Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 587
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на Тодор и Максим! Желая им много здраве и щастливо детство!

Аз днес ще правя една бисквитена торта за утре. А в петък ще се постарая повечко за торта с блатове и украса, за събота. Дано ми се получи, защото никаква ме няма в сладкарството. Манджи и всевъзможни солени истории правя, експериментирам, но в сладкото никаква ме няма. ooooh! Тук пак вали, и в събота го дават да вали, дано все пак се смили над нас времето и да е облачно, поне дъждец да няма.

Кака ви Пена се сдоби с нов телефон, и още един чифт сандалки. Като мине данданията около празника на Ема ще снимам да се поФаля. Wink

# 121
  • София
Анет, благодаря  Hug
Аз ще взема е така за всеки случай 2 ампули от по 20мг, да имам, но дано не се наложи, да ги ползваме  Praynig

Кака ви Пена се сдоби с нов телефон, и още един чифт сандалки. Като мине данданията около празника на Ема ще снимам да се поФаля. Wink

Ха, честито, със здраве, да си ги ползваш  Hug

# 122
Вчера не можах да стигна до компа, затова днес ще честитя специално на Цветето!

Пиги, да ви е мноооого здравичка, добричка и все така слънчева и сладка! Hug

Честит рожден ден и на днешните рожденици Тодор и Максимbouquet

Бета, много благодаря за поканата!

При нас обаче е такъв хаос, че незнам кой ден накъде сме. Мислехме за уикенда да заминаваме, но вчера на сестра ми й потвърдиха официално датата за заминаване в УК и настана шаш и паника. Съответно аз гледам и племенницата, за да могат те да вършат работа, трябва и да се изнесат междувременно от квартирата и в сряда летят с мъж й. Успяхме и да ги ожениме в понеделник...  Laughing  И така, ако майка не се включи с помощ ще я втасам хубаво. Тя обаче все още незнае новостите около сестра ми и не е говорила за никакви отпуски, а те ще оставят Яна в Бг. за около седмица, докато там се понаредят нещата. Баща ми си е на село и не се интересува от нищо, свекитата дойдоха за 2 дни и отново се юрнаха да поливат луци и домати...Направо съм им бясна! #Cussing out
Аз ще си ги гледам, няма проблем, но се ядосвам на тези, дето мноого искаха внуци, искаха и да се пенсионират, за да ги гледат. Е, пенсионираха се и още са заети и сега дни преди заминаването пак ги е хванала липсата. Поне ние със сестра ми този месец сме всекидневно заедно, само сменяме жилищата и толкова ще ми липсват, че не мога да ви опиша. Cry
Мислим да купуваме отсега двупосочни билети и за Коледа да сме там. Joy Поне са по 35 Евраци, да намажем намалението. Grinning

И така, Бета ако си гониш точна бройка, не се ангажирай с нас, че сигурен отговор не мога да ти дам. Hug

Ставам да ги видя, че от тримата все някой се е размърдал вече. Довечера сме на Р.Д. на дворче с 5бр. кучета. Единият от подаръците ще е люлка за двора и ще пада веселба. Майка ще дойде да спи вкъщи след работа, за да гледа Кико, а ние дано откараме поне до 24ч. с Дани и Яна.

# 123
  • София
Леле,Нанни-голяма лудница при вас.Айде един човек да ме разбере колко ми липсва сестра ми като не е в БГ!Честит им брак иначе Mr. Green,нека се обичат и да сполучат в чужбината,ако не тук.
Казвай бързо откъде тия евтини билети до Лондон?!!
Вашите баби и дядовци направо ме рабиха!Защо не взеха и децата като ходят на село да си свършите работа,или ти не ги пускаш?И Яна няма ли други баба и дядо или ти искаш да е по-близо до теб?
Всеки случай-весело изкарване довечера!

# 124
Нани, верно голема суетня около вас, но вярвам, че е за хуабво. Предполагам колко много ще ти липсва сестричката, но както казваш и ти, ще им ходите честичко на гости.

Бабите няма какво да ги коментирам....моите са още по-зле, та ми се вижда неуместно да се изказвам точно аз. JoyОще малко остана, Като порасне и Кикича с още 1-2 годинки и ще ти е значително по-лесно. И преди съм казвала, че единствените губещи са бабите и дядовците, за които приоритет са доматите и къщите.
Моят Кристиан вика "бабооууу", ама познава баба си само по скайп. Като я види сигурно ще бяга от нея, поне в началото. Rolling Eyes За нас се е видяло, че никой не мисли, ама за внуците не им ли е мъчно не знам?!

Диди, как си ти? Владко слуша ли?

Деси, героиня си ти, признала съм те. А наистина си получила най-голямото признание, именно от детето. Което е изкарало един прекрасен ден, браво!

# 125
Дидито, авиокомпанията е нискотарифна някаква, Wizz air май беше. Прави разни промоции, лятото естествено са по- скъпи билетите, но ако си купиш за напред, правят отстъпки. 35Евро е еднопосочен на промоция, а сестра ми сега ще лети за 220 лв.  Тази компания предлага директно полет до летището на Лутън.
Иначе за бабите...то е ясно. Дядото идва за два дни да си изкара смените на работа и после отново заминава, като предлага само Дани да вземе. Последния път му казах, че не си деля децата и вървим в комплект...

Изчезвам...

# 126
ЧЕСТИТО НА ПОРАСТНАЛИТЕ ВЕЧЕ:
Цвети на Пиги  Hug
Габриела моничка
Ели на Прасчо
Тодор на Анет
Максим на Pingwina
Честит рожден ден на Ема  на Ронка и Яна на Betta!
Желая им весело и безгрижно детство и весел празник !

# 127
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЕМА И ЯНА, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ МОМИЧЕТА   Hug

Днес и Ивка76 има рожден ден  Wink

# 128
Мили момичета, на този уникален ден, се роди моето прекрасно създание ЕМА! Така бързо минават дните, седмиците, месеците, годините...Обожавам я, и й желая да ми е жива и здрава, да има уникално и незабравимо -щастливо детство! Почерпете се за найно здраве!

честит рожден ден и на умната ни Яна! Да върви смело напред за радост на мама и тате! Бетта, весел празник!

Ивка, да си жива и здрава! Бъди щастлива с мъжете си вкъщи  bouquet

# 129
Честит рожден ден на Ема   bouquet
Честит рожден ден на Яна  bouquet
Честит рожден ден Ивка  bouquet
На тази хубава дата Party да им носи много късмет, здраве и щастие  bouquet

Специално честит рожден ден на Цвети   bouquet   Габриела,Тодор,Ели и Максим Simple Smile

Ние сме от два дни на къщата там спим  Whistling

Тук е жегаааа,почвам тортите,взех две кутии на Др.Йоткер  bowuu

.Обожавам я, и й желая да ми е жива и здрава, да има уникално и незабравимо -щастливо детство!    Peace Peace Peace Peace Peace

# 130
Честит рожден ден на Яна и Ема! Нека растат здрави, щастливи и усмихнати!

Честито и на Цвети с малко закъснение, да бъде здрава и щастлива!

Ивка, честит рожден ден и на теб!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  • София
  Hug  Hug  Hug

# 132
  • София
 newsm59Честит рожден ден на Ема! newsm67
  Честит рожден ден на Яна! Tada
Растете здравички и щастливи,мили момиченца!!

Честит Рожден Ден и на теб,Ивка-твоите желания са мои пожелания! Grinning    bouquet!

Ама давайте снимки да им се радваме на рожденниците!!

# 133
Много лесно стават тортите на доктора  Flutter мерси Пиги, че ме светна,и са вкусни по това което опитвам съдя  Flutter
 Малко с омазването съм зле ама ще се науча,отгоре ще нашприцоваме и розички, и ягоди като сложа и да има вид ,иначе със шпатулата откъм замазка не ме бива Mr. Green Laughing
 Взех за 6,60 две кутии за  2 торти,6 яйца за към 1,50, мляко прясно- 1 лв,форма за торта 6,50,шприц за розичките 6,50,сметана- стотинки,пудра захар 1,50 ,и излизат две торти много на сносна цена и ми остават шприц и форма Thinking Rolling Eyes добре е Flutter мисля да не купувам вече торти ако имам малко време да си правя Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms и бързо стават Mr. Green

Нанни  Hug ще издържите ,после чак до коледа няма да се видите, бъдете заедно,пък бабите Crossing Arms

На нашия РД ангажирах момичето,имахме 12 гости сега 2-3 деца няма да идват жалко Crossing Arms

ММММммм да се похваля колко е хубаво да си си сам, да си ходиш гол из къщи и като заспи детето  вечерта е дълга Joy Mr. Green  

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 11:44 от Eli83

# 134
Честит Рожден Ден на вече порасналите принцеси Ема и Яна! Бъдете много здрави , безкрайно щастливи, умни и красиви!!!! Heart Eyes

Иве честит и на теб рожден ден! Бъди здрава, озарена от слънчеви детски усмивки и успяваща в начинанията! Нека всеки следващ ден в живота ти е по- добър от предишния!

Общи условия

Активация на акаунт