Отговори
# 105
Булче, я кажи какво направи, че на Бобо за обяд му дадох малко картоф и спанак - ми извинявайте, ама то прилича на ла*но!  Sick Сигурно и на такова има вкус, та не се чудя защо не искаше да го яде!

# 106
НА мене не може да ми се зареди днешното предаване, явно още не е качено... newsm78

Чакай кактото запомних бързо бързо - палчета на Ади, ама и аз съм сигурна, че нямат нужда от тях и всичко е наред  Hug

Малката Албенка да прерстане да плаши мама, ами да си папка аааааа  Hugю

Добре дошла на Дидишонка, много готино изглежда комплексчето ви  Flutter

Палчета и за Матюшката мамин сладък шиши, движиме се еднакво на килца  Wink Hug

Теди, тоя ХИПП, дето ми го показа преди 2-3 месеца е сега чак тука идва и го сменят розовия  Wink Laughing

Булче, сподели кое пюренце си направила дееее  Peace Grinning

# 107
Сетих се още нещо, дето искам да запитам, ама ще си го напиша наново, че ше стане дълго старото и няма да ми го прочетете... hahaha

Вашите бебоци "пъшкат ли" бе.,.. newsm78 Нещо започвам да се чудя дали не му докарах нещо на корема с това мешано захранване...всяка сутрин преди да се събуди е едно пъшканеее... Rolling Eyes Все едно нещо го боли, очите не отваря де... newsm78 И така докато не се събуди, после - нищо, засмян си е, ама тва пъшкане на какво може да се дължи се чудя...  smile3504

И пак да апелирам двете мами, дето чакат на опашката пред групичката във Фейса да бъдат милички и да се преставят тука, иначе не отключвам на никой, да знаете    football

# 108
Е, сколасах да пиша. Сутринта изчетох, но вече съм с 2 деца и не си подредих нещата добре, бързах да излезем, да нахраня едното, после другото.....
Честита месечинка на Еван, да радва много мама и тати! smile3525
Палчета на всички в нужда, но ние знаем, че нашите бебоци винаги излизат победители! newsm44
Моя хубосник първия ден на месно пюре яде, ама после нещо му се мръщи, то не е съвсем хомогенно, месото стои като брашно newsm78. Сега мисля 1-2 дена да почиваме и после пак.
Мисля и аз да взема някаква плодова каша за следобедите, но сигурно ще е утре.
Днес направих домашно класическо картофено пюре и го добавих към половин останало от вчера на Ганчев - с картоф и тиква - е, няма такъв апетит, отваряше широко уста.

# 109
Елиза ръмжи, пъшка, мрънка, но и много се смее. Не му се притеснявай на Ванката.

Май забравих да честитя месечинката на Мати! Иве, да е ЗДРАВ! И само радости с него да изживяваш!

А тоя вятър ще ме умори. Трябва да отида до офиса, а се е раздухало ужасно.

Елиза си продължава пащърнака. Днес е на две трети бурканче. Утре започвам картоф. Ама не трябваше ли два дни почивка?!

Снимки от вчера някой няма ли да качи?

# 110
Вашите бебоци "пъшкат ли" бе.,.. newsm78 Нещо започвам да се чудя дали не му докарах нещо на корема с това мешано захранване...всяка сутрин преди да се събуди е едно пъшканеее... Rolling Eyes Все едно нещо го боли, очите не отваря де... newsm78 И така докато не се събуди, после - нищо,

Сигурно така се разсънва Мечо!
Моят хубавец като спи през деня вкъщи и почти винаги се събужда с пищене, незнайно защо ... Rolling Eyes

Мале, много съм заспала, какви глупости редя не е истина!  Blush

Мамче, стискам палци това да е вашата къщичка!  Hug

# 111
Честито ново жилище на Дидишончето! Да е изпълнено с много любов и детски смях Hug
mim_007 , иксам и аз да изкажа некометентното си мнение Mr. Green Горната част се е получила много добре, дори по-добре от оригинала, но наистина трябва повече дълбочина на поляната с макове, защото малко се губи Peace Сложи повече нюанси на зеленото и червеното и ще стане супер Hug
amidala13, Лорис не пъшка, но ръмжи или се напъва и аз не знам. Особено като е ядосан за нещо и чак почервенява. Имам си малък нервак Mr. Green
Днес изядохме 1/3 бурканче пюре от тиква, не с особен ентусиазъм, но го изяде. Утре ще ядем пъщарнак, после морков и после започвам сама да си готвя, предполагам че тогава ще яде повече Simple Smile

Честито на месечинковците!

# 112
да си призная,аз питах за замразените главно заради-грах и зелен боб...но пък милото ми намери боб.
Отчет да дадем  Party 7.500кг. точно и 69см  Party Party Party Перфектен ми е милото ееее според сестрата е дебеличък, но не прекалено  Whistling
Питаха ме този път какво може да прави-дали се обръща и в двете посоки, дали говори, смее ли се, хваща ли играчки...Доктора този път обаче претиснен вече за ръчичките-юмручетата му-каза да му правя масажи и да му давам постоянно да хваща играчки  Rolling Eyes А той  си ги пуска повечето време вече, но и честичко ги свива, но няма нищо общо с преди.
показвах как ме хваща за ръката  Heart Eyes
Другото, което ми казаха-кашите след като сме ги почнали, а не трябвало щото бил дебеличък да ги давам през два дни. Плодовото пюре най-много по 80 мл да стигнем и то на два пъти през деня. И да почваме месно пюре  Rolling Eyes каза ми да почвам да давам пиле и показа една схема.
Другия път ще ни дават направление за изследвания и калций.
ми това е  Flutter

# 113
Знаех си, че ще забравя нещо - честити месечинки на Матю и Еван - да са живи и здрави и с румени бузенца и огрооооомни усмивки  Hug

Айде и Лорита чакаме да се отчетат след консултацията  Peace/докато съм писала те дошли бе...Simple Smile/тебе пак те пита педи какво прави, нашата никога не ме пита нищо.../ов.а такава... smile3506/

# 114

Може да съм ви я пускала и преди, но е наистина страхотна!

Поздравявам всички захаросани девойки от тази темичка!   bouquet

# 115
Ох и ние са завръщаме от консултация- 7620 и 68 см. Иии пак не усети , че го боцкат за ваксини, ама друго си е като е големичък и кълчиците са големи и се закача с лекарката...Ако дай боже имаме още дечица пак ще искам по-късно да ги почнем. Иначе за захранването само ме пита дали съм почнала или не и да правя това, преценя.  Peace
Иначе довечера мама ще празнува месечинката с приятелки на ментичка и туй-онуй и съм много развълнувана!  Crazy Не съм излизала вечер от месец и вече нямам търпение!
Честит дом на Дидишонче! Скоро искам да честитя и на Хепи , така че нямате  много време да намерите и вашия дом! Въпреки , че домът е там , където са хората , който обичаш, но все пак.. Heart Eyes
Матюшката и Ванката са май най-големите ни мъже? Сладури със сладурковците! ( малко да захаросам и аз хихи )
Оставям ви , но не за дълго! Хихи

# 116
Дааааааааааа, и аз се отнесох, имаме си и други месечинки днес, извинявам се за пропуска.
Букет от нежни пожелания - за майките и малките създания!!!

# 117
честити месечинки
ееее Лена ние сме по-елегантни и по-дълги  Wink
Мерси на пчелния тартор запесничката, ей сега ще пусна
Булче   bouquet аз веднага отивам да се възползвам от линкчето ти. От понеделник се включвам активно в готвенето на пюрета, в неделя влизаме в 6ти  Wink Е имам още половин шкафче за дояждане на зел. пюрета, ама ще ги намятаме.

Като казахте спане, Наш Бобо цяла нощ /нали спим всички заедно/, обръща се спеейки по корем и не може да се върне. Няколко пъти се събуждам, някой ме рита в ребрата  Joy
Всяка  сутрин се събуждаме по един и същ начин-Бобо връхлита върху мен, обръщайки се от гръб по корем. След, като се е метнал върху майка си, следва едно блаженно, мило, тихичко АААААГГГУУУ и прекрасна усмивка  Heart Eyes Е как да не се събуди човек  Heart Eyes

Ятце-на нас ни казаха днес да му купим пюре с пиле-ама не само месно, а със зеленчуци да го дам на три пъти, т.е. три дни, после да починем два дни и пак да давам пюренце на два пъти и така до 15ти ден. После по едно пюре, два пъти в седмицата-тогава вече можело и домашно. Пиле, което го сварявам и само бялото месо пасирам, слагам в пликчета за лед и хоп замразявам и после добавям по две в пюрето  Peace

надявам се да не съм досадила на никого   bouquet

# 118
Малеее, тая лудата Дани как буташе Дари  ooooh! От зор да покаже как пълзяла, егати кукуто направо  smile3512

# 119
ооооо забравих да споделя -днес казах на сестрата ни, че Бобо не пълзи...а тя знаете ли какво ми каза-мии не му и трябва иначе ще се забавите в прохождането. Бебетата, които пълзяли, по-късничко прохождали  Thinking Не намерих връзката, ама да споделя чутото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт