Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 781
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • somewhere over the rainbow
Хм, е то аз също не обичам да мия чинии и много рядко го правя Laughing А миялната ще трябва аз да я зареждам, ще отвикнат децата от добрите си навици и ще мятат чиниите в мивката вместо да ги измият Mr. Green

Това е то да имаш голямо семейство Heart Eyes
Иначе ние /аз или Павката/ мием по веднъж на ден. Не съм привърженик на миенето веднага след ядене/пиене. Много казарменски ми звучи. Тогава предпочитам да си легна Laughing Та за цял ден се събират, колкото след голямо гости Whistling - идеално да ги бутнеш в машината.

Пък Цвети прихваща от Мони по роднински Laughing

# 601
Ние сме в кюпа на болните.И двата ми котарака.  Rolling Eyes

Денис вече 2 дни не бива.Педи малко видях че е с полипи по сливиците.  Shocked А Т вдига не повече от 37,2 и то рядко  Thinking Галко този път няма полипи.И той е със същата Т и сополи.
Разтривам ги,давам хомеопатични,витамини,чайове,клеева,бъз сироп,пробиотици.Даже намазах бебока с мед и сода.Утре сме при педката.Добре че ми ги лекува тази щадящо.
Уф,олаках се!

# 602
Много болнички, уф. Бързо да се оправят мъниците, че лошо така. Hug

Деси, има кой да ни помогне за преместването. От събота още ще започнем да събираме. Лошото е, че на новото място няма да имаме мазе. Или иначе казано-от много вещи ще се отървем . Mr. Green Аз обичам периодично да изхвърлям.

Миялна пускам всеки ден, когато имаме гости по 2. Пералня през ден, но моята е голяма-8кг. и ми върши идеална работа.
Някой по-напред беше споделил, че няма място за сушилня, само да споделя, че може да се сложи върху пералнята, ако има такава възможност и не е вградена. Peace

Килими и аз нямам, някак ми стои по-просторно без тях, а и по-лесно за чистене. Аз с това куче просто нямам шанс да сложе такава екстра. Само се чудя сега като навсякъде ще е теракот дали няма да им е студено на децата? Ще преценявам в движение.

И пак да ви помрънкам, че това малкото ме изкарва от релси. Много мрънка, ей, ама много. Само едно "мамооо" и това е всеки ден по цял ден. Все се тръшка за нещо, все е недоволно, все е гладно и жадно. Да ми е жив и здрав, пък все ще го изтърпя още 1 година вкъщи. Но много се надявам да му намерят местенце в яслата.

# 603
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ааа, и аз толкова мразя миенето на чинии /обаче обичам седенето/, че не бих се лишила от миялна, когато имам възможност. Нямам идея колко ток и вода харчи - бохем съм и удобството, и то моето лично, е на първо място Mr. Green
По-добре не бих могла да го кажа и за себе си  Mr. Green.

Диди, за работата в банка - какво да ти кажа - не е лесно, каквато и да е позицията /поне при нас де, знам ли, някъде може да има позиции, които си клатят краката/. Не работя директно с пари /не съм касиер/ и поради тази причина не ми се е случвало това, за което питаш. Но на колегите им се случва и им се търси дори 1 стотинка, независимо али отгоре или отдолу   Naughty

Ето малко снимки от нас, ако ви се гледат.

Аз сега съм на вълна - календари 2012 Simple Smile

Всички болнички бързо да се оправят!
Ронка, на вас успех с преместването!

# 604
  • През девет земи в десета
.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:51 от ☼Apple☼

# 605
  • София
Аз пък обичам килими и мокети даже, по топло ми е с тях.
Мокети нямаме тук, в старата къща обаче при мама, всичко беше с мокети.
Килими имаме, над паркета. Цеци е непрекъснато по земята, не мога да си представя да се въргаля на дол паркет или плочки. Той буквално 90% от времето прекарва на пода.
И пердета харесвам, ама сме с римски щори, само в спалнята имаме едно ефирно розово перде, щото там е такъв нюанса  Wink
Аз не знам дали споделих, че Цеци вече втора седмица спи сам в детската си стая. В началото идваше през нощта по някое време при нас, но сега не идва. Засега спим на отворени врати, че на мен ми е по спокойно така.

Дано бързо да оздравяват всички болнички и тази зима, да ни прескачат повечето болести  Praynig

п.п. ние нямаме място в апартамента за непотребни вещи и всеки сезон изнасям чували. И по добре, че в къщата като има много място и сме се заринали в стари вещи отпреди 20г.

# 606
Pigi скъпо наистина ,но го изчистиха перфектно,първо с тупалката,която смучела прах на 40 см в дълбочина на два пъти изпразва контейнера - от чиста вода изсипваше кал,не мръсна вода, не пяна- а кал,кал от прах,те от 20 години не са прани,мина ги после по 2 пъти с препарат  -разтвори по 7 капачки препарат за дамаски ,килими,и 7 капачки обезмаслител,светнаха,изсмука ги и сега са мн. леко влажни,възглавниците на слънце,а аз искам рейнбоу Mr. Green
  Майтап няма ,но ще се купува няква прахосмукачка перяща до към 200-300 лв имало,той не иска тази Crossing Arms newsm78 казвам му че ватовете  са много ,и ше дърпа той не друга по хубава,та да видим

И паркета ни наредиха за час,сега сме на новичко и чистичко,а аз съм болна-мускули,глава ,нос,очи,гърло,всичко в тон ме поваля,пия тука макс грип и лежа Sad

Тази година май ще е трудна,Юл от вчера е на ДГ до обяд само,тази сутрин с рев стана не ще и това е,в градината ми се стори че никой няма в тяхната група само 2 деца видях,мн болни много лошо ooooh!

P.S.Снощи как са изплашили майка ,била е тя на смяна http://news.plovdiv24.bg/297418.html днес цял ден е на успокоителни и в полицията да дава показания, какви малоумници са това да се разправят на пътя като са отворени, що се крият да плашат хората, било всичко обърнато  и вътре и навън ,стреляли,карали се  ooooh! #Crazy ooooh! ужас

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 18:24 от Eli83

# 607
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Pepi, сега ли сте ходили в Германия, сподели малко повече за пътуването, с познати, чрез агенция или тръгвате оттук и както дойде.
В края на Септември ходихме. С кола. За пръв път пътувах с кола на толкова дълго разстояние /друг път съм пътувала и повече, но с автобус/. Бяхме с приятели. Пътувахме до Мюнхен, около 17-18 часа, с чести почивки. Сами си организирахме пътуването. Те бяха пътували вече по този маршрут, ние просто си запазихме хотелче за спането /в случая - нещо като къща за гости, но с домакин/.
Преди все със самолет сме пътували, до дестинации със сравнително евтини самолетни билети. Тогава пак си търся хотелчета чрез нет-а и така. Малко на риск, ама все чета ревюта, сравнявам цени.
Една госпожа вчера се опитваше да ме убеди, че ако си организирам едно такова пътуване, с помощта на агенция, ще ми е по-евтино, т.к при тях и хотелите, и самолетните билети били по-евтини. Аз все не мога да се вържа на такива приказки  newsm78. Но истината е, че и никога не съм правила такова сравнение. Много време ми отнема да се рова за билети и хотели, особено пък на мен, каквато съм колеблива, все се колебая кое да избера...но пък си е тръпка  Crazy.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 18:52 от pepi:)

# 608
.

# 609
Нямам нет от бурята насам, сега съм с мобилния на Глобул, но тук няма 3G и е ужасно бавен, една страница се зарежда 2-3 минути, ако въобще се зареди. Някаква нова антена трабвало да се купува, кога ще стане не се знае.
Иси: и аз като Пиги мисля, че не е вярно, че детето ако боледува преди годинката после ще е болнаво. Зоя до 2 години не ми се беше разболявала, всъщност основно започна да боледува, като започна градина. Знаете, че се скъса от болести, но значително е по-добре откакто извадихме сливицата, поне спряха ангините. Сега от няколко месеца забелязвам, че по-рядко е болна и по-бързо се оправя, може би вече започва да израства и да придобива имунитет, знам ли Thinking Лора пи 1-вия си антибиотик на 6 месеца, до годинката беше изпила 3, това заради градинските вируси, но определено боледува по-малко от кака си и много бързо се справя с вирусите. Фактор е разбира се и че все още я кърмя, може би заради това минава по-леко Wink
Започнах да им давам освен Респивакса сутрин и сироп от бъз, майка ми им го направи, сладък е и им харесва. За ефект ще видим по-натам Wink
Пепи: мерси за отговора и разясненията, ще проуча въпроса HugЧудни снимки си качила!

У дома има 2 килима, един в хола и един в нашата спалня....а и в детската има също, значи са 3. Този в хола е все в петна, разнасят храна, мажат...писна ми да го търкам, но не може без, все са по земята и се търкалят и играят...
Миялнята ми е голяма и пак не ми стига Mr. Green Пускам всеки ден или през ден, явно много цапаме всички, то и като сготвиш нещо и хей на. Побира и тенджери и тави и тях пускам.
Днес е ужасно мъгливо, дано се вдигне мъглата, че уж слънце обещаха. Лек ви ден:)

# 610
Ние сме на аугментин и спираме бронховаксома,удари я в ушите,откакто сме извадили третата не е имала отит,лекарката каза че е от ваксома, цяла седмица е със сополи, каза че мисли че е синузит но след АБ ще пусне за снимка и ще ни прати и на алерголог,аз незнам след като се излекуват сополи защо снимка ако е синузит какво ще покаже тази снимка след АБ,но пак е добре че се наема и ни лекува отвсякъде,аз все при нея си ходех за унг сега какво ми щукна при този да ми изпише тоз бронховаксом,ще се гръмна Tired и аз съм 2 ден втасала с вирусни симптоми отгоре на това пих два дни аспирин и познайте от три пъти тоз аспирин как разрежда кръвта ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Пиги и да не е рейнбоу  няква друга перяща само да я взима, тук сме в прашна пустиня незнам от къде идва тоз прах

# 611
  • somewhere over the rainbow
Арлина, правилно ли разбрах, че кърмиш още Лора?! Shocked Shocked Rolling Eyes Shocked Shocked

Ели, поспри малко с тези лекарства ... Само имената им ми звучат страшно ooooh!

# 612
Nan  да не мислиш че аз си ги назначавам,като и е възпалено ухото и снощи рева от болки в ухо какво да правя,да чакам да и се пукне тъпанчето или да оглушее,10 дни се мъчих без АБ почнах имуностимуланти и се втаса кажи ми какво да правя Rolling Eyes имената им че са страшни страшни са Crossing Arms

Арлина така е написала,май още се кърмят Peace

Арлина от респивакса имаш ли странични ефекти,то било българския вариант на бронховаксом,аз не че вече ще дам нещо такова,но и сестра ми била на респивакс днес разбирам и е доволна ooooh!

Ще взема да изкарам втора специалност детски болести Crossing Arms Thinking

# 613
Аз съм доволна от Респивакса, Зоя вече 3-та есен го пие. Ефекти станични не е имало. Определено забелязвам тези есени, в които го пие не боледува, започват сериозните вируси да я тръшват след Нова година.
Арлина, правилно ли разбрах, че кърмиш още Лора?! Shocked Shocked Rolling Eyes Shocked Shocked
Хе хе, НАН Joy Защо се шокираш? Mr. Green Няма оттърване от малкото. Ако преди 2-рата година можех да я отбия и да е безболезнено, сега е Мисия Невъзможна. В момента, в който се приберем и започват едни писъци: Млякооооооо и гледа как да ме тръшне на леглото, че да се нацока, хаха.  Grinning Ами така ще я караме, ще видим до кога. Не искам да я отбивам като Зоя, а сама да спре да си търси. Сега нали сме разделени заради градината и така си компенсира раздялата сякаш:)

Ели: много лошо, пак на антибиотик, поне да бяха един секрет и взели на юл, че да видят кой да пие. Оправяйте се бързо. Hug

# 614
.

Общи условия

Активация на акаунт