Отговори
# 165
Обаче не можах да дочакам Ади и Ивето с добрите новинки се сетих, дано се разпишат по-късничко  Hug

# 166
Сетих се нещо и с риск да провокирам коментари/януарско-мартенски/реших да ви покажа големия ми син какво   е правил на 6 м.  Rolling Eyes /изхождам от датата на качване в нета/  Той се научи да пълзи доста по-късно  Peace
http://vbox7.com/play:c0001024

# 167
Юхххххххххуууууууууу

А здравейте.Много време не съм писала,ма то е само от мързел.Нещо в тия жеги хич не ми се пише и малко ми се чете.Пък и каката вече е вкъщи,сбогува се с детската градина и сега ми е много весело. Joy
Да ви се похваля че днес ходих до Карфур и накупих на децата доста дрешки-на малчо бодита най вече,че бързо му умаляват завалата.Таткото и той намаза-само за мама нямаше ма с тия габарити  Mr. Green

Да ви кажа че всички дрехи,обувки,бельо са с 50% намаление.Взех му 6-8 бодита по за 2.50-3 лв на TEX BABY-много са хубави.Преди пак такива носеше но вече са му малки,сега взех по-големи.Има много хубави работи.(Голям спам,голямо нещо)
Хайде лека,че отивам да  простирам,както всяка вечер

# 168
И аз да се разпиша след много опити днес Hug
yan4etooo  smile3516 Карай се без да го жалиш. А за срещата-надявам се още да има Heart Eyes И друго-имам 3 извадени мъдреци-няма такъв кеф Grinning На фона на главоболията и болежките около тях, по-добре малко да се потърпи, но да ги няма
Честито на Дидишонче и палци на Хепи за къщите !!!
Лори суперски стол-и ние търсим, точно проучвам и мисля. Щяха да ни дават на кръщелника неговия, който никога не бил ползван по предназначение, но кръщелникът изведнъж реши, че не го дава-държал си там книжките Mr. Green
Та по повод столовете и седенето и аз да кажа: гледах Галка и повечето неща ми излязоха през другото уШо (и аз не съм и фен на мама на Дарис, пък и Дарис нещо не може да ме спечели), но докторът каза нещо, което ми е на сърце ( въпреки че очевидно се обърка за пълзенето на 4 месеца)-именно, да се водим по бебето. Та мой хубостник, който не се обръща баш и по корем е по-скоро стойка плувец, отколкото стабилен, го пробвах седнал да видя това за опората с ръцете отпред-и той не само, че се подпря, ами и задържа сам сигурно 2 сек. преди да се килне Shocked
Та очевидно какво кога се прави, в каква последователност си е жива теория...
Съседките няма да коментирам Crossing Arms
За трудните бебета исках да разкажа за моя много близка приятелка-нейната хубавица беше ад-само кърма и то само от цица ядеше, рев постоянен, денонощно, не спеше, отделно и 2 операции преживя преди да стане на годинка. Сега е най-прекрасното дете и най-ухажваната мадама в градината Wink А моята приятелка чака второ и хората като я питат „как се нави след този ужас“, тя отговаря „няма такова щастие, нито такава любов" Heart Eyes
И последно да се оплача...мой мъж днес държал Малчо пред огледалото в банята да се гледа и нашият замахнал и отнесал самобръсначката на рафтчето под огледалото и се порязал Sad Мъжо вика-ама как стигна, аз го гледам, пък и ръката му е къса #Cussing out Много повърхностно, бебо изобщо не усети, кръв почти нямаше. Звънях на педката-тя каза, че пентаксима имал за тетаност, не трябва да му бием. Много се ядосах и стреснах #2gunfire
Мале колко дълго стана ooooh! Извинете ме-днес ми е шашав ден-и друга простотия стана, но за нея друг път Confused
Целувки и лека нощ Hug

# 169
Сетих се нещо и с риск да провокирам коментари/януарско-мартенски/реших да ви покажа големия ми син какво   е правил на 6 м.  Rolling Eyes /изхождам от датата на качване в нета/  Той се научи да пълзи доста по-късно  Peace
http://vbox7.com/play:c0001024

Яки пантофки си имате,а а а а а

# 170
  • Пловдив
Здравейте, мили мами!
Не се сдържах да се включа, тъй като много ви харесвам  Hug. Аз съм от мартенките иначе, но често надничам и при вас, започнах отначало, най-вече заради Лори /Лори, поклон пред смелостта и позитивизма ти  bouquet/, а след това заради другото проблемно бебенце , и така си продължи. Така или иначе мисля, че сте най-задружната и готина дружина от отчетните, направо сърцето ми се пълни като гледам как и колко си пишете. Та, се извинявам се за моите сътеменнички и неразумните умозаключения. Надявам се да няма войни и да запазим добрите отношения. Извиних се  Grinning, а Лори - Честито столче. Разкошно е и със здраве да го ползва малкия хубавец Боби.
Лека вечер  Simple Smile

# 171
  • София
За срещата:

Евридика, аз съм ок за петък. Кажете удобен час.

За анкетата:
обръща се
дърпа играчките
посяга към играчки

Аз също съм ок , Дани ако изкаш да мина да ви взема от някъде ще съм с колата на мажът ми и ще можем да съберем 2 колички.

# 172
Дзак, страхотни "мами-терористки",които толкова много ви обичам и така ми липсвате! Hug
Аз,която толкова си ви обичам успях да изпусна цяла тема (,освен че не съм писала не съм ви и изчела,поради липса на свестен комп),но виждам че има и такива, които успяват по някоплко теми наведенъж да изчитат и коментират Mr. Green Ама сме не информирани и простеем ли простеем... кой,както го умее най-добре hahaha Joy
Моето дете е все още в коша за новородено,изцяло и само на кърма,не знае що е то вода за пиене и друго за ядене,освен млякото от мама и е много задръстено горкото,ама и то като майка си я,няма на гората да се метне!И.. о,чудо,но спи по цяла нощ,дори и тук в БГ на друг климат,различна обстановка и т.н.,само 1 нощ се буди и помрънкваше Whistling Joy

Честит нов дом на Дидишончето! Да сте много щастливи в него! Hug
Честити месечинки на всички бебоци, на които съм пропуснала да честитя,както и на всички с поводи,които съм пропуснала!  bouquet
Скоро чакаме и Хепи да почерпи за новия дом! Hug

Честито прекрасно столче и на Бобчето от бобената шушулка!То е много подобно нанашето (а цвета е същият Mr. Green)- страхотна и многополезна вещ за нас!Със здраве да си го ползвате Лорка! Hug

За срещичката ни миналия ден се опитвам от 2 дни да ви благодаря,че се събрахме и че сте толкова прекрасни мами и бебки!И Вито- най-сериозният февруарски,софийски младеж! Hug
Снимки- качих вчера в албума"Срещи" няколко,едва успях за час и половина,ужасен комп,с ужасен нет ви казвам,съсипа ми нервите ooooh! Имам още 2 снимки,но толкова нерви и време да ги кача-НЕ! #Cussing out
Пчеличката и Бобо, Евридика и Лорис, Мимозка и Пепи, Катуци и Мони-липсвахте! Надявах се и аз да се видим и със Софи и Валето и всички февруарски мами и бебоци,но уви... ние си тръгваме в неделя към Виена и кой знае кога ще можем пак да долетим към БГ с целия ни катун Tired
А за Юлето искам да ви предам,че и в момента няма комп,затова снимките от нея ще ги видим по-късно,но има една страхотна,на която всички бебоци се опитват да се хванат за ръчички Grinning Heart Eyes
Ако знаехте,колко време се опитвам да напиша този пост и какви неистови усилия и нерви ми костваше,щяхте да знаете и колко ви обичам и ми липсвате!
Целувки замами и бебоци и до скоро!  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  Shocked

# 173
Извинявам се за грешките в предния ми пост,просто наистина нямам повече нерви да се боря с това подобие на компютър Sick
Бих се опитала тук да пльосна директно общата ни снимка от срещата,но все пак нямам разрешението на всички мами,за да го направя! Peace Затова продължавам да се боря да я кача нея и снимката на Ема при останалите в "Срещи".
Исках да пиша още толкова неща,но от толкова чакане да зацепи това чудо забравих всичко...
Благодаря ви много за поздравленията,отправени към Крис! Hug
Честито християнче и на Мим! И,разбира се че знаех,че на 24.6 е Свети Йоан Кръстител!И ние,заради това избрахме този ден от престоя ни тук,за да го кръстим! Hug Heart Eyes
Палчета и за всички,които имате нужда!И не забравяйте,че лошите болести подминават нашите бебоци! Hug
Люба Ризова- Благодарим ти за позитивния пост! Simple Smile
Лека нощ прекрасници!

# 174
Лори, честито ви столче  Hug Пък многознайковците да си гледат работата и темата  Wink
number11, не му се тревожи  Hug Ще се обърне детето! За сравнение ще ти дам ПАК баткото ми - обърна се за първи път в края на 5 или началото на 6 месец. Ама после какво шило стана  ooooh!
Мимозка  Joy пък големия бил голям пършинг! Накефи ме максимално!
Драйвърче, хубав ти е спама, ама дали и Варненския е с намаление?  newsm78 То сигурно година стана да са го открили, аз в Карфур не съм стъпвала още.
Ееееееее Тотони най-после се появи  Hug Споко, мацка, и на теб ще ти измислят за какво кусур да ти вържат  Joy Много бързо си тръгвате.
Лека ви нощ, момичета-кокичета! Отивам да чета  Whistling Белким се образовам малко ...
luba_rizova, не се коси. Винаги се намира някой да гледа в чуждата паничка и да сочи с пръст. Аз съм изключително радостна, че в тази тема нямаме такава особа. Имаме майки, спазващи стриктно писанията по книги и нет, имаме и такива, които стриктно са нарушили всяко едно правило  Laughing, а имаме и такива дето са по средата - и нарушават, и не съвсем. Слава Богу война между двете крайности нямаме обаче! Абе готини сме, че и скромни  Joy

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 00:20 от Булка Марулка

# 175
Само набързо да кажа...Тук сме си,скапна съм,отивам да си взема душ и се трупясвам.Благодаря на всички за палчетата...  Hug Утре ще се включа по-адекватно.
Лори, честито столче.С кеф да си го ползва Бобо
За пълзенето- баткото пропълзя на 7м и проходи на 10,5м,така че не мисля че забавя прохождането.
Мернах за анкетата,ако има още опции свиркайте...
Сигурна съм,че пропускам нещо,ама утре вече.

Обичам Ви.Лека нощ  Hug

Незнам защо не мога да редактирам анкетата,утре ще пиша на мод.

# 176
Здравейте февруарки  Hug,присъединявам се към поста на luba_rizova,защото много ви харесвам като група,толкова сте задружни и позитивни   bouquet и най-много  Hug на Лори и адаша  Бобчо и да му е честито столчето.

# 177
Пак ви изпуснах края, само последните 3 странички изчетох  Rolling Eyes... ако остане време, утре ще чета, дайте поне да се запиша тази вечер.
Та значи, ха добър вечер  Simple Smile.
По повод на съседките, досега и аз бях  ignore2 кой къде какво коментирал и с кого се дърпал, но коментарът при мартенки и мен ме издразни  Crossing Arms. В нашата темичка си имаме всякакви мами - кърмещи, некърмещи, захранващи и късно захранващи - и си общуваме, без никой на никого да натрапва своите разбирания как да си гледа детето. Щото както има при мартенки шумно възмущаващи се, че някоя мама била слагала бисквитки, така аз пък имам познати, които се ужасяват как така моето пет-месечно бебе аз го държа още само на тая кърма - гладно и жадно  Laughing. И изобщо откъде-накъде някой ще ни съди и ще ни лепи етикети, без да ни познава?! Всъщност от цялата тая история като се замислих, исках само да ви кажа благодаря ви, мацки, че сте толкова готини и толерантни   bouquet и захаросани  Mr. Green, пък нека си пишат комшийките каквото си щат  Wink.
Зелда, добре, че сте се разминали с толкова  Hug, мъжО ти сигурно достатъчно се е стреснал и той и съм сигурна, че вече ще внимава повече.
Лори, много е готино столчето, със здраве да си го цапате  Simple Smile . Имаме същото, само че зелено  Flutter. Рая така и не я свикнах да си яде само в него, може би защото доста пътувахме тогава, а столчето си беше у нас  Rolling Eyes. Но с малкия мисля да съм по-настоятелна и да го науча от малък да се храни сам, че кака му още аз я храня с лъжицата.
Тони  Hug много ми липсват вечерните ти постове, радвам се, че писа. А снимките утре ще ги разгледам, че вече е време за  smile3524

Лека нощ, момичета!

# 178
Много ми стана мило - luba_rizova, migeio78   Hug
Лошото е че след такива позитивни постове, като вашите надникнах в темата Ви и отново видях една от кърмещите Ви мами, която щяла да ни замерва с добри книги за захранване, в които не се давали бисквите за деца на 6 месеца...Да си призная не искам книги от мама, която поства на съфорумките си постовете в друга тема да им се посмеят от сърце Peace Не мисля, че ще науча много от нея...
И в крайна сметка се засегнаха нашите мами кърмачки  Hug Ей обичам Ви -ако имах и аз още Бобо щеше да суче  Mr. Green
И ето нааа, похвалих си детето пред мартенки и йок, до сега съм го приспивала-седи дреме, изведнъж се сепва иии почва да се смее  hahaha   ooooh!
Тони  Hug на мен много си ми липсваш
Аделини, нещо ми се прецака анкетката  Flutter Първо се опитах да точкувам няколко отговора, не можах-накрая написах всичко. После видях два гласа, пък няколко отговора и реших пак да опитам, обаче не мога да си изтрия гласа  hahaha Аз какво ти се оплаквам все едно си е твой форума.
Анкета-всичко без да се плези и с поправка-не си яде краката, а се опитва да ги яде...уви на късокрачко никога няма да влезнат краката в устата  Joy
лека вечер милички от нас с Бобо

# 179
Уфффф и ние до сега се приспивахме  ooooh! Лори  Hug
Тотони, Светле, Драйвърче липсвате ниииии  Hug
Благодарим на мартенските майки за положителното включване   bouquet и на мен ми стана много приятно от думите им  Hug
Ади радвам се, че сте си вкъщи Hug
Отивам да гледам снимки  Heart Eyes да ме пита човек защо не съм се хоризонтирала още  ooooh!
Еххххххх февруарски мами ... супер сте  Heart Eyes ами то на кой да се метнат сладките бебчовци Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 01:59 от dayzi83

Общи условия

Активация на акаунт