Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Деси,да детска искам да им направя на мъниците.Засега само чета и умувам кое къде и как.Лятото ще е обаче.Денис дали ще е малък според вас 2,5г  Thinking Трябва да свиква че ми е омръзнало вече и двамата са навряни в мен.На едно легло спим.Голямо е леглото,но все пак...

Нан вие ремонтирахте там и сега наново ремонти Rolling Eyes

# 451
Рени, при нас спят много отдавна в отделна стая. Малката беше на 10-11м даже.

Гледам, че и вие сте на "ученическа" вълна. Ясмин почва предучилищна група в градината, а есента на 2012 е задължително ученичка. Ако реша мога да се боря да я отложа де ...ама мислч, че ще и е скъчно още една година в градината.

# 452
Рени, имам приятелка детето е на годинка точно,от 10 месечно си спи само в стаята,а имам и приятелка с на 5 години дъщеря -спи до нея   Rolling Eyes така че нито ви е рано, нито ви е късно действайте:) Flutter

Пигче,гадно това с крадците ,не можете ли да оставите минимум неща там само като ходите да си носиш дрехи и спално бельо и да няма какво да се краде,но жиците масово в такива вили ги режат  #2gunfire ooooh!

За работата не смея да започна,първо ми трябва 3 седмици най- малко подготовка сериозна,дори само да гледам и да влезна в час си иска време,кой ще ме търпи ,пък и родители всякакви като ми се опули някой- защо не съм обяснила задачата на детето му ,какво ще правя,нали занималнята е затова да им обясниш учебния материал,а то аз не го знам камоли да го обянсявам,просто сега образованието бълва некомпетентни кадри и ако трябва това да работя,трябва да мина един випуск- с тях да уча,за да знам какво преподавам..... ужас просто,вие незнаете дори в ДГ какво чудо учат и каква подготовка трябва на учителя от днес за утре,всеки божи ден,материали,,подготвяш,план конспекти на урок,отделно пишеш хиляди други неща,отделно децата си искат и други занимавки не само да учат,родителите не са на ясно че в ДГ се учи ooooh! сериозно под формата на игра, но се учи.....
   Пък и сега съм последна година много завися от програмата лекциите държавен стаж имам как да работя и да се разделя на хиляда места незнам,а иначе не е за испусканееееее ooooh! ooooh! ooooh! Crossing Arms
 На нас са ни безплатни тази година учебниците в ДГ ,но пак събираме по 60 лв,иначе имаме от тази година възможност да наблюдаваме ситуация, който родител реши,аз много се радвам, исках да  сравня дали същото нещо се прави навсякъде или само пред студентите Crossing Arms

# 453
Рени, при нас спят много отдавна в отделна стая. Малката беше на 10-11м даже.

Гледам, че и вие сте на "ученическа" вълна. Ясмин почва предучилищна група в градината, а есента на 2012 е задължително ученичка. Ако реша мога да се боря да я отложа де ...ама мислч, че ще и е скъчно още една година в градината.

Това сякаш аз съм го писала.

Деси, съжалявам за случилото се с вилата ви.

Ели, аз бих опитала. Но все пак ти си тази която трябва да реши! Кураж!

Ние сме добре. Аз съм в лека дупка, надявам се да не задълбава....

# 454
  • София
Ronka  Hug
Ели, аз се гмурнах в напълно непознато за мен поприще, пък се справих. Имаш ли желание и хъс, ще се справиш, не бой се  Peace

Аз бях 2 дни на панаир, мъжете се гледаха сами, справили са се отлично  Laughing
Но аз се разболях нещо, едва кретам  Tired

# 455
  • София
ivka76 -какво имаш предвид?Какво ново поприще,нова работа ли започна?

Ели-Успех,каквото и да решиш.Влади миналата година ходи на занималня до обяд към читалището в квартала.Мислех,че учителката е педагог,а се оказа че е библиотекарката на читалището.Така че относителни са нещата.Не знам беше ли завършила някакъв специален курс,но си работеше по "Моливко".

Ронка-защо си тъжна?Горе главата-толкова ти е хубаво семейството!Кога ще се местите на новото място?

Мен все повече ме е яд,че не родих второ детенце по-рано.

НАН-чакаме новини от консултацията Simple Smile.

# 456

Ронка-защо си тъжна?Горе главата-толкова ти е хубаво семейството!Кога ще се местите на новото място?

Мен все повече ме е яд,че не родих второ детенце по-рано.

Мерси, Диди! Калин ми даде повод за съмнение и имам чувството, че си съкратих живота с 10 години поне. Стана ясно, че съмненията ми са напразни, но остава една горчива жилка, която не знам кога ще премине. Още повече, че щом съм се усъмнила е имало защо. Та такива неприятни нещица се случват около мен. Не го пожелавам на никого, защото е отвратително...просто след болест това е най-лошото, което може да се случи. Спирам по темата, така или иначе стана ясно, че не е имало за какво да се ядосвам.

Колкото до това кога е трябвало да се появи второто дете...ами всичко си е Божа работа! Ти недей се меси там горе...каквото е отредено ще се случи! Всяко нещо с времето си, а и нали знаеш, че хубавите неща бавно ставали?! Една красива, прекрасна и ненагледна девойка ще се появи в хубавото ви семейство, когато му дойде времето! Ти бъди спокойна и се радвай на това което имаш!

# 457
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:00 от ☼Apple☼

# 458
  • София
Дидито, говоря за преди, не съм си сменяла работата. Аз съм педагог по образование, от 9 години продавам котли, радиатори и разни такива неща. Не знаех, как изглеждат, но се научих Simple Smile

# 459
  • Варна
Здравейте момичета Hug

Имаме грижи в къщи,за това не се мяркам Sad Отдавна искам да ви задам един въпрос,все отлагах.Сега май му дойде времето.

Как обяснявате на децата си,въпросът за смъртта?Ако не дай Боже,ваш близък е починал,как обяснявате на децата си? Моля ви,ако не ми е проблем,споделете Hug Hug

Рени,ние направихме детска стая на Дити още когато беше на 2г и малко.Не си спи в леглото сега,защото аз спя там с Рали.сега спи с баща си на спалнята,но и преди да се роди Рали,пак спеше с него.Просто не иска да е сам.Иначе си играе там,харесва му стаята.Мисля си,че ако с Рали не спим там,може и да няма проблем да спи там сам,но за сега няма как да стане.

Ронка,и аз имах такъв период наскоро HugПрегръщам те.

Вчера бях на Родителска среща.пак разтговори на високо равнище.това новото меню за децата,направо ме изуми.Вчера сутрин са имали Мляко с мюсли и сирене Shocked.чак не можах да разбера,кой го е намислил това меню.Аз се чудя защо Дити,постоянно е гладен.след градина,реве за храна.Ние събирахме по 30лв и пак имаше недоволни,много били.

Дидито,Ронка е казала,това което и аз щях да ти кажа Heart Eyes

НАН  Hug

Ние с играчките сме...не знам как да се изразя.Имаме купища,и не мога да ги махна,защото си ги търси.сега с таткото ще разчистваме,но незнам Дити как ще го приеме Mr. Green.Голям рев ще падне ooooh!

Нашето захранване иначе върви със скоростта на охлюв.Не иска нищо,всичко плюе.опитвам различни методи,засега без особен резултат Peace

Благодаря на всички които ми писаха по този въпрос  bouquet

Днес ще водим Дити на Айкидо.за първи път Peace То е по принцип техника за самоотбрана,няма толкова бой и млатене.Стивън Сегал Grinning Ще видим..

# 460
Аз разчистване на играчки и дрехи ще правя края на октомври, когато ще се пренесем в новото жилище. Там няма да имаме мазе, което още повече отежнява положението. Дрехите са ясни-ще ги даря в църква, но имаме чисто нови играчки, колички и лулки, от които мисля да изкарам някой лев и ще ги пусна по интернет, па дано ги продам.
Значи , вкъщи има толкова много играчки, колкото в един средно голям детски магазин, лудница е! Като се ровнат децата в стаята след 20 минути няма къде да се стъпи, игла да пусна няма да падне на пода. Мразя ги, ненавиждам ги. А това да тръгна да ги пера, бърша от прах или нещо подобно е просто непосилно за мен. 1 седмица ще трябва с това да се занимавам-е не, мерси. ще купя един голям и хубав кош за играчки/сега са прибрани по шкафове/ и там ще събера плушените-защото ема си ги търси тях, всяко едно си има име, шнолка и завивка. ooooh! Имам едни кутии в които ще приббера на Кристиан моторите и количките и до там с играчките.
Другата седмица дребното има рожден дееен. Никакви играчки няма да купувам и не искам да виждам в подаръци от околните. Предупредени са. Ако ще купуват нещо да са дрехи, обувки, пантофи. Най-много някой мотор-крис е луд по моторите. Вика им кольо-бръм!!! На колелото вика кольо, следователно моторът е колело с двигател. Joy

Жоржи, аз лично обяснявам, че даденият починал е отишъл на небето и се е превърнал в звездичка!

# 461
..

# 462
момичета помагайте  Praynig
Плучих остро възпаление на тъпанчето с намаление на слуха. Предписаха ми гаразон капки и АБ Ципрофлоксацин.Днес ми е 4 ден имам за още един ,но получих остро разтройство.Нощта я прекарах в тоалетната.Пих компот от дренки, Ентерол,Оризова вода,Арсеникум албум и нищо не помага.

# 463
Иси,доста неща си пила,не бързай ще мине, според мен пии две наведнъж -ентерол за възрастни Thinking Thinking или имодиум

# 464
..

Общи условия

Активация на акаунт