Аз имах киста,но изчезна .Водна била..
Диди,радвам се че Алекс е добре

Иси,как си?
Нашият татко замина за Турция,и сега съм сама с двете денонощно
.Сега съм като сдъвкана и изплюта 
Приятен ден на всички

.Сега съм като сдъвкана и изплюта 
Или не търпи на болка това дете или е имал силни колики, знам ли и аз....но определено доста го болеше, нямаше грам преструвка. Не беше инвагинация, но пак му пъхнаха маркуч с въздух в дупето, на един монитор се виждаха червата как се издуват от въздуха, който вкарваха. По едно време се разплака, заболя го, а д-рите продължаваха да помпат.
Слава Богу имаше проходимост и въздухът стигна в тънките черва.
600лв. къде изчезнаха...
Като всеки месец след това събирахме отделно по 10лв. за подновяване на материалите. Затова сега се наех с тази задача, всичко описвам до стотинка, касови бележки се пазят и т.н. И най - важното, Дани ходи с желание на градина! Хубаво, че поне учебниците са им без пари - 10 бр. са. Работят с Просвета, "Ръка за ръка"
Тук нали не сме свикнали с чернокожи...Сестра ми само се плаши от факта, че почнала у-ще без въобще да са й искали имуниз. паспорт, изследвания, нищо.
Нека да е здрав и щастлив и по малко инатлив. 

. Моя приятелка живее в Лондон ,но не иска да си вземем децата там ,защото един от двамата с мъжът и трябвало да напуснат ,защото негрите много се заяждали с българчета, румънчета и русначета.
Ето за това не пия и не давам АБ на мен и на децата ми. Не ми помогнаха кой знае колко ,а ми навредиха повече. Общо взето взе да ми минава от инхалациите и от компрес от сварен картоф и олио на ухото. Все още ме боли ,но е по поносимо.