True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 724
  • 702
  •   1
Отговори
# 420
А, Фиама, добре, че ме подсети за бляскането! Поредната изцепка! Бе те вампирите е нормално да са по-студени от хората, умрелци са все пак, ама чак пък ледени, айде нема нужда.

Муре, много добро това с халеесито!  hahaha За мен Троновете са най-добрия сериал, който гледах тая година. Сори за спама.  Rolling Eyes

# 421
  • срещу двата комина :)))
Злате, вече съм на втората книга и съм напрао вътре у филмО  Rolling Eyes

# 422
И аз много го харесвам Троновете, което не е много добре, че още един сериал, който сега ще чакам почти година. А от музиката направо настръхвам ... и за викингска може да мине, за да съм по темата  Laughing

# 423
Значи Халеесито идвало от Троновете  Rolling Eyes Аз се чудех една съфорумка защо си е сменила ника с тази странна дума  Crazy

# 424
Ледени са, щото са каминяк, уа! Ей, как не проумяхте гения Стефкин!  Crossing Arms hahaha

# 425
Гений?  Rolling Eyes  Laughing

# 426
Мчи къ!  Mr. Green

# 427
Ей, а нещото, което ми бърка в здравето и при Шарлинка, и при Стефка, е описването в детайли на някакви супер рутинни дейности. При Суки как лъска и домакинства до откат, пък тук какво подредила, пък с какъв препарат, за всяка дреха задължително трябва да се спомене, че се кисне, суши, все едно не знаем  Crazy Бела пък с нейното миене на зъби, щот видиш ли имала лош дъх сутрин, че то другите хора на цветя и рози ухаят като станат  Laughing

Не знам за пълнеж ли ги пишат тея работи, поради творческа немощ ли, що ли, но дразнят.

# 428
Не знам за пълнеж ли ги пишат тея работи, поради творческа немощ ли, що ли, но дразнят.

И двете, те вървят за ръчичка. Наистина е адски досадно, при Шарлейн даже повече. Подозирам, че е чувала за "Одисей" на Джойс и го мисли за поток на съзнанието.

# 429
Да, при Шарлейн е повече, при нея дори и без тези моменти, малко други неща ми грабват вниманието. Имам чувството, че едно и също нещо чета до откат. Стефани определено е една идея по-задълбочена, разни ми ти емоции, чувства много повече ми въздействат, като изключим почасовото миене на зъбите  Laughing
А "Одисей" не знам дали някога ще ми достигне смелост и търпение да го захвана.

# 430
 Laughing Разбирам те.

Какъв "Одисей", ти мазохистка ли си?! То не книга, ми... бррх. Аз от един Джойсов разказ изпитвам желание да се гръмна с въже около врата, та одисей да чета. Невър.

Но да се върнем на вампирите.  Mr. Green А, да, при Стефка освен зъбите е дразнеща еднотипността на описанията на емоции, да не споменавам очите на Едьо - то да ти втръсне от бътърмилк, та кехлибар, та кво ли не.

# 431
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти се гърмиш, защото си ги чела, ние от срам, че не сме Joy

# 432
Ах, да, пък иначе обичам кехлибар, ама то байгън да ти стане  Laughing  Не са ми много свежи впечатленията, миналата година я четох, но ми идва малко в повечко и ниското мнение на Бела за себе си. Аз така смятам, че е редно малко повечко да се обичаш  bowuu

Скарсгард ще участва и продуцира някакъв викингски епос

Въх, Джой, остави се. Предпочитам да се срамя, стара съм вече, липсва ми концентрация да се заемам с такива трудове  Joy

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 23:49 от Fiama

# 433
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пуци, пускам ти премия, за да напомня, че армията чака заплати Mr. Green

# 434
Ама що не се е епилирал Мечо, кви са тия храсталаци дето си отглежда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт