Отговори
# 135
За срещата:

Евридика, аз съм ок за петък. Кажете удобен час.

За анкетата:
обръща се
дърпа играчките
посяга към играчки

# 136
Мецанке  newsm78 озъбилите се да кажат  Mr. Green
Лолитка и ние си търкаме очичките, когато му се доспи  Peace

Днес дадох пюре Hipp тиквичка и картоф. Еееее няма такава гадост  Sick То и дребния още на първата хапка се втресе от погнуса, но реших да пробвам да го смеся с познатата тиква и резултата беше изядение 1-2 хапки тиквичка и почти цяло бурканче тиква  Mr. Green Май ние така ще действаме с въвеждането на нови неща... утре ще се пробвам да пробутам повече  Rolling Eyes

Аз май прекалявам с това отчитане какво сме яли всеки ден, но на мен лично ми е много полезно като чета кой какво е приготвил за дребосъците или пък кое пюре се приема най-добре  Peace

Ади чакаме те с добри новини  Hug
Честити месечинки на месечинковците! Да са здравички и засмени   bouquet
Палчета на Хепи в придобиването на така желания дом  Hug
Дидишонче честит нов дом   bouquet Каката и Митачето да го изпълнят с много детски смях и веселие, и, разбира се, много любов пожелавам на теб и половинката   bouquet
Палчета на всички, които имат нужда и бързо да прояждат Борянка, Албенка на Мецанка, Даниелка на Янче и на всички едно голямо гуш  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 16:47 от dayzi83

# 137
Ооооо,момичета! Искам да ви кажа- изкажа, че някои мартенски мами коментират не много ласкаво за нас! " При февруарки масово им слагат бисквитки в млякото вечер, за да спят по-дълго бебетата и да не се будят през нощта. И на 5 мес вече са на месни пюрета  
Какви са тия хора   имат интернет да пишат в отчетни теми, а не могат да седнат да попрочетат за захранването" Цитатче от мама Commelina. Не ми е идеята да се нервим или нещо от сорта , но ми става мнооого криво когато някой иска да изкара нашите мами -лоши мами! Ааааа!

# 138
за пъзелите, ние имаме от джъмбо, тези с цифри и разни плодове-зеленчуци, там са по 10лв, иначе съм ги виждала и по 20, едни и същи. Много съм доволна, в детската сме с няколко такива, вместо килим, пазят топло, не се набиват коленете и се чистят лесно, също и са компактни за съхранение, с 2 ръце ги препоръчвам, само аз съм ги залепила отдолу да не се разглобяват, иначе пада игра с човъркане...

аз дадох днес броколи с ориз, на хипп, много му хареса на Вик, сега бъркам и 1вия кисел с царевично нишесте и тиква (малко на веднъж давам царевица и брокули, но не очаквам да има реакция).

Лори, за по-пухкавите бебета (ние 7900гр, 69см хахахха) препоръчват плодово-млечните комбинации за слетобед Wink но и ние ще си хапваме каши, кисели и т.н. разбира се, каквото им е вкусно на децата, просто ще ги редуваме  Hug

за царевицата от консерва мернах - аз лично не бих дала, заради гмо, консерванти и въобще формата консерва, има царевица и в стъклени буркани, грах и морковяета също, които са стерилизирани, не помня фирмата обаче, те мисля, че са по-полезни  Peace

# 139
lena1,не им обръщай внимание!Нека клюкарстват и да ни коментират колкото си искат!
Аз отивам да взема за вечеря на малката свински пържоли и кифтета ! Mr. Green че тия дни милото е само на мляко,да му взема нещо блажничко!  smile3534

# 140
Знам си аз, че сте много зле ама ...  Joy
Слагате си бисквити на децата да спят през нощта, висите по цял ден тука, а не седнете да прочетете нещо за захранването!
Просто не мога да проумея що за хора сте вие! Тц, тц, тц ...

За номинациите не знам какво мислите, но за най - безотговорна майка трябва да ни връчат един общ приз!  Crazy

# 141
Чак сега ви изчетох.
Честити месечинки, а на Дидишонче, честит нов дом  bouquet. Хепи, дано и вие наистина сте намелири вашият.

Аз малко късно започнах със захранването, но бързо минах през почти всички зеленчуци и сега ги мешам, както дойде, та колкото до коментарите от други форуми...явно има какво да се учи от нас, щом така се реферират точно към февруарки Mr. Green. Иначе смятам, че трябва да се избягват всякакви крайности, защото "прекален светец и Богу не е драг".

Имам питане: миете ли ръцете на бебетата след разходка?!? Да си призная, аз НЕ Blush, мия ги на по-големите деца и сега се замислих за бебка, че една приятелка ми пусна мухата.

Минавах покрай офиса и реших да се отбия, стана ми много драго да се видя с колегите, та дори и обядвахме заедно. Бебка беше прекрасен и послушен бонбон, обаче имаме нова девойка на Рецепцията, та малко сконфузно се почувства, като ме видя с децата под ръка и свойски влизам Sick

# 142
Да се похваля, че след цял ден тренировки Лорис най-накрая упся да се обърне по корем и то няколко пъти Grinning
По повод на мартенските мами отивам да видя какво говорят и ще им напиша някои неща, които ми се въртят в главата.
Написах им един пост, не се стърпях.

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 17:35 от Evridika

# 143
За номинациите не знам какво мислите, но за най - безотговорна майка трябва да ни връчат един общ приз!  Crazy

bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet bowuu bowuu bowuu
Моето дете спи от втори месец по цяла нощ-първоначално защото пие фенобарбитал
След това, защото не е имало колики-впоследствие и до ден днешен е най-спокойното дете.
сега - отново спи, като пън по цяла нощ, защото е добре нахранен, добре разходен и добре забавляван  bowuu

Има си и причина да ни препоръчват месни пюрета - ееее да бебето ми беше с гърчове 10 дни поради недостиг на макроелементи  Peace

за накрая много се ядосвам вече
захаросани бонбонки да си дадем приз за най-захаросани бебета!

я да си копна аз поста в тяхната тема, че не съм сигурна тук дали ще ме прочета

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 17:55 от loryn

# 144
  • София
След разходка в Южния парк пак съм в джаза  Hug
Щом някой си прави труда да чете писанията на банда майки-безделници- значи са най-малкото интересни и различни   bowuu
Хепи, вие като свободна професия изглежда може да съвместявате майчинство и работа, а аз не мога- нямало да ми бъдат релевнатни действията когато съм в болничен, та от есента нелегално ще да се работи  hahaha (без подписи и др.).

# 145
Не мога да разбера защо хората непрекъснато гледят да се заядат с нас?!
Не се меся на никой кога и как захранва. Ама да ми казва някой да ходя да попрочета newsm78 #Crazy
Точно 5 месеца детето ми е било само и единствено на кърма.
Смятам, че всяко дете има свои потребности и всъщност добра е майката, която се съобразява с тях, а не с " чистата теория"! Naughty

Йоанче, според мен и моите биха били ирелевантни, защото съм в отпуска. Така че това също е проблем.

Браво на сладурчето Лорис за обръщането!!!

Честита месечинка и на Ема на Юлето! Да е здрава и засмяна малката красавица!

( брей колко захаросано стана hahaha)

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 18:28 от happy-mamma

# 146
пуууу аз за какво влезнах, пък какво писах  ooooh!

да се похвалим-имаме си столче за хранене  Party Party Party

Пег Перего-prima pappa diner  Party Party Party
ей таквоз  bowuu

толкова съм щастлива  Party че ви се хваля, а то е още в кашонааа 

# 147
Да се похваля, че след цял ден тренировки Лорис най-накрая упся да се обърне по корем и то няколко пъти Grinning
По повод на мартенските мами отивам да видя какво говорят и ще им напиша някои неща, които ми се въртят в главата.
Написах им един пост, не се стърпях.

Евридика, ще споделиш ли какви упражнения правите, че и моята девойка още не се обръща, а и не дава признаци да я влече това упражнение.
Благодаря предварително.

# 148
Оле, не се стърпях и си показах огъня при мартенки и аз. Embarassed

Моята Елена се обръща, хваща играчки, много се смее. За стол за хранене ползвам лятната ни количка, че още не ми е влязла в експлоатация.

# 149
Ама добре сте ги насолили!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт