Какво правите по нощите?
Хареса ми, а и щом е проверена!

да си вляза и аз вече в режима 
ПОДГОТВЯ СЕ ЗА СРЕЩА С МЕН 
и видях,че за милите майчици сте обсъждали
миии... за моята съм ви споменавала ... но пак ще я спомена нищо , че не заслужава да си я спомням - изоставила ме е на 8мес., а като съм била на 2м. ме е мъкнала по поляните за да се среща с любовника си
не ме потърси докато не забременях с Вики и то за да се мъчи да ме раздели с мъжО ми
каза ми (не от нейн опит, а от на "приятелките й" )- най-голямото и единствено щастие с детето било като го кърмиш и най-голяма близост имала детето с майката ако било кърмено
..... щяла живот и здравя тя да кърмела...и аз я попитах ако изведнъж и спре кърмата в 1ч. и какво ще прави с гладното дете като не иска да му дава химия и тя- не била чувала дете да умиряло от глад
"направо изтрещях" е слаба дума
все гледам да не се връзвам, ама вчера по-голяма глупост не бях чувала

Хапна допълнителна порция мляко и се успокои, обаче преди това свиваше краката и се гърчеше. 

И мойте дрехи да изглади де... 

Просто помня как преди 5 години мен ме убеждаваха как нямало начин жена да няма кърма и изведнъж ХОП ималоооо, но обидите и упреците, които изтърпях си останаха за моя сметка. Пък не вярвам Мим да е тръгнала да и убива ентусиазма.
Спокойна съм,ще му става,нали е мъж
.А за спането по корем,pesl е питала,оставям го.От около седмица взе много да се върти докато спи и аз го оставям както си му е удобно 
.Аз също съм ЗА кърменето,ама то естествено че не е по желание.В никакъв случай не смятам че некърмените деца нямат такава близост с майката и тинтири минтири.......Честно казано много по -лесно е просто да си вдигнеш блузата и да си нахраниш бебето,отколкото да приготвяш мляко(ама това го запича,онова не му харесва...).Абе то много ясно,че кърменето има много предимства и мисълта ми е че всяка майка би го предпочела,но като не става кво?Бебето гладно да стои,а?Хора разни
. Хубав ден
съжалявам, че повдигнах болната тема на всички майчета
само да отбележа и спирам вече- отначало като казах,че не кърмя ЙО на една нейна приятелка ме изгледа с такова пренебрежение и каза-че кърменето зависело от майката и това да бъдела тя упорита
разясних й че ЙО беше мн болна и недоносена, с кувьоз, не наддаваше ит.н. и т.н. + това после аз бях мн болна и лежах в клиниката и имах курс от мес.и половина всякакви силни антибиотице... .. и "уж" се съгласи с мен, че е нямало как да кърмя... но мине се не мине и пак не пропускат да ми го натякват
и вчерашното изказване беше съпроводено с 1 мн специфична надменна физиономия- тип че аз съм "боса и тъпа" по дадена тема
Чакам да се събуди Мърон и да слезем на сянка пред блока, че днес го дават по-топло и от вчера....баси.... 
Препоръчани теми