True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 654
  • 702
  •   1
Отговори
# 540
 smile3532 луди гъби! СНуки Гювендията!  Joy

Пускам това със затворени очи, че не искам да знам Crazy, който иска да чете  Wink

True Blood - Possible Major Spoilers For Episode 4-6

# 541
  • EU
smile3532 луди гъби! СНуки Гювендията!  Joy

Пускам това със затворени очи, че не искам да знам Crazy, който иска да чете  Wink

True Blood - Possible Major Spoilers For Episode 4-6
МИ, че нищо съществено не казват Rolling Eyes
Фи, щом гледаш сериала вечи  не си почтена  hahaha hahaha hahaha
От HM писаха до краят на седмицат ще има в моя размер, а може и по-скоро  newsm44 newsm44
а герданчето си го имам  Heart Eyes
Съвсем ще  се докарам  като Кеитито само дето съм брюнетка  Whistling

# 542
Нищо съществено наистина, обаче из тъмблър са изригнали с някакви големи детайли за на Ерик/Суки мърсуването  Shocked  Опитвам се да ги издиря, ама не ми се получава, егати секретността. Всеки се хвали, че чел и било голяма работа, пък не линкват. Скръндзи  Crossing Arms

Еви, и ти ли си членка на ДжуълМинт  Wink

Намерих ги спойлерите. Наистина са мейджър, доста подробни, за повечето персонажи са, не само за С/Е. Ако искате да сте изненадани, по-добре не четете. На мен не ми влияе на гледането и си ги изчетох  Laughing

Постът в черен шрифт

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 00:16 от Fiama

# 543
Добро утро, мацки  Hug
Изригнали сте за 5 дена просто  hahaha В службата ни спряха нета, че ни сменят доставчика и съм като сляпа и глуха отново  Rolling Eyes

Сега да почерпя за рождения ден на бат`Емо - днес става на 6г.  Grinning

И за по-сериозната част:

# 544
  • София
Кате, честит празник на детенце! Много да те слуша!!!! И да не ти пречи да се занимаваш с любимите вампири, върколаци и компания  newsm67 newsm67 newsm67

# 545
  • EU
Кате, честит празник и от мен Tada Tada Tada Tada
Да ти е жив и здрав! Сериозна възраст 6 г Laughing Скоро заедно ще гледате ИК  Laughing

FI, не съм член, просто и двете харесваме шведски дрехи(HM) и шведи Joy
Май ако се срещнем ще има за какво да си говорим Wink

# 546
Дубрутру!  Hug
Кате - да ти е жив и здрав бат' Емо, много да ви радва!   bouquet  Heart Eyes

# 547
Честит рожден ден на бат' Емилиян! Да е здрав, да е весел и да не тревожи майка си.  Hug Весел празник, Катенце!    bigdance2

Кви сте таквиз ранобудни в събота, бря?

Фи, тоя линк ми отваря объжданици на спойлерите, ма самите тях не ги виждам.  Thinking

# 548
  • срещу двата комина :)))
Катееее, честит ти рожденик  Hug да е жив и здрав, да има прекрасно детство и да не тормози много мама и тате   bigdance2 Tada  ura

# 549
Kaтe, честит празник на младежа! Да ти е жив и здрав, и да ти дава много поводи за гордост и радост!  newsm59

Ир, снощи като го постнах бяха там, ама трябваше да предположа, че ще ги изтрият и да ги копирам някъде. Ето намерих, но само една десета, бяха много по-дълги. Ако искате, ще преразкажа каквото помня от останалото. Поствам в бяло:

•Bill becomes an even more power hungry douche but that’s not really surprising. He finds out that him and Portia are related but Portia wants to keep having sex. L O L.
•Marnie curses Pam and her skin begins to rot off. Hence the “Pam get’s a skin peel” from the synopsis. Obviously that’s eventually cured but ugh poor Pam.

•Eric and Sookie share a passionate kiss in 4.05 and in 4.06 “Eric and Sookie Knock boots in the most lovely way. It’s beautiful, takes place under the full moon in the grass next to the lake. And unlike the sex with Bill, it seems more gentle and passionate. Real love making.”

# 550
Кате,да ти е жив и здрав "малкият" сладур!Много здраве и безоблачно детство му желая    nbirthday  party023 Gift bouquet

# 551

Нов линк с пълните спойлери

Ако ги изтрият съм ги копирала, в случай, че някой държи да се спойлира.  Laughing

# 552
  • гр.София-Красна поляна
Катаржино,да ти е жив и здрав бат' Емо. Hug
Безгрижно детство му желая.  ura  ura  ura

# 553
Мерси, Фи! Пам, Пааам.  Confused

# 554
  • гр.София-Красна поляна
Мерси, Фи! Пам, Пааам.  Confused
Кво кво?

Общи условия

Активация на акаунт