Отговори
# 120
  • София
Здравейте и от мен,

честито на месечинките, Дидишонче честит да ти е новия дом - много радости да споделите със семейството ти в него.   bouquet

Гала не можах да я гледам че ходихме на разходка, но да си кажа че и Весето още не пълзи. Прави някакви опити, но са много слаби.
Днес купихме за обяд пюре на Бебевита - тиквички с царевица. Сега да попитам знаете ли дали може да правим домашни пюрета с царевица от консерва?  newsm78  Питам защото пюрето беше изядено мнго бързо, доста и хареса.

Стиснати палчета за всички които имат нужда.

# 121
Лорито, права е жената. Като имат начин на предвижване - пълзенето, отлагат ходенето, въпреки, че се изправят. Моите и двамата започнаха да пълзят около 8 месец, долу- горе тогава и се изправяха, но и двамата проходиха след годинка. Иначе бяха скоростни хлебарки в пълзенето.
 Рени, проверявай консервите царевица, защото повечето са ГМО.

# 122
здравейте !
Гледах я Гала вие се радвайте,че не каза да ходим вече този #Crazy LaughingЕми те искат децата им да се развиват,но Дарис няма изгледи да пълзи,аз също знам,че който не пълзи по рано прохожда като мен Peaceна 10мес!

Мале и ние утре сме на консултация като слушам вашите мерки ние сме не манекени ама незнам Crossing Arms

Утре сме и на ортопед ще го разпитам аз проходилки и такива разни?

Аз също ще слагам Мартин на земята само да видя какво да сложа от долу bowuu

# 123
Мони, и аз се замислям да го слагам на земята, тъкмо се чудя за тези гумените пъзели, виждат ми се удачен вариант, и са дебелички  Peace

# 124
  bouquet аз пък още не намирам връзката-може би имат по-голям хъс за предивжване наистина незнам  Rolling Eyes Ще доживеем, ще видим!
На нас ни е дошъл столът за хранене Party Party Party Нямам търпение тати да си прибира и да го носи.
Ренка-на нас ни е едно от любимите това пюре с царевица и тиквички  Peace

# 125
здравейте

връщаме се от първата БГ консултация- 8700гр, 71 см, май водим класациите по големина  Laughing
при д-р Андреева сме, малко я изненадах с появяването си от нищото и беше разколебана в началото дали да ни приеме, но в крайн сметка се съгласи и погледна малкия.

happy_mama твоята Д-р Котова да не е Д-р Сашка Котова от 14 дкц-всъщност препоръчаха ми точно нея, но тя е в отпуска и я замества Андреева, та затова сме при Андреева в крайна сметка.
Но аз така или иначе нямам претенции..

За срещата утре- ние днес ще тръгваме за Пловдив, че имам да свърша и там някои задачки. Така че май пак няма да дойда  Sad ама нищо, пак ще се видим все някой път.

# 126
Софи, тя е. Лично аз съм много доволна от отношението и към нас и децата( тя е и лл на мен и мъжа ми). От Андреева нямам впечатления.  Освен това много се интересува от новости, избира щадящото за децата. Тя ни насочи към хомеопатията.До кога е в отпуска Котова?

Малко ми стана криво- казах на колежката, че ще ми е трудно да поема дело в провинцията през септември. А тя ми казва: " Едва ли тогава ще кърмиш, има три месеца до тогава". Е много криво ми стана, все пак искам да си гледам детето, а не да търча по дела.

# 127
Честити месечинки на сладурковците, винаги усмивка да озарява лицата им  Heart Eyes
Дидишонче, честит ви нов дом. Много любов да има в него  bouquet
Хепи, скоро да гледаме снимки на английската ти кухня и да цъкаме с език Hug .
 Мойто диванце не пълзи, не се и пъне сам, само ако го подпъна отзад за крачетата. Но ми е много полезно да казвате кой на какво си учи детето, че аз нямам на идея кога за кое е време. Не ми се иска и да го насилвам да прави неща неприсъщи за възрастта му, защото съм виждала до какво води това. Та след като Надето похвали Борянка-Сладуранка за "боц" започнахме и ние с репетициите  Mr. Green . Пери всички пръстчета и се хили, но той и палец смуче с всички разперени пръсти, не се сеща още да ги свие в юмрук  hahaha . Понеже много ме мачка по лицето започнах да го уча да се галим, но нещо май ще е пестели на ласки Thinking.
  Не ме разбирайте погрешно, не искам да си "мерим" децата кое какво може, а ми трябва ориентир кога за кое е време. Първите деца май наистина са "експериментални"  Embarassed
  Хайде Ади да се включва с добри резултати, за каквито сме убедени че ще получат  Hug
  Кажете за среща утре, ще има или някой друг път, че да се организирам навреме ( макар че вчера стоях 5 мин взряла с в небето с детето на ръце и чудейки се дали да тръгвам, наистина ми писна от това лято, така го чаках  Sad )

Хепи, не и се връзвай, искала е да те засегне, не и прави този кеф

# 128
Лори, на мен ми е полезно какво количество месо са ти казали да слагаш, че по-нататък няма да знам и ще бутам на око  Peace, а връзката между пълзенето и ходенето е в това, че като пълзи не се опитва да ходи, защото с пълзене се стига навсякъде, а като усети, че му е трудно да ходи, почва да пълзи. И така се забавя прохождането. Баткото не е пълзял. На 7 месеца се държеше за пръстите ми и щрапаше като в паници, но с голям кеф, а на 11 месеца ходеше сам.
Пюрето - правих това с картов, морков и чушка. Сложих малко магданоз и при пасирането добавих мазнина (масло) и малко АМ. Този път го опитах и ми беше даже на мен вкусно  Mr. Green
Рени, аз мисля да взимам замразена царевица и да слагам. Аз много я обичам и не ми се иска да го лиша точно от това, но Хепи е права, че точно из царевиците има много ГМО.
Амидалка, гумените пъзели са много, много добра идея  Peace Този път сигурно и ние така ще се паркираме на земята.
Софиииии избихте рибата  Laughing Голям мъж!  Hug

# 129
happy-mamma казаха до понеделник, 11.07, че ще е в отпуска
не се връзвай на колежката, повечето хора са така- никой не влиза в положението на другия. Сигурно ще и е от полза да си на линия и затова гледа да се почувстваш неудобно и да не смееш да откажеш..

# 130
Чакайте пак да подхвана темата за Гълабина. Само на мен ли така ми се струва или това бебе стои с изплезен език откакто се е родило newsm78 Много странно ми изглежда, уф че съм зла. Ама тая ме ядоса как се хвали и едва ли не нейното е по-добро от това момченце, което беше там. То пък си стоеше много стабилно на крачетата.
Днес правихме упражнения да се обръща, но хич не го влече. Само трябва да го побутвам, слагам му играчки, а той само в мене гледа Heart Eyes
Не е лоша идеята за анкета- какво прави вашето бебе? и отговори: обръща се по корем, по гръб, смее се на глас, има гъдел, яде си краката Mr. Green  и някакви такива неща.
А за среща може в петък да се организираме newsm78 Дават го слънчево 28 градуса, няма да духа, а и мен ще ме докарат Mr. Green

# 131
Айде пак да подосаждам с тъпи въпроси!Към мамите на озъбили се,преди да избие изцяло зъбчето,на венеца има ли едно обазувание като мазолче?Ма как тъпо го обясних  #2gunfire Цял ден ровя на малката в устата и видях не горния венец нещо като мазолче и е твърдо,но не е центално отпред ами към кучешките зъби...Сагата с нащо неядене продължава и една близка ме светна,че може да е от зъбче и аз като се разрових на млаката в устата попаднах на това странни нещо!  newsm78

# 132
Моето чаве пък преди малко яде пюрето от шише!  ooooh!
Направо ми скъса нервите и бях готова да го оставя гладен, но баща му предложи да му го дам от шишето и така ...
Вчепа пък не му давах и два часа след млякото беше гладен пак! Не знам как ще се оправям с него!
То е ясно, че все някога ще прояде с лъжица, но хич не ми се иска да се учи на готово!

Мецанке, според мен надали ще тръгне отгоре. И на Бобо му е така венеца отгоре, но отдолу като погледнах седмица преди да видя зъбите беше като прозрачен венеца точно на местата където трябваше да излязат.
Ама и моето обяснение се получи едно ... не си е работа  Crazy

Да редактирам за стотен път: като погледнеш венеца все едно се е очертало зъбчето, е така изглежда.

# 133
  • София
Лори то си е много хубаво пюрето. Аз понеже опитвам всичко  Grinning

Благодаря на всички които се включиха по въпроса ми за царевицата. Ще поразгледам какво се предлага и ще споделя.  Peace

Ох те #Cussing outзи срещи и аз искам да дойда ама много ми е трудно придвижването.

# 134
  • Mostly in my mind

Не е лоша идеята за анкета- какво прави вашето бебе? и отговори: обръща се по корем, по гръб, смее се на глас, има гъдел, яде си краката Mr. Green  и някакви такива неща.

яде си ръцете
плези се
лази

вашите бебета търкат ли си очичките? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт