Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 772
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Нанни,цялата изтръпнах.Много страшно звучи това което разказваш.И аз да попитам,има ли причина,да се повтаря?тц тц,дано да не се повтаря никога по вече Praynig Praynig Praynig

Аз имах киста,но изчезна .Водна била..
 Диди,радвам се че Алекс е добре Hug
Иси,как си?

Нашият татко замина за Турция,и сега съм сама с двете денонощно Laughingснощи спахме на едно легло персон и половина,тримата ooooh!.Сега съм като сдъвкана и изплюта Tired

Приятен ден на всички  bouquet

# 481
Мили ми момичета!
На този ден преди 2 години станах майка за втори път!
Желая на малък, прекрасен Кристиан, да ми е жив и здрав, да има незабравимо детство и да се гордеем с него!

Почерпете се днес за негово здраве!

# 482
Ели, Жоржи, идея си нямам от какво се получава това събиране на газове. Вечерта преди случката се изходи много хубаво. По принцип стомахчето му е редовно, няма запек и т.н. Беше хапнал сандвич сутринта вкъщи, в детската попара уж, наобяд картофена супа, вечерта пилешка, един крем карамел и фреш от портокал. Thinking Или не търпи на болка това дете или е имал силни колики, знам ли и аз....но определено доста го болеше, нямаше грам преструвка. Не беше инвагинация, но пак му пъхнаха маркуч с въздух в дупето, на един монитор се виждаха червата как се издуват от въздуха, който вкарваха. По едно време се разплака, заболя го, а д-рите продължаваха да помпат.  Tired Слава Богу имаше проходимост и въздухът стигна в тънките черва.

Ели, ако правиш списък ще ти изброя всичко, тези неща са най - общо казани. Един багажник с играчки напълнихме. Миналата година събирахме по 20лв. и нови играчки не видях освен един строител и две плюшки за украса. ooooh! 600лв. къде изчезнаха... Close Като всеки месец след това събирахме отделно по 10лв. за подновяване на материалите. Затова сега се наех с тази задача, всичко описвам до стотинка, касови бележки се пазят и т.н. И най - важното, Дани ходи с желание на градина! Хубаво, че поне учебниците са им без пари - 10 бр. са. Работят с Просвета, "Ръка за ръка"
Дори и майката на онова дете, за което ви разправях даде парички, значи имат възможност, явно при тях чистотата е въпрос на манталитет. Тези дни го забелязвам, че идва с различни дрешки /дано/.

Да ви похваля племенничката - англичанка вече ходи на училище. Първия ден децата се скарали за нея. Засега й е интересно там, ходи с желание. Дали са й едни карти с най- важните емоц. състояния /happy, sad.../ , както и такива с физ. нужди /гладен, жаден, WC/ и с тях им показва от какво се нуждае. Класът е микс от дечица - негърчета, индийчета, много руси...майка ми като видя снимката и ми звъни да ми каже, че лошо й станало. Joy Тук нали не сме свикнали с чернокожи...Сестра ми само се плаши от факта, че почнала у-ще без въобще да са й искали имуниз. паспорт, изследвания, нищо.

Ето и снимката, да видите как са измислени заниманията на отделни зони.

http://jkukov.snimka.bg/children/2011g.620829.25237022

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 11:46 от Nanny

# 483
Ронка, мнооого здраве желаем на сладкия ви рожденик Крис!
             Да е весел и щастлив, умерено палав и игрив!
             Незабравим празник и да го намляскаш от мен!

# 484
  • Варна
Честит Рожден ден на Криско!да расте здрав и щастлив, палав и усмихнат.

Ронка  bouquet  bouquet  bouquet

# 485
  • София
РОНКА, ЧЕСТИТО ВИ ПОРАСТНАЛО МОМЧЕНЦЕ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, КРИСКО   Hug

# 486
  • somewhere over the rainbow
Честит рожден ден на Криско! Ронка  bouquet

Ели, да, тези сървъри са безплатни, но не знам дали не поддържат само хтмл. Иначе това е само сървър. Сайта си го правиш ти и го качваш там. Не знам доколко са ти познанията в тази област, но ако прочетеш тук-там, ще се справиш.

# 487
Честит Рожден ден на Криско! Нека да е здрав и щастлив и по малко инатлив. Wink
Рони  Hug

Нани ,защо имам чувството ,че това са спазми. Аз страдам от тях от малка ,а сега за съжаление и Марти ме наследи. Болката е ужасна. Откакто родих Валери страдам от спазми дори и на лицевите мускули. Марти без малко така да го оперират от апандисит без причина ,а то било спазъм. Опитвала ли си да му даваш спаскуприл http://apteka.framar.bg/30001217/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BA% … B-50#.To2DI3Jzso8. Това е единственото лекарство ,което и до ден днешен много добре действа на Марти ( до скоро не можех да му дам друго освен хомеопатично ,заради възрастта .сега е голям). Честно казано от Еспумизана не съм доволна. Нито на децата ми действаше ,нито на мен след операцията ми го дадоха и пак си бях с ужасни болки. аз лично пия Мезим форте и сега и на Марти давам. Ако е било спазъм на Дани няма как да ти го обясни детето. Марти е голям и понякога не може да си каже как и какво точно го боли от болка. Не знам дали си имала спазми ,но аз от опит знам боли ужасно. Дано не се получава повече.  Hug
А на снимката Яна е най хубавото дететнце  Heart Eyes. Моя приятелка живее в Лондон ,но не иска да си вземем децата там ,защото един от двамата с мъжът и трябвало да напуснат ,защото негрите много се заяждали с българчета, румънчета и русначета.

моето ухо е по добре ,но сега лекувам последствията от толкова много капки капани в ухото ми в продължение вече на месец. От днес и гъбички в ушите имам от АБ. #Cussing out Ето за това не пия и не давам АБ на мен и на децата ми. Не ми помогнаха кой  знае колко ,а ми навредиха повече. Общо взето взе да ми минава от инхалациите и от компрес от сварен картоф и олио на ухото. Все още ме боли ,но е по поносимо.
Диди да билките се пият по продължително време ,когато е хронична болестта. Аз съм отгледана предимно с билки и бабини илачи. АБ си спомням един или 2 пъти като малка. Чета предимно Дънов и Димков. Имам и книгата на Димков по ,която съм отгледана. Wink

# 488
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на Криско!
 nbirthdayМного здраве му желая и весели игри!Все така да радва мама и тати и да ги кара да се гордеят с него!Мамо Рони-да си жива и здрава и ти,че така хубаво си ги гледкаш всеотдайно и двамата!
  ura  bigdance2 Tada newsm59

# 489
  • София
Ели-аз ползвам сайт за снимки,в който може да се пише и инфо.Като си направиш регистрация и си отвориш страницата ти излиза"Това е сайта на Ели",примерно.Не знам дали това търсиш,но сайта се казва multiply.Ето моята страница:
http://vladislav2006.multiply.com/

И на мен еспумизан не ми действа Confused,дано малък Кико се оправи.Звучи ужасно това,което сте преживели,милите! Hug

Слава Богу на мъжа ми проблемите в работата се решиха,та вече не сме на нокти.

# 490
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:00 от ☼Apple☼

# 491
  • някъде
Честит рожден ден на Криско Hug Ронка, да ви е жив и здрав, много да слушка и помага на мама!  bouquet Hug

Нанни, дано никога вече не се случва това Praynig

аз съм болна Tired ooooh! и Алекс май ......

# 492
Мерси Пиги,доста обстойна информация,иначе питам не за мен...Simple Smile

Дидито това го имам и аз ,общо взето който иска намира начин и фейсбук е вариант Laughing Laughing

Ронка честит рожденник:) Много да ви слуша и радва, и да ви е здрав и щастлив мъж:)  bouquet

# 493
Честит Рожден ден Диди!
Желая ти здраве,
безброй сбъднати мечти,
верни приятели и много любов!

# 494
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:59 от ☼Apple☼

Общи условия

Активация на акаунт