Ронка,дойде в клуба на мъжките майки
И аз чакам обув да видя
Пиги

НАН,как си?
Ети,Браво за госдостта на мама!

ще почивам някои ден като тръгнат двете на градина явно!
,ако само това те притеснява.Щом лилавее значи оздравява,другата седмица сигурно ще си се оправила вече
.
.Свеки може ли да прави някои неща или тя само плетените неща може?Или просто да подомакинства,докато ти майсториш?
.Свеки може ли да прави някои неща или тя само плетените неща може?Или просто да подомакинства,докато ти майсториш?
то пак хубаво, че по-малкото зло
Мен пък предималко ме ужили пчела по крака. Зоя онзи ден я ужили, Камен преди месец, явно някой до нас гледа пчели 
голяма жега днес бре
в аптеката ме гледат подозрително вече само тампони и превръзки купувам
сега като нямам и лекции и направо се побърквам взех да чета Елин Пелин
не че е лошо 
. Ще пиша и във фейсбука.
Аз да поканя Пловдив тогава
Мъжа ми ще изкрейза ,каза че това било последния рожден ден който щял да и прави вече,хихихих,много деца си написа детето да покани, да видим кой ще дойде 

в аптеката ме гледат подозрително вече само тампони и превръзки купувам

, но я ползвам от скоро и още не мога да преценя. Друго си е в тези жеги, пък и се къпя в басейна без проблем, последните циклени дни
Защото при мен се получава 10 дни в цикъл, 10 дни без, ужасно е..ама... Не ви навивам, просто аз съм доволна, иначе всички като чуят за тези чашки реагират негативно в началото
Взех си най -евтиния вариант за 25 лв, по-натам мисля да взема още една, друга марка и може би малко по-скъпа, ще видим.