Иси мерси:)
ето и ,ако някой друг иска песничката за рожден ден http://btjunkie.org/torrent/Kids-Party-Songs/4877beaf371e31a6b2c … b8f3c25028b692f7e 
Прилага се за облекчаване на дразнеща и спастична кашлица при възп. заболявания на дих. пътища. 

/. Аз ще си взема почивен ден за деня и нищо особено няма да правим.

Пусти обувки, слабост са ми. 
Да строят, да изкарват пари и да ги харчат със здраве. Но един ден, когато се обърнат, децата ще ги влекат съвсем различни неща от бабиното внимание, ласка и закуска/ако щеш/.

Приготвихме се да ходим на бърза помощ, но свекъра предложи да отидем до един комшия, който е шеф на бърза помощ, но аз не съм знаела......Алекс реве и не иска да тръгва че го страх, накрая го хванах и излезнахме, отидохме при онзи човек, гледа гледа вика не е кърлеж- по-скоро е трънче....взе едни като ножички пинсетки да го извади, Алекс се разпищя и разрева, дърпа ръце, не можем да го усмирим....ужас направо, накрая го махна,, но цялата махала ни чу

, дали ще се промени като порасне 

!
за делукс. За съжаление не е била активна във форума от много време - доколкото виждам от миналата Коледа, дано всичко е наред с нея
.
: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=140226.msg2678964#msg2678964. Жалко, че много от майките вече не пишат тук - аз специално много харесвах gery_to, Biboshka, foquita, Narina.
. Тази година решихме да е в клубче, ще поканим колкото деца са останали в групата на детска градина и някои други. За съжаление повечето й другарчета не са вече на градина. Ще гледаме да ги докараме до 12-15 деца. Ще бъде тематично фейско парти, ще има торта с принцеса и така. Иска ми се да я поглезим малко, защото се беше подтиснала, когато Бобо се роди, да не си мисли, че не я обичаме вече
.
. Ей, тоя баща й ще го гръмна вече, пак от някакъв сладолед тръгна всичко и пак антибиотик пи. От вчера е на градина и аз малко се осеферих, беше ми дошло нанагорно с двете деца. Хем Яна не е непослушна, главно рисува, гледа филмчета и играе с куклите, въпреки че вече и тя играе по-малко с кукли. Обаче все едновременно искат нещо - Яна ако закусва, Бобо ще ревне за цокане и сън. Веднъж Яна седнала на гърнето да ака, а аз в хола приспивам Бобо. Милата, седяла 10-15 минути, след като била готова, защото не си била взела мокра кърпа, а не искала да ме вика, за да не събуди бебето
. А онзи ден как забавляваше бебето - пуснала съм им Californication на Red Hot Chili Peppers, Яна пък танцува с движенията на Макарена, а Бобо я гледа ли гледаааа
.
. Казах й, че ще ги сложим във фейсбук и ще им сложим цена, а ако някой ги хареса, ще ни пише
.

ама какво толкова казах- скара бира,
басейн, ако купим ще стане интересно,но преди това трябва маса, че няма къде да седнат гостите.Имам чувството, че няма време за нищо,аз така си говоря какво трябва да се прави, на вас пък ви се хареса,вчера сковах детската масичка докато ковах- Юл и тя на една дъска заби 20 пирона
,няма на кой да се метне
било таралеж нейното...а днес мъжа щял да ми я разковава- не се правело така, хъм

ще учат два танца- за джуджета и за пеперудки,към коледа за джуджетата ще се ходи според мен да се танцува на сцена ,а за пеперуди имала страхотни роклички с крила- чисто нови седяли -то досега не е имало дребосъци, каките вече танцуват друго.