Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
ДИДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet

# 496
  • някъде
Диди и тук да ти честитя рождения ден и само хубави емоции ти пожелавам Hug

Кажете някоя лесна рецепта за кекс и ако може да обясните с подробности как се прави Embarassed
Аз само веднъж съм правила сместа и после свеки го изпече и стана, но тази вечер се опитах да направя и се изложих ooooh! не ме бива в кухнята и това си е Tired иначе за чистене и подреждане съм първа, но за готвене ooooh!

# 497
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:58 от ☼Apple☼

# 498
  • някъде
mersi Deska Hug

triabva li da se puska ventilatora na pe4kata ili ne? az pusnah bez ventilator da pe4e otgore i otdolu, no majo obarna s ventilator /poneje vse mnogo znae Mr. Green/
kato se izvadi keksa pokriva li se s ne6to i vednaga li se vadi ot formata?

# 499
..

# 500
  • София
Ох, да се оплача малко и тук. Нещо хормони ли какво ми се е разбъркало, но цикъла ми се обърка много, полседните 4 месеца е 20 дни, 24, 18 и сега 15 Sad
Ще се ходи на доктор, че не може така.
То аз не че не ходя на лекар, на двама тамън се оплаках, но нищо не предприеха.

# 501
..

# 502
току виж ме подминал и есенния косопад.
Деси при мен вече е факт цял месец.  Rolling Eyes

Nanny мисля си дали това не е заради фрешът..да му е раздразнил стомахчето нещо...

Ето малко снимки http://renny.snimka.bg/daily/moyat-dom.626153
Още нямаме огледало,но умуваме какво да е.В събота ще отидем да ги поразгледаме.

Отивам да чета за хлебопекарните.Ако имате дайте съвети каква да купя..

# 503
..

# 504
  • София
Ауу,Рени-страхотно е станало!И нашето WC е в зелено,но по-тъмно и едноцветно,много свежо ви се е получило!
Аз знам,че много тук имат такива машини за печене,даже Ронка скоро пак споменаваше колко е доволна.Да се включи да каже.

Пиги-така като даваш съвети за сладкишите да те питам...от два-три пъти насам мъфините,които приготвям леко залепват отдолу в чашките и като ги вадя някои се разчупват отдолу.Каква може да е причината?Дали защото ги махам топли или съм ги оставила малко повече във фурната...често правя такива-нямало е проблем,а сега два поредни пъти така..кекса ти звучи и изглежда много вкусен  chef.

Благодаря за честитките и пожеланията за РДто ми,много сте мили Hug.

# 505
Цитат на: Ренито
Nanny мисля си дали това не е заради фрешът..да му е раздразнил стомахчето нещо...

Знами ли вече, сока го изпи след вечеря, не на гладно. Thinking А и след предната инвагинация винаги му добавям малко водичка. Разбрах , че същия ден са имали Р. Д. в групата, може от някой сок от кутия да е станала работата, защото още като го взех ми казваше, че леко го боли. Тогава мислех, че е от глад и хапна докато се приберем 3-4 об. бисквитки.

Иси, тея спазми все пак са причинени от нещо, аз хубаво болката ще намаля, ама като незнам какво му е. Колит ли е, иди го разбери....по принцип много рядко се оплаква, че го боли коремчето. Все пак ще го взема това л-то, да го имам под ръка. Hug

Рени, чудна е станала WC. Огледалцето ще я разшири допълнително и ще стане още по - хубава. Peace
Ивка, иди да те видят на едно ехо. Все пак и при теб, като гледам дните има леко подобрение. Hug

Аз се побърках вече с тая градина, то си е цяло счетоводство - отчети, касови бележки, списъци, дописване.....Сега са решили ТВ и DVD да вземем за следобедните, зимни часове. Харесахме един евтин 29' ТВ за 200лв. и DVD за 30 лв. и ще юркам мъжо да ходим да ги купим и закараме. Като след цялата тази покупка ще останат над 400лв в касата за по - натам. Учителките направо са изумени как успяхме за толкова кратко време да съберем почти цялата сума, то и те са печени  и това е от значение.
Ваш'те деца как спят в градината, все още ли с летни пижами? Днес го пратих с тънка, но с дълъг ръкав и долнище, 'щото още ги завиват само с чаршафчета.  Thinking Дани казва, че му е жега, ма у нас като знам какъв е клинч тея дни....

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 19:01 от Nanny

# 506
Деси нашата е почти 2,5кв. Мн малка.Нямаме място за душ кабина даже  Sad

Ронка чакам да се включиш за пекарната да дадеш акъл  Rolling Eyes

# 507
Иси, тея спазми все пак са причинени от нещо, аз хубаво болката ще намаля, ама като незнам какво му е. Колит ли е, иди го разбери....по принцип много рядко се оплаква, че го боли коремчето. Все пак ще го взема това л-то, да го имам под ръка. Hug
честно казано и аз не знам точната причина за тези спазми. А и до сега смислено обяснение не съм намерила. Питай го какво точно чувства. Болката е как да кажа ,абе корема ти е като камък. Витамини с магнезий също можеш да даваш.  Hug
Рени супер е банята. Аз имам хлебопекарна от 5год. казвай какво те интересува.
Иве не е за отлагане ходенето на лекар.
Моя малък синковец Валери два дена беше с висока Т 39.5 .В петък спа цял ден. В събота прилягваше. От днес е пак бяс ,но със запушено носле. Много рано тази година ни хвана.
Сестра ми сега е в шок, едно дете от първи клас от нейното училище (българче) е с менингит.На единия ден играло и се веселило ,а на другия вдигнал висока Т и си глътнало езика. Сестра ми се чуди сега какви превантивни мерки да вземе. Освен витамини, клеева тинктура и чесън друго не ми идва на ум. newsm78

# 508
..

# 509
Пиги, аз със моя скромен опит- пари не давай, нито се запомнят ,нито се оползотворяват по предназначение, вземи обиколи и намери нещо, което ще се ползва дълго не само 2 дни и да се хвърли при купчините играчки.Аз обичам такива подаръци ,макар че децата на играчки се радват зависи от детето,семейството.... към 2 годинки  може да ходи-  едно красиво практично столче което ще ползва и за ДГ да се обува,да си седи да рисува, гърне ако нямат,книга хубава,нощна лампа,часовник,макар че за 2 год дете е рано стенен,ти ще намислиш нещо,аз почвам обикалям и купувам това което ме грабне и ми "Казва" вземи ме това съм Peace

Хм, почнахме лекции сериозно,тоест  практика,наблюдения, вчера ни разделиха и аз не съм си в моята група с моите деца(колежките ) ами с други  и 3 години съм си свикнала с едни ,сега  Crossing Armsпри друга госпожа -мми не ми харесва нито начина и на преподаване, нито как се оправя с децата искам си нашатаааа Crossing Arms  както и да е Tired

Юл вчера я закарах по рано че в 8 без 15 трябваше аз да съм в училище,и друг път си я храня преди ДГ и си ходи до голяма нужда,още се бършем,вчера зор е видяла,на обяд се изпуснала (вечерта яде царевица) омазала се яко,сменяла гащи,салфетката  мръсна в раницата ooooh! ooooh!, пълните  Embarassed гащи и те в раницатаа ,сложила си нови ама като не се избърсала хубаво цял ден седяла залепена,вечерта я взимам бре мирише ми на нещо чак в къщи като я събувам ,като клекнах до нея не се трае,та се михме прахме клинове,потници блузи- всичко намазано,ходих до ДГ за другите  неща да взема да изпера -то раницата вуниии,госпожата  вика ние се чудим защо се забави за спането,другите деца  били легнали на обяд нея я нямало,а то какво било,и никой не я е погледнал какви ги върши,нея я е хванало срам да каже ,ужас,днес не иска на градина та я оставих да почива #Crazy Heart Eyes   Mr. Green Mr. Green  душички

Мъжо вика какво правят тез госпожи не са ли видяли, ами тя като е вече голяма и я е срам как да каже, те не могат след 30 деца да вървят да приклякат #Crazy

Та в този ред на мисли  пфууу , ooooh!трябва да я оставям да се оправя сама  ,още малко в 1 клас  аз още я трия, като ги гледам вчера как ги пререждат на стола- 1 клас мъничета си седят гладни междучасието свърши , то е друга тема де, какъв е зверилник в училище #Crazy #Crazy #Crazy smile3505

Хайде ббай:))

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 10:35 от Eli83

Общи условия

Активация на акаунт