Отговори
# 180
хахаха Дейзи, аз от снимката се връщам, ама не разбрах коя мама коя е-освен Хепи Hug Нея я познах щото си е Хепи  Hug
Ади  Hug вярно, забравих-браво на вас за прегледа

абе чудих се аз дали да не мушна две три еверестки в млякото но Бобо преди малко  hahaha Край, край, обещавам  bowuu
отивам да събирам мъжете и да лягаме   bouquet

# 181

,това за добро утро и пожелание за хубав ден!!!

# 182
Добро утро много ми стана мило вчера не се ядосвайте на комшиите,ние отиваме да ядем МЛЯКО С НЕСКУИК hahaha Joyпосле на консултация довечера ще пиша!лек ден Hug  bouquet

# 183
  • софия
Добро утро, мили мои !

Дреб се събуди, яде и сега спи...
Тати ще става за работа, а аз май ще събуждам каката по рано, че довечера чакаме братовчедите от Чехия на гости и трябва да удържи фронта, та ще я сложа следобяда да спи....

Значи последно за петък, така ли? т.е. утре???

Сега ще пия едно кафе и запретвам ръкави, че работа ме чака за цял китайски народ....

Лори, столчето е чудесно, много, много вкусотии да си хапва и много да ти бръмчи докато му ги даваш.... (толкова са сладки, например с уста пълна с морковче....)

По темата ще кажа:
Ядем ръце
Обръща се навсякъде, но по корем почти не иска да седи, можеби за това няма индикации за лазене....
Смее с глас, "говори" постоянно и много се закача.
Спокойно мога да кажа, че се заиграва с играчки.... хваща си ги и много се забавлява, дори не само тези висящите от шезлонг, люлка и гимнастика....

А сега да споделя... знам, че моя младеж няма да има такива рекорди, защото е мъж, но все пак....

Дъщеря ми на 5 месеца от легнало положение сядаше сама, живееше на пода, започна тогава и да лази, ама мнооогооо лазене, на 6 се изправи за първи път, на 7 вече искаше да ходи за ръце и на точно 9 проходи.... от една страна се надявам този наистина да не бърза, защото си е тегаво, ама... живи и здрави да са ми.... ще мине и това!

Най кошмарния период с нея ми беше ходенето за ръчички, защото на 7 месеца си е тапичка и ходех ощ по наведена, ама ....

И с Митачето сигурно ще ми е кошмар... като гледам сега сестра  ми и ми призлява като знам, че и мен това ме чака, така, че момичета имаме още 2-3-4 месеца за висене по кафета и после до 2рия рожден ден - забравяме !

Евала на двете мартенски майчета! Радвам се, че все пак има хора, които се извиняват за други без това да е тяхна работа ! целувки !

Дописвам провокирана от клипчето...

малко преди 6тия месец сложих Мишето в проходила и няма да ви казвам какво ставаше... същата работа!
Може би и  дребния към 6 ще го сложа, но не защото искам бързо да прохожда, а защото напоследък иска непрестанно внимание, а аз имам толкова други неща.... но ... поживъом-увидим ! (извинете ако има грешки, но израза е точно на място !)

# 184
Добро утрооооо........
Тъкмо кафе щях да ви слагам, гледам Хриспито сложила. Ми аз ще ви ръгна нещо за закусчица тогава

Тва за диетичните...
А за НЕдиетичните, нещо дет го сънувам вече....

Малиииииииии...............кво голямо стана.....дали съм гладна  newsm78

# 185
Аз да допиша тук, че предния стана 1000км.
Не съм добре, болна съм, с хрема, гърло, температура. Ще се надявам да не прихванат дребните от мен.
Мартенки ги прочетох  и мислех да им постна нещо, нооооо преброих до 10......и по-добре, че не написах, щото както ми беше лошо щях да съм груба. Но има една приказка "На тези, които ми говорят ЗАД гърба благодаря! Това значеи, че аз съм ПРЕД тях!!!"
И двете ми деца не са кърмени, и двете са захранени рано, книги за отглеждането НЕ чета, водя се по децата, е са най-добрата книга. И проходилка ще ползвам, и месни пюрета края на месеца ще дам. Смятам, че всичко гореизброено не ме прави по-лоша майка от кърмещите до 1 клас, недаващите вода, отричащите проходилки и всички поклонници на новата американска теория за гледане на деца. Забравих....и бисквите слагах с баткото, сега пак ще слагам.  Crossing Arms

Айде стига, че се нервирах.......

Да ви пусна и едно музикално поздравче за събуждане....

# 186
Добро и слънчево утро  Hug Днес май ще е хубаво времето.
Лори, и аз я четох момата, дето с книги щяла да ни замеря. Да хвърля пък. Щом и е трудно да чете и и пречат Laughing Прочетох и една много забавна шега  Laughing Струва ми се, че повечето мартенки са готини! Явно си имат и те няколко зрънца, които са решили да се изживяват като "Ръководител движение". Спирам и аз с тази тема  Stop Радвам се, че нашите мами, които четат чуждите отчетни не се държат по този начин  Peace
За анкетата Кристриян не може да си лапне краката. Не знам дали са къси или шкембето е голямо, но не стигат  Laughing Също му е трудно, а и желание няма да се обръща от корем по гръб. Много обича да поседне в мен и да пипа по масата или бюрото. Проси си го и овършава всичко, което достигне. Което хване премята 2-3 пъти и целенасочено го пуска на пода. Дори се опитва да ме дебне маймуната и да ме излъже, да не взема да го хвана преди да е паднало.
Леле Мимеееее М! От тази закуска ще ми замине диетата! Все тая, че си сложила и диетична част  Laughing Много вкусно!

# 187
Маци писи писи Как сте сладки-захаросани дружки Hug

Анкетата-първите пет опции ги умеем Simple Smile

И днес е деня на шоколада-почетете го подобаващо Mr. Green

Нали е храната на боговете....аз не се лишавам ежедневно от нея bowuu

Айде засега толкова че беб не спинка

# 188
Добро утро!

Радвам се, че прегледите на Ивето и Ади са минали добре. Хайде и Фентъзи да си каже.
А Бенджи нещо ми се губи тия дни.

Благодаря и аз на двете мартенски мами, които ни подкрепиха!

Срещата- остава за петък , 15 часа!!!

Зя анкетата- Елиза прави всичко, без да пълзи. Яде ръце, крака, ако може всичко наведнъж. Обръщането го може, но не и е силна страна. Много се заиграва с играчки, взема ги, разглежда ги, лапа. Има любими играчки. Много се смее на глас. Много миличко момиченце е и обича да се гушкаме, тогава най- много ми говори.

Отивам да хапвам от шоколадчето на Ивето! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 09:20 от happy-mamma

# 189
  • София
Добро утро и от нас
Да Ви почерпя за месечинката ни днес  Hug
 Grinning гледам хубаво кафенце сте сложили, закуска и многооо шоколадче и затова от нас сокчета

Ще Ви чета по-късно  Blush малко повечко иначе и двете девойки искат главно по корем да стоят, Ева се опитва да лази и се нервира че не може, опитва се напред да се мести и леко успява нещо подобно на пълзене да направи де  Mr. Green Рая много бърбори на висок глас, а Ева....почна да имитира, като и правя бръм бръм с уста се научи и тя при което изкарва един куп мехурчета  Laughing
Не си лапаме крачетата, пъхат иначе къде какво намерят

# 190
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРОО  Grinning
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
 Praynig ЗА ВСИЧКИ В НУЖДА  Praynig Praynig Praynig
ЧЕСТИТО ЖИЛИЩЕ  НА ДИДИШОНЧЕ!!! С ЛЮБОВ И СМЯХ ДА Е ИЗПЪЛНЕНО!!! разгледах снимките- Прекрасно е!!!   bouquet
 fingerscrossed И ХЕПИ СКОРО ДА СЕ ПОХВАЛИ С НОВО ЖИЛИЩЕ!
ЛОРИИ, ЧЕСТИТО СТОЛЧЕ!!! ВКУСНИЧКО ДА СИ ПОХАПВА БОБИ В НЕГО  Heart Eyes
порцийка  Crazy

плаче за "сапунисване"  smile3508

Благодаря ви момичета вчера за помощта  Hug Hug Hug якато я бях зациклила с картината  Whistling  сега ще я довършвам с вашите препоръки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes МН ВИ ОБИЧАМ, но вие си го знаете това  Mr. Green
 по повод коментарите от " комшийките" 1000% съм сигурна, че е от завист  Peace  - че сме страхотни, добри, сплотени и мн мн се обичаме  bowuu
 smile3534
Нооо  какво да направим, че сме си такива...."ЗАХАРОСАНИ"  newsm03 newsm03 newsm03
СТАВАМ ДА РИСУВАМ  Party И ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖА КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ + ПОКТОПЛАСТИКАТА ОТ СНОЩИ  Mr. Green

# 191
Лелее какви вкусотии...хапнах си от всичко- Благодаря!  Hug
А,сега - ДОбро утро  Hug
Прегледа ни мина бързо- докторката каза,че се справя отлично и сам.Вече е започнало да се оправя мускулчето и няма нужда от по-специални упражнения.Да си правим масажчетата на ръцете,понеже лявата ръчичка все още е свита,но е започнал да я изпъва и нея и гимнастика. Контрола след 2месеца, която моя мъЖ каза,че ще пропуснем... Mr. Green И понеже имахме време и бяхме наблизо, решихме да отскочим и до Пазарджик, където е рехабилитаторката( и кръстница в последствие) на моята племенничка да го погледне и тя. Според нея, също е бизобидно, леко криви главичка на ляво,но ми показа как да му правя гимнастиката,така че да разпъвам проблемния мускул и смята,че ако му ги правя проблеми няма да има. Хубавото е че всичко е видяно навреме, защото според нейни наблюдения, понякога най-безобидните проблемчета,неоткрити навреме правят големи поразии. Сега домочадието вкъщи (мъжО и свеки) чакат да видят кво друго ще си "намеря" , ама не им се връзвам,щото аз вече спя спокойно.
Лорита, и при мен снощи нещо се бъгна анкетата, не можех да я редактирам, ама вече е готова.Можеш да си промениш гласа,ако желаеш.
Миме, да оздравяваш бързо.
Дидишонче, браво за новия дом
Чакаме и Хепи,скоро да се похвали с нейния.  Hug

За пролазването
- пак да си кажа...Баткото ни седна сам в количката на 5,5м на 6 вече седеше стабилно.На почти 7м започна да лази, малко след това започна и да се изправя. За ръце не съм го водила никога.Още откакто се научи да седи,беше оставен на земята и оттам като започна да се изправя се държеше за мебелите и така се придвижваше.На 10м направи първите си крачки сам.На почти 11 щъкаше свободно из цялата къща. И сега мисля да процедирам така, с тази разлика,че Венци вече е разположен на земята.Кошара за игра,не мисля да ползвам.Ограничаваща е според мен.

Айде спирам се,че за Добро утро едва ли някой ще ме изчете.  Mr. Green
Връщам се назад,че вчера само ви попрехвърлих  Blush

# 192
Добро утро мамита!
Хепи мама  Hug и стискам палци ако е за  хубаво да вземете жилището  Peace
Честити месечинки от вчера и днес   bouquet
Честито жилище на Дидишонче, надявам се да пишеш по-често, аз харесвам свежия ти хумор и директния ти подход Simple Smile
На Лори честито столче, изглежда ми много хубаво, а и от кумата ми знам, че марката и доста добра.
Аз още не захранвам, макар че два пъти питам педито. Ние сме и по-малки де, нали сме края на февруари, та предполагам има време още.
Вчера бях много депресирана заради пустите пари и накрая реших отсега, че съм лоша майка понеже както вървят нещата ще трябва да се върна на работа веднага след първата годинка на детето, а хич ама хич не ми се иска. Ми то ще си е още бебе и после никога няма да се върне това време и ще изпусна много хубави моменти с него  Cry Ей такива ме тресат мисли и затова не ми се пише много много.
Радвам се, че всичко е ок при болничките  Hug
Хайде хубав ден, поне обещаха да е слънчев Simple Smile

# 193
Добро утро, добри мами!
Големи изкушения сте наредили още от сутринта, взимам си и мисля наистина да отпразнувам деня на шоколада Heart Eyes.

Имам нужда от спешен съвет. Разчитам да ми отговорите Praynig. Кърмата ми намаля драматично. Кърмя 2 пъти на ден през 12 часа и дори тогава се събира макс  50-60мл. кърма общо от двете гърди, та до няколко дни предполагам ще спра да кърмя. Питането ми е: трябва ли да правя нещо по-специално, да пия хапчета или просто да спра да кърма и да не цедя? Не помня какво се прави Embarassed.

# 194
Мами, постнах ето това при мартенки- просто ми дойдоха в повече някои коментари!

Моля за извинение, че се нанесвам, но се чувствам длъжна да отговоря:

Специално към г- жа Стихийно бедствие!

Отглеждам третото си дете в момента. Второто ми дете беше изключително на кърма 9 месеца, без вода    , а е родено през 98 год. - доста преди да започнат да се налагат настоящите теории за кърмене!
Чета книги за кърмене и майчинство, както и за отглеждане и възпитание на деца на три езика. Дълбоко се съмнявам, че си прочела повече от мене. Но не това е важното- момичетата от февруарската тема са достатъчно интелигентни да се водят от нуждите на децата си. А това е най- правилния избор. Моите деца са абсолютно различни в отношението си към кърмене, хранене, сън и аз се съобразявам с тях в рамките или извън на онова, което съм прочела.

Моля за толерантност, защото точно тя показва интелигентността на човека, а не правата линия, която спазва!

Общи условия

Активация на акаунт