Отговори
# 90
  • София
Oх Гълъбина......думи нямам пак отново. Дарис милата хабер няма да пълзи, ама мама и се пъне да я бута  Joy
Все пак радвам се, че поне вездесъщата доктор Папазова я няма- че откакто чух от нея ,че алергиите на бебетата били наследство от минал живот  #2gunfire разбрах що за специалист е. Мъжа ми доста сполучливо каза : като се занам какъв съм инДжинер, ме е страх да отида на доктор  hahaha

# 91
Оуу, тая русата адашка ми била ooooh!
Oх Гълъбина......думи нямам пак отново. Дарис милата хабер няма да пълзи, ама мама и се пъне да я бута  Joy
Все пак радвам се, че поне вездесъщата доктор Папазова я няма- че откакто чух от нея ,че алергиите на бебетата били наследство от минал живот  #2gunfire hahaha
Е това съм го пропуснала Joy Онзи ден я гледах как се масажира под носа със среден пръст, но не разбрах защо hahaha
Ама тоя доктор Алексиев бил някакъв известен и много добър. Как може да каже, че бебетата пълзят на 4-5 месеца Shocked

# 92
  • София
Ами взеха му огъня на човека тия кукумявки и той се обърка  hahaha

# 93
OOOх, и аз се изморих от говорилнята при Гала. То един да говори, двама да говорят, ама трима наведнъж да се надприказват... Sick #Crazy Все си обещавам, че няма да ги гледам и вече ще си спазвам обещанието.. Само другата седмица ще погледна какво ще кажат за захранването и прекратявам гледането Laughing
Има деца, които изобщо не пълзят, което не означава, че нещо не им е наред. А и всяко дете си напредва с индивидуален ритъм. Naughty

Палчета за Ади /мерси и за темичката  bouquet/, Фентъзи. Яребичка и Иветооо! Praynig
Палчета и за всички, които имат нужда с нехапващи, неспящи и мрънкащи бебета. Гатофилия, много ме впечатли поста ти - номинирам го за най-хубав благодарствен пост!  bouquet

Искам и аз да помоля за палчета - най-сетне мъжът ми даде благословия за един апартамент /хареса го без забележки, което е цяло чудоо!/ и стартираме преговори. Та моля за палчета, ако това е нашия Дом, всичките преговори, сделки и глупости да минат лееекинко. Blush
Ако се случи ще ви покажа и кухнята, която е много яка - класическа английска Rolling Eyes

# 94
  • София
Иве, пожелавам ти го от сърце- късмета да е с теб  Hug

# 95
Лори, тук съм и ви чета от време на време, че сме много народ на един лаптоп.
Днес баба е направила пюре морков и картоф, ще пиша после колко е хапнал.

Имаше ходене по мъките с паспорта, но май се справихме.

Целувки на всички!  Hug

# 96
Теди,чакам да кажеш дали си ми наблизо Peace
Хепи - мама, желая ти от сърце скоро да намерите Вашият дом Hug
Айде,че е забучила нос и реве ooooh!

# 97
Хепи, дано това да е вашият дом и скоро да почерпиш тук за него, стискаме палчета

Иве, дано очния преглед мине добре

Ади, дано и пир вас нещата са добре и да се приберете следобяд, чакаме добрите новини

За био продуктите - или не био  Laughing , ще кажа че съм завършила агрономия, а и се наложи 3 години да работя касиерка на зеленчуков пазар, та наистина има едни оръфкани бабки дето продават само по едно единствено нещо - произведено от тях, без тор и без препарати, защото милите бабета нямат парички за такива неща, та мисълта ми беше - ако намерите такива, колкото и да ви се виждат нищожни плодовете и зеленчуците им - пазарувайте от тях. Иначе и друг път съм споделяла че мъжа ми е агроном на ябълкова градина и много съм разколебана дали да давам от тези ядбълки, макар че като бременна си хрупах от тях (пръскани са с хормони и какво ли още не, а броя на пръсканията надвишава 70 за сезон, като торенето е отделно  #Crazy )

а иначе за сега съъм взела пюрета на хип и на ганчев, като смята скоро след като захраня да правя домашни зеленчукови, а да купувам само плодовите. Ние също ядем буклуции, макар че отскоро взех да ползвам само зехтин и да ядем пилешко и телешко, както и черен хляб, но от пържените картофки и други пържени неща не се отказваме

# 98
  • Полски Тръмбеш
охх сори че ще ви се натреса но ми трябва мнение  Hug
хванала ме е музата и рисувам вече и картини  Embarassed  и трябва да нарисувам нещо подобно на това

и съответно моята "подобна" картина   Embarassed

казвайте ми без да се притеснявате, че нещо се спекох  ooooh!

# 99
Мими добре си започнала само придай малко повече дълбочина на поляната с макове!!! Peace

Хепи-успех bowuu....ако е това което си мисля за кухнята е от любимите ми Crazy Heart Eyes

Ние се върнахме на бързо Rolling Eyes-нищо ново..и по-добре де,ще ходим вече веднъж месечно само за измерване(дали има промяна) и си капим Изомарче туй то Confused

ДК-вече сме 8500 гр.70см Mr. Green
Ще захранвам вече-ама вали и нямам пюрета
Парично олио не намерих и аз Crossing Arms

Сетих се-баткото никога не е пълзял,директно проходи на 10м Sunglasses

айде после пак,че готвя

# 100
Здравейте  Simple Smile

вчера беше мнооого дълъг ден.. не ни стигна времето за нищо... обаче, Стефан е ок, бъбреците са ок, най-вероятно бактерия не е имал (според нефролога), по-скоро не сме му взели правилно стерилната урина, а се е касаело за кристали, които е изхвърлил и от там и кръвта при пишкане. Та ни каза да даваме по-малко млечни продукти, защото приема много калций и той води до образуването на такива неприятности.
Виктор е 69см (пораснал с 3см), 7900гр.(качил 600гр) всичко е ок  Simple Smile

палчета на всички, които имат нужда и весел ден от нас  Hug
(аз не знам вече как да си организирам времето, че да ми стига... просто 24 часа са ми малко и не успявам да съм на линия, по изпуснала съм ви)

# 101
 Hug здравейте от нас,
за Гълъбина няма да говоря, затова само си чета
стиснати палчета за Ива
Иве, дано това е вашето жилище, но то ще си покаже  Hug
АЗ хванах Гала накрая, но да си призная нещо научих, ама щото не ми казвааате. Вчера, като ви разказвах как Бобо се изправя напред и продължава ммммрррммм още да се накланя-е що не ми казахте, че така трябва-то детето се опитва на ръце да се подпира, пък майка му пак го обръща.

за пълзенето пак няма да говоря-идея нямам какво е това, също и Бобо  Sick

От както давам каша, Боянчо сяда на шезлонга с усмивка и си хапва вече, като голям човек и не връща пюрето с език  newsm78

Мими-и двете картини ми харесват наистина, но в първата има нещо, което ме впечатли много-една красива осеяна с блясък пътечка  Peace Иначе си те знаем, надарена си
 всячески!  Hug
Забелязах две неща-1.любим цвят си има Бобо-розов  Rolling Eyes 2. любима реклама-соковете  Rolling Eyes боже незнам как се казват-една реклама с едни касисчета дето се нареждат, като сламка
отиваме   на консултация  Hug

# 102
Йййеееййй!Имам парички от болничния!  newsm44 ,оставих 30 лева за пустите пюрета.
Лори, и Албена я гледа тая реклама на сокчета Гранини!
mim_007 не разбирам много,но ми харесва и твоето творение!  newsm10

# 103

Парично олио не намерих и аз Crossing Arms

hahaha Много яка грешчица се е получила  Hug

Ха здравейте, Гълъбина я изпуснах, ама сега ще я гледам в Нова плей  Peace Алексиев го водят много добър да, и мние бяхме при него на 4 месеца още не бяхме и каза, да го слагам в проходилка/така че не се учудвам, че е казал да пълзят.../. Имначе около нас има 2 примера - на кумувете детенцето, дето е с 2 месеца по-голямо от нас пропъльзя на 4,5 месеца  Shocked, а на моята най-добра приятелка - на 8 чак, така че хич не се вталясвам с това пълзене, явно си е до детенце... Peace

Палчета на Ивето за апартамента  Hug

После ще пиша, че сега е реввввв, не иска сам в кошарата, отивам да правя компания на един мъж  Wink

# 104
Не се сещам дали някоя от вас тук не пусна линк към една тема с рецепти за пюрета или аз я открих. Може да повторя, но ще я пусна за желаещите да готвят сами. Аз днес направих едно по рецепта от там и резултата беше невероятен. Такова лапане и облизване не е имало.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0
Сещам се, че Лори мисля, беше питала за замразените миксове. Аз не бих ги ползвала. Не готвя с тях и за нас, камо ли за бебе. Като видя какви са изстрадали зеленчуците вътре  ooooh! Виж замразен грах, зелен боб, спанак и прочее самосиндикални потребители на дадено пликче ще ползвам със сигурност.
Палчета за нуждаещите се! Всичко да ви се нареди момичета  Hug

П.С.: Забравих  ooooh! Иве, най-добре става с Паричното олио. Ако намериш и аз искам  Praynig  Joy Много сладка грешка, наистина. Колко асоциации извиква  Hug

Общи условия

Активация на акаунт