И аз съм за Ентерол или Имодиум.Между другото,Хидрасека за деца,2 бр също върши чудесна работа.той спаси Иво преди две седмици

Благодаря ви,Пиги и Ронка за отговорите
Много течности и не е зле да спреш Ципрофлоксацина, но се посъветвай преди това с лекуващия лекар 
Сега е малко по добре,моя ще отиде за билката поддъбиче. Но тази нощ беше един голям кошмар. Благодаря ви още веднъж отивам да си легна ,че Иван е на работа тази вечер и утре цяло денонощие и пак всичко мен ще чака. Да използвам момента да полегна докато е в къщи. 
, а и мен нещо ме наболява гърлото и ми стои изсъхнало. Давам им осцилококцинум, витамин С, пръскам с Диснемар и Еуфорбиум, на Бобо Стодал, а на Яна - тонзилотрен. Не знам какво още да ги правя
.
и аз, като послушно момиче, си купих дънки за бременни /много сладки/ и един суитчър. Не ми е голям корема /едва 4-ти месец/, но с летните дрехи ми личи, няма спор.
Пари не ни искат, имаме списък с неща, които всеки трябва да занесе - блокчета, флумастри, боички и т.н. и смятам, че това е по-добрия вариант.

да го видим

вече съм изморена само като лгедам програмата,понеделник цял ден практика, другите дни сутрин от 7,30 наблюдения из града по ДГ и училища,след обяд лекции има и до 19,30, и танци с Юл 

И аз ти се възхищавам на оптимизма и като те чета ме е яд на мене си ,че понякога съм толкова черногледа ,че чак се плаша от себе си.

понякога си втълпяваме неща без има защо .Много е тягостно да си по цял ден с децата сама и няма начин да не си мислиш какво ли не. Ако имаш време всеки ден да отделиш само за себе си поне по 1 час ще се чувстваш много по добре. Аз от депресия не излизам, писна ми в къщи ,но няма как .Със свекърва ми се скарахме и аз не и говоря , сега чакам майка ми другата седмица да дойде и да се отдам поне малко на себе си.
. весел и много слънчев и усмихнат ден ви желая.
.
.Почивай и пиши по-често,сега поне имаш време
.

за на един приятел дъщеря му,не е раждала малка е ,казали са и операция 4 см била кистата,сега намерих на д-р Михайлов 13 стр тема, и я пратих да чете,има доста билки и хомеопатия ,аз бих пробвала първо така и после както казва Иси, като не става и расте да се маха......
последна година и като за последно ще ни сбъркват,всеки ден оплътнен няма мърдане 

Ако не е ходил до голяма нужда ли?

1000 да се съберат ехееее незнам 
така като чета