True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 595
  • 702
  •   1
Отговори
# 690
  • КиТ
Пуци ся като обиколя всички теми дето ги посещаваш и ако си разхвърлила на всякъде торти,ша дигна минимум 2-3 килца  Crazy Joy Joy Joy Joy

Та да минем на пожеланията Честит Рожден Ден!Бъде много,щастлива,здрава и след някоя,друга годинка още едно бебенце Flutter Flutter Flutter Whistling Whistling Whistling

За серията аз пък се разочаровах,че тая мацката дето беше хвърлила белтък на Бил,не могат да продължат да се виждат,щото е пра-пра-пра -пра -пра внучка Crossing Arms Много хубавка си беше,що така ги свързаха родово Thinking

# 691
Здравейте момичета,

извинявам се за нахълтването  Wink Сигурно сте говорили по въпроса, но аз да си питам, откъде да си сваля новите серии, в арената не става, а в замунда не мога от край време да се регистрирам.
оф, много кофти с тая арена  Sad

# 692
  • София
Здравейте момичета,

извинявам се за нахълтването  Wink Сигурно сте говорили по въпроса, но аз да си питам, откъде да си сваля новите серии, в арената не става, а в замунда не мога от край време да се регистрирам.
isohunt, DMCA-removal-from-Google, axell.bg и други торенти.

Пуци ся като обиколя всички теми дето ги посещаваш и ако си разхвърлила на всякъде торти,ша дигна минимум 2-3 килца  Crazy Joy Joy Joy Joy

Та да минем на пожеланията Честит Рожден Ден!Бъде много,щастлива,здрава и след някоя,друга годинка още едно бебенце Flutter Flutter Flutter Whistling Whistling Whistling

За серията аз пък се разочаровах,че тая мацката дето беше хвърлила белтък на Бил,не могат да продължат да се виждат,щото е пра-пра-пра -пра -пра внучка Crossing Arms Много хубавка си беше,що така ги свързаха родово Thinking

Ем от рода на неговата дъщеря е затова така ...ама как гузно му стана ...

# 693
Да бе, направо се съсухри човекът.  Mr. Green А оная не вдява, колко може да е глуха и тъпа.

# 694
  • София
И аз така мисля Пуц, само Каролин и Бил схванаха, за какво става на въпрос, а тя уж била "умна и най-най...."

# 695
Здравейте момичета,

Освен изброените от Джеси,ще допълня: escape-bg.net; btjunkie.com;DMCA-removal-from-Google  Peace

Май ще трябва да сложа на първа страница алтернативни сайтове за теглене на сериала Thinking

# 696
  • София
Няма да е лошо Трайки а допълвам и Пиратебей към списъка

# 697

Да,сетих се за Пиратите  Peace

И още нещо трябва да добавя - линк към фен-групата у Фейса.Джеси,ще те глобявам,че не ме подсещаш. Crossing Arms След найсе на брой теми,най-накрая се светнах ooooh!

# 698
  • София

Да,сетих се за Пиратите  Peace

И още нещо трябва да добавя - линк към фен-групата у Фейса.Джеси,ще те глобявам,че не ме подсещаш. Crossing Arms След найсе на брой теми,най-накрая се светнах ooooh!
То по-скоро към страницата, че групата не я обновявам(не е удобна за мен). А иначе това е фейс страницата : Истинска кръв- България и сме с 1 119 фена Simple Smile

пп.Обичам глобите Simple Smile покрай Пуц ги заобичах

# 699
Тази унуката на Бил, не участваше ли и в предния сезон на Декстър - дъщерята на Триликия?

# 700
  • Ænima/Albuquerque
Дааа.
А шифтърката пък се мъдреше в Ел Връзки.

# 701
ех, дами благодаря ви!!! Винаги ми отговаряте на безумните въпроси  Wink, сигурно и в бъдеще ще ви тормозя чат-пат

# 702

Общи условия

Активация на акаунт