True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 614
  • 702
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ся шсе мерите колко не го харесвате ли?
Не съм казала, че не ми харесва, а че не го намирам за шедьовър. Не е "Рим" все пак Wink

# 631
  • София
То пък Рим нали е шедьовър... не се разбрах с този сериал аз, няма и да се разбера...

# 632
Че кой е казал, че е шедьовър? На мен "шедьовър" трудно ми се връзва със 'сериал", така или иначе.

# 633
Муахаха, мерите се коя е по-интелектуалка ли  Mr. Green

Далеч ми е и на мен Кръвта от, уточнявам - сериален шедьовър. Ако не беше Ерик, сигурно нямаше да изгълтам 4 сезона, въпреки че харесвам и Пам, и Лафайет много.

А Рим и той - кръв и секс основно  Laughing  Но още си стоя от две години със скрийн сейвър от него. Жените много хубави туники носеха и все се каня да разпоря някой чаршав и да се омотая  Joy

# 634
Има някои наистина изпипани, запомнящи се. Обикновено с малко сезони Joy

# 635
Фи, нищо не меря аз, Джой и Сарк почнаха да наддават коя повече го презира и някак се поядосах - никой тук не го гледа, щото е високоинтелектуален продукт на американската филмова интелигенция.

# 636
Въобще не сме правили това- аз обясних, че ми е забавен, и че нямам какво да гледам в общи линии, защото по един епизод на седмица не стига в тая филмова суша. Не виждам защо си се ядосала- право на Сарки е да не и харесва, ама пък виж как го гледа най-редовно Laughing

# 637

Разбрах те идеално, Пуц  Wink

Пуканка си е отвсякъде и това му е хубавото. Ембрейсвам аз всякакви американски дъвки за разпускане. Ето след малко засядам с чаша мента с мляко да гледам "високоинтелектуалния" продукт Cougar Town, пък нека ми е зле  Laughing

Джой, и на мен ми е досадно по веднъж на седмица, да. Първите три сезона ги изгледах наведнъж, ама сега. Ел връзките как са и от къде го теглите? От години им се каня.

# 638
Великолепни са, аз тегля от р2р. Препоръчвам горещо, сравним е само със "Сексът и градът", но по-дълбок и емоционален. И с много повече и по-горещ секс Mr. Green Ако загледаш, разпиши се в мойта темичка, че няма с кой новозарибен да клюкаря, всичките са ветеранки hahaha

Много ми е терсене лятото, пак че поне един сериал върви, допреди месец гледах по серия от нещо всеки ден, сега ровя за стари негледани сериали, защото не винаги съм в настроение за цял филм. ИК е идеален за разтоварване, и съвсем не е глупав, НВО нямат глупав сериал.

# 639
Защото и аз съм човек, Джой, и аз съм човек, и аз имам право да не съм баш на кеф от един момент нататък. Фи ме разбра.  Peace

# 640
Щом е сравним със "СиГ", добре звучи. Ще се разпиша като го загледам. Ама ти хем ти е суша, пък още не си гледала последните серии на ИК ... дърпай, де.

Едно хубав Лафайет  Laughing

# 641
Здравейте!

Епизодът и на стрийминг http://www.megavideo.com/?d=FDDPX257  Hug

Безценнен ЕрикоАлсидов момент  Heart Eyes Чичко Алън чу едногодишните ми молитви  Joy

Страхотен Райън  Heart Eyes /колко ми дожаля за Джейсън обаче..   Sad/

А, Лафайетко с това беше с репликата на серията, и една на Алсид, но като изгледат всички ще кажа  Mr. Green

# 642
В момента въобще не ми е суша, за седмица и половина изгледах 5 сезона, ама до дни свършвам и шестия и тогава настава сушата Tired. Затова си пазя ИК за мрачното другоседмично бъдеще hahaha

Лафайет е велик Laughing

# 643
Безценнен ЕрикоАлсидов момент  Heart Eyes Чичко Алън чу едногодишните ми молитви  Joy

Еее, очаквах повече! hahaha

# 644
Еее, очаквах повече! hahaha
Повече от чичо, или повече от мен, като да легна възнак бездиханна  hahaha (леле, повредих се  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт