъщност още не мога да осъзная, че е отишла и то за постоянно, ...но ще събираме парички за самолетни билети и т'ва е.

Диди, за тези показатели нищо незнам. Това реф. стойности за деца ли са или за възрастни?

Нан, идвай на по- подробен отчет със снимков материал.

Кой ще добави Дю във фейса? Да не се дублираме.

Цитат
Иска, много хубави снимки видях! Валери е един гоооооолям чаровник!

Hug Party Hug

Дърпат ме за ГУШ. До после! Hug

# 217
  • София
Честит празник на всички дечица, които пропуснахме! Да сте живи и здрави, много усмихнати и палави  Hug
Ние сме на моренце, хубаво е тук, чисто, има уникални паркове, красиви дървета, палми, цветя, много е красиво.
Не съм чела темичката, но се надявам, да ви заварвам в добро здраве и приповдигнато празнично настроение   Hug

# 218
ЧРД на Гери!  Tada

Нан,Дю чакаме снимки..

Ние днес нашият батко го пратихме на село.Ще се върнат в неделя,там ще играят с племенничките на воля.

# 219
Акваленда е до нас Иси,Дидито,,както си се пързаляш и те гледат от терасите,бъзикам се много е хубаво:) нищо че е в квартала то си е заградено:) Като влизаш в Тракия ( откъм Метро),караш направо и на първия светофар- в дясно се вижда -той е огромен Peace Мисля че беше 10 лева и се пързаляш цял ден колкото си искаш където си искаш,и имаше нещо за 6 лв първите 50 сутринта.... но не съм сигурна дали е още 10 лв че тези жеги е  възможно да са увеличили,аз не съм ходила щото целия квартал лапетиите ходят.Ние си ходим на хотел Хисар- чисто ,минерална вода,тишина ,спокойствие и тук там някой софианец и германец....

Забелязали ли сте че наша Диди е по-спокойна вече,и на почивка ще ходят-заслужена  Peace

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 10:09 от Eli83

# 220
  • някъде
ЧРД на Дани и на Цеци! Да са живи и здрави, много да радват мама и тати и весело тържество им желая Hug

Преди малко моя мъж прещипа три пръстчета на Алекс с багажника на колата  #2gunfire ooooh! Cry #2gunfire

преди това пък си получи от сестра ми колета с подаръци за РД и имаше и пистолет сатуратор ли е къв е- дето го рекламират и се оказа счупен- маркучето за помпата скъсано и не може да пръска  ooooh!  сто пъти съм и казвала да не купува скъпи играчки ама не....

# 221
  • София
Диди, благодарим за поздравите  Hug
Много неприятно това с пръстчетата  Sad
Много хубави снимки сте направили всички, прекрасни тържества. Ние днес сме си само тримата, но идната събота ще празнуваме с всички приятелчета в Септември, няма как, така се случи.
Това е от нас. Приятен ден

# 222
Честит рожден ден на Дани и Цецко! Да са живи, здрави, весели и прилично палави  Wink
Нани, Ивка, весел празник!  bouquet

# 223
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:06 от ☼Apple☼

# 224
Честито порастване на Цеци и Дани!   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт