Карай се без да го жалиш. А за срещата-надявам се още да има
И друго-имам 3 извадени мъдреци-няма такъв кеф
На фона на главоболията и болежките около тях, по-добре малко да се потърпи, но да ги няма
А моята приятелка чака второ и хората като я питат „как се нави след този ужас“, тя отговаря „няма такова щастие, нито такава любов" 
Мъжо вика-ама как стигна, аз го гледам, пък и ръката му е къса
Много повърхностно, бебо изобщо не усети, кръв почти нямаше. Звънях на педката-тя каза, че пентаксима имал за тетаност, не трябва да му бием. Много се ядосах и стреснах 
Извинете ме-днес ми е шашав ден-и друга простотия стана, но за нея друг път
. Аз съм от мартенките иначе, но често надничам и при вас, започнах отначало, най-вече заради Лори /Лори, поклон пред смелостта и позитивизма ти
/, а след това заради другото проблемно бебенце , и така си продължи. Така или иначе мисля, че сте най-задружната и готина дружина от отчетните, направо сърцето ми се пълни като гледам как и колко си пишете. Та, се извинявам се за моите сътеменнички и неразумните умозаключения. Надявам се да няма войни и да запазим добрите отношения. Извиних се
, а Лори - Честито столче. Разкошно е и със здраве да го ползва малкия хубавец Боби.

Имам още 2 снимки,но толкова нерви и време да ги кача-НЕ! 

Затова продължавам да се боря да я кача нея и снимката на Ема при останалите в "Срещи".

Пък многознайковците да си гледат работата и темата 
Ще се обърне детето! За сравнение ще ти дам ПАК баткото ми - обърна се за първи път в края на 5 или началото на 6 месец. Ама после какво шило стана 
пък големия бил голям пършинг! Накефи ме максимално!
То сигурно година стана да са го открили, аз в Карфур не съм стъпвала още.
Споко, мацка, и на теб ще ти измислят за какво кусур да ти вържат
Много бързо си тръгвате.
Белким се образовам малко ...
Утре ще се включа по-адекватно.
.
кой къде какво коментирал и с кого се дърпал, но коментарът при мартенки и мен ме издразни
. В нашата темичка си имаме всякакви мами - кърмещи, некърмещи, захранващи и късно захранващи - и си общуваме, без никой на никого да натрапва своите разбирания как да си гледа детето. Щото както има при мартенки шумно възмущаващи се, че някоя мама била слагала бисквитки, така аз пък имам познати, които се ужасяват как така моето пет-месечно бебе аз го държа още само на тая кърма - гладно и жадно
и захаросани
.
, мъжО ти сигурно достатъчно се е стреснал и той и съм сигурна, че вече ще внимава повече.
. Имаме същото, само че зелено
. Рая така и не я свикнах да си яде само в него, може би защото доста пътувахме тогава, а столчето си беше у нас
много ми липсват вечерните ти постове, радвам се, че писа. А снимките утре ще ги разгледам, че вече е време за 

Не мисля, че ще науча много от нея...
Ей обичам Ви -ако имах и аз още Бобо щеше да суче

на мен много си ми липсваш
Първо се опитах да точкувам няколко отговора, не можах-накрая написах всичко. После видях два гласа, пък няколко отговора и реших пак да опитам, обаче не мога да си изтрия гласа
Аз какво ти се оплаквам все едно си е твой форума.
Лори 

и на мен ми стана много приятно от думите им 
да ме пита човек защо не съм се хоризонтирала още 
ами то на кой да се метнат сладките бебчовци
Препоръчани теми