днес съм на ибупром синус сутринта щях да мра синузит главата тежи поваля,всички в къщи са болни
мед лимони,тантум верде,нищо братче от всякъде атака и не минава
И е много гадно да го очакваш, за какво ми е да го знам, като не мога да го предотвратя.
Хубаво, че не го пуснах на градина. Вчера ми звъннаха от там, че го боляло коремчето. Взехме го, изака се и му мина.
Откакто ходи на градина голямата работа си върши винаги вкъщи.
И така, засега хреми, кашлици и разстройства няма. 

Имам чувството, че скоро няма да се оправя. А до петък вечер всичко трябва да е опаковано и в събота сутрин да се изнасяме.
Но нощта след като свали Т. към 12ч. не е вдигал повторно. Сутринта вдига, сваля сам, но най - много стига до 37,4. Вчера му гледах гърлото, беше добре. Днес, като че ли има един гонен налеп и е зачервено, но има сили за игра.
Почна се, хубаво си бяхме свикнали лятото здравички....

.Би ли го попитала и за Влади,моля те!Има два зъба с неуспешно лекуван пулпит и са затворени с пломби.Над тях има гнойни торбички.Колко е опасно да се оставят така,докато стане време да паднат?И какво ще препоръча да се направи?
Дано да върви към оправяне, че това с компресите и нощно време ми се струва мисия невъзможна. 

м да ,майка ми и баща ми го мерят с мерителна кана ,но аз съм с електронна везна.
Препоръчани теми