Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Иси, хубаво ме подсети за чашка винце. И аз си сипах да си пийна, след един дълъг и тежък ден ще ми се отрази добре.
Ха наздраве! Wink

Много илачи, много мазане и компреси. Аз не съм чак толкова...как да се изразя втурачена ли, вманиачена ли Rolling Eyes При гърлобол и кашлица давам мед, сиропче и витамини+ клеева. В носа пръскам капки за нос или физ.р-р с клеева и това е. Дано не се стига до вируси и ангини, че настава една лудница и един кръговрат от който няма измъкване.

Арлина, кураж! Много е лошо и двете дечица да са болнички.

Нани, дано Данката утре вече е кукуряче и няма и спомен от неразположенията.
Абе бързо оздравяване на всички малчовци.

Аз си редя ли редя кашони и няма свършване. ooooh! Само на децата от стаята напълних 15 Shocked като има неща за още 2-3.

Мен нещо пак ме хваща една депресивна вълна, но няма да й се дам. Всичко ми е сиво, гадно...нямам желание за нищо, освен за една пълноценна почивка, ако ще и за ден да е. Но уви, няма да е в близките 10-тина месеца.

# 646

Много илачи, много мазане и компреси. Аз не съм чак толкова...как да се изразя втурачена ли, вманиачена ли Rolling Eyes При гърлобол и кашлица давам мед, сиропче и витамини+ клеева. В носа пръскам капки за нос или физ.р-р с клеева и това е. Дано не се стига до вируси и ангини, че настава една лудница и един кръговрат от който няма измъкване.

Хмм,Ронка не си защото децата ти не боледуват от гнойна ангина през месец,два.Тогава повярвай че ще бъдеш на всичко готова за да не пият АБ по също толкова  пъти в годината.Галко от грип НЕ боледува.Нито от червено гърло,нито от бронхити.Само ангини!
Денис сега направи за първи път,ноо ако съдя по себе си ще да е същият... Tired

Нани прави се със студена от хладилника Кока Кола.Но само ако на гърлото има полипи,иначе не.Ако е само зачервено не важи.Тогава може топли напитки.Полипи има ли-Нищо топло!!! От опит и от педката ти го казвам.Може сладолед.Целта е да се спре разпространението и размножаването на бактериите/стрептококи/,които от топлото се активизират и гнойта се увеличава.

Днес хлябът стана мн вкусен,сложих и прясно млекце.Утре ще меся тесто в хлебопекарната за мекички  Heart Eyes

# 647
Айде, сутринта Кико вдигна 39Т за норматив. През 2 - 3 часа е така и се носим постоянно на ръце.  Confused Еми, предполагаше се, че след Дани той е наред. Дано и при него се размине ангината, доки каза, че е вирус.
А Дани как ме зарадва.... това зъбче, което си го издърпа с чорап явно е било тръгнало да се клати, защото днес видяхме първото постоянно зъбче. Подало се едно такова къдравко. Grinning

# 648
Nanny ако можеш виж му гърлото.Аз на Денис ще неще с едно фенерче и лъжичка и гледам...
Честито зъбче на Дани!  Party

# 649
Айде, сутринта Кико вдигна 39Т за норматив. През 2 - 3 часа е така и се носим постоянно на ръце.  Confused Еми, предполагаше се, че след Дани той е наред. Дано и при него се размине ангината, доки каза, че е вирус.
А Дани как ме зарадва.... това зъбче, което си го издърпа с чорап явно е било тръгнало да се клати, защото днес видяхме първото постоянно зъбче. Подало се едно такова къдравко. Grinning
вирус е . Най-много и утре да е така и после от само себе си ще падне.  Peace Hug
А феята на зъбките посети ли ви ? Grinning Hug

# 650
Олее, егати вируса, егати чудото. Няма смъкване тая Т. 39Т- 39,2Т.  #Crazy Редувам Панадол, Нурофен, до Хексалгин стигнахме и час след аналгина е с 38Т., като дори не я свали напълно. Отивам да го охлаждам, ще се реве.
Иси, нашто паднало зъбче го загубихме.  Embarassed В една кутийка от шоколадово яйце е някъде из играчките. Но за новото си има подарък - един кристал /мечта/.

# 651
  • София
Съжалявам,че има толкова болнички-дано бързо оздравяват!Влади и племенниците ми са здравички,да чукна на дърво.
Сестра ми вчера дойде с децата и няма такава радост,щастие и лудница!Влади и Коко са неразделни в игрите,а Джорджи е супер-сладка и мила.Само ходим напред-назад.От сутринта в библиотеката на четене на приказки,в МОЛа в новия голям клуб/препоръчвам!/,после в парка..изобщо само търчим.Утре сме на куклен театър,музей и приложни занимания-ще правят фигурки за Хелуин.От днес навсякъде маскирани ходят и са много сладки.

Нанни-огромно БЛАГОДАРЯ за инфото за 50%намаление!Само в КОМСЕД продават Плеймобил-играчките,а те са много скъпи.Половин цена звучи чудесно!Ще купим подаръка на Влади за Коледа-пак от серията за Пирамидите,разбира се..

Иси-благодаря,че си питала свекър си.Ще видим какво ще правим..

Айде чао засега,поздравиии Hug

# 652
Нани мн гадно,Денис лятото изкара един такъв с несваляеми над 39 градуса,3 дни го кара,нищо друго му нямаше освен Т.

Иси моля те да обястниш това за феите,как се процедира?  Rolling Eyes

# 653
Иси моля те да обястниш това за феите,как се процедира?  Rolling Eyes
  Laughing Hug
http://www.torenti.vlez.bg/?showpage=48474 мисля ,че този филм гледахме когато взеха да падат зъбките на Марти. Та при нас процедурата беше ,че дядо му му вади зъбчето слагаме го в хартийка ,после го слагаме под възглавницата и през нощта идва феята на зъбките и взима зъбчето и оставя паричка. Но бях хваната , докато играех ролята на феята. Crazy Flutter Един път забравих и беше много разочарован ,но после като разбра ,че съм аз си ги искаше още докато му се извади зъбчето и не си искаше зъба. Laughing Сега вече нищо не иска, мина му мерака.  Joy
Нани как е Кико днес? Hug
Рони дано сте се пренесли вече. Hug

# 654
Isi,  Hug добре е Кикича. Мина зора, остава гърлото да овладеем и хремата. Казва, че го боли устата/гърлото/ Laughing, а от очите направо му капят сълзи.
Данката е добре, но все още му е леко розово гърлото. Имам бележка до днес, но мисля да пропуснем градината.
Феята на зъбките знам, че посещава първата нощ детето, зъбчето се слага под възлгавницата и на сутринта разказва какво е сънувало. Тази с паричките не е идвала у нас.  LaughingА фея за поникнало зъбче има ли? Laughing
Ронка, как са зъбките на Емето? Дай си малко почивка с преместването. Whistling
Дидито, успяхте ли да се вредите в Комсет? Аз напазарувах за Коледа, но и много от нещата свършваха като топъл хляб. Дано това, което си търсила да го е имало в наличност.

# 655
  • София
Беше голяма лудница в Комсет Shocked,каква криза,какво чудо-уверих се,че в София криза просто няма!Хора купуваха скъпи играчки като топъл хляб-по 5-6кутии бяха награбили,деца грабят..изобщо лудница.Наистина нямаше много от комплектите на Плеймобил,но взехме една пожарна кола и магнитна дъска с букви и цифри.Сетра ми взе един коледен плеймобил и разни дребни човечета.Гледахме бързо да излезем.

Утре в 18ч.в Докторската градина ще има празник за Хелуин.С всяка година е все по-интересно и весело.Ако някой иска да се присъедини-ние ще сме там с два броя скелети и една супер-сладка вещица Grinning.

# 656
Добро утро, момичета! Hug

Ние в събота се преместихме, всичко стана бързо, но то когато нещата са организирани, всичко опаковано, няма много за размотаване. Много багаж, много нещо, ей! ooooh! Децата до обяд бяха гледани от моя приятелка, а след обяд от новата ни баба. Mr. Green Демек комшийката ни, която е майка на много добър приятел на Калин. Та като изключим децата, нещата стават още по-бързо.
Вчера оправихме кухнята и дневната, остана ми да наредя дрехите по гардеробите, но за там няма да си давам много зор. Сега приоритет ми е терасата. Пълна е с багаж от бившото мазе. Играчки, играчки, дрехи, люлки, столчета за хранене... Всичко почиствам и отива в магазин втора употреба.

Отивам да будя децата, че днес ще издавам старата квартира. Вчера и там ходих да чистя-надраскани радиатори, врати, кухня, баня, тоалетна.... къщата светна. Само да ми се хванат за нещо ще става скандал. По-чисто е от преди да се нанесем, при все, че и стените са мити.

Хайде по-късничко ще се включа пак с подробности. Heart Eyes

Нанни, бързо да се опрвя Кикича! Hug
Рени, как са твоите сладури, Арлина а куклите оправиха ли се???

# 657
Здравейте  Hug

Ронка, радвам се, че бързо сте успели да се оправите с преместването, много щастие ви желая на новото място!  Hug

Нани, супер е, че сте се справили с вируса. И моите деца бяха сополиви миналата седмица, а Гери вдигна Т в събота. Ние вкупом всички си подсмърчахме.

Дидито, много е хубаво, когато си с близките си хора!  Heart Eyes

Иси, аз от сестра ми разбрах за феята на зъбките, даже едното зъбче на племенничката падна в Смолян и тогава сложихме паричка.  Laughing

Рени, голяма зарибявка е хлебопекарната  Laughing Подсети ме за нея и трябва да изкарам моята и да пека и аз.

Арлина, дано бързо се оправят двете ти момичета!  Praynig

# 658
Извинявайте, че продължавам в друг пост, но ми се скрива текста  Rolling Eyes

Ели, как е Юл? Оздравя ли? Твоето следване май е към края щом говориш вече за дипломна.  Grinning

НАН, ти как си? Оправи ли се вече? Пази бебо  Hug

Пиги, какво става с теб?

Ние на шега, на майтап започнахме лятото да правим още една вила  Crazy Тя е малка, но си има много работа. Почти приключихме грубото, ще я зазимяваме тази седмица и дано успея малко да си почина. Догодина ще довършваме. Остана малко материал и направихме детска къщичка, но В. така се уля с размерите, че сега може да се сложи една спалня в нея, стана голяма дървена детска къща с прозорци и врата, вътре е с гипсокартон, а покрива е ондулин. Боядисахме я синя и Гери си поръча емблемата на Левски и ликовете на Гунди и Котков.  Crazy Разпечатох ги и са вече закачени. Сега имам нова поръчка - Васил Левски и Христо Ботев.

Желая ви приятен ден  Hug

# 659
Дю, искаме снимки на къщичката Crossing Arms
 Аз завършвам ,да остава един семестър стажове ooooh! сега сме пак в понеделник стаж,сряда и петък градини,училища ooooh!

Юл ми прави проблеми, не иска да ходи на ДГ рев истерии  днес от 6,30 до 8,20 е ревала и се е инатила да не ходи отиде с рев ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт