Отговори
# 540
snejinka86,този препарат срещу изпотяването има ли някаква миризма?В смисъл освен потенето премахва ли и миризмата?Аз съм вечно потна,няма лято,няма зима!Мазала съм се с какви ли не стикове,но ефекта е временен!Трябва да се къпя през два часа за да нямам грижи.А дали ги има по аптеките,ти от сайта ли си го поръча?

# 541
  • Mostly in my mind
благодаря ви за отговорите  Hug нищо друго освен картоф не съм й давала. вчера за пръв път опита нещо по-различно от кърма. може би и затова така реагира, знам ли. ще пробвам утре пак картоф. ако не ще, ще мина на друго

# 542
  • Русе/Germany
snejinka86,този препарат срещу изпотяването има ли някаква миризма?В смисъл освен потенето премахва ли и миризмата?Аз съм вечно потна,няма лято,няма зима!Мазала съм се с какви ли не стикове,но ефекта е временен!Трябва да се къпя през два часа за да нямам грижи.А дали ги има по аптеките,ти от сайта ли си го поръча?
Има ги по аптеките но не във всички. Премахва и потенето и миризмата Naughty аз съм хипер хипер доволна а съм се пръскала само веднъж. И от лосиона съм много доволна. Имат козметика за всяка част от тялото. хубавото е че е медицинска козметика  Naughty и е на много достъпна цена

# 543
 Hug обичам ви Hug
Първинко да кажа, че ми е леко притеснено-момичета, къде са ни  Пчеличката и Бобърчо???

Ние се върнахме от преглед-докторката каза, че са родилни петна спомена и имена и само петното на коремчето било малко, ама малко притеснително, защото имало по края разраснали се кръвоносни съдове /то си седи леко червено/. Но според нея било червеничко от памперса-там му се падат лепенките. Каза ми да ги следя и най-вече дали стават изпъкнали, но нямало да има проблем според нея, като се имало в предвид кожата на майка му.  Blush А аз съм цялата в бенки. Всяко отделно петно го гледа с едно уредче и после с една лупа с лампичка ги размазва  Blush ама как обясних-то и това си е уред де...
Момичета знете ли какво ми каза лекарката-питам я аз за А Дермата дали е добре да го мажа за слънце, а тя ми каза. БЕБЕТА ДО 6 МЕСЕЦА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАЖАТ СЪС СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ, било вредно за тях. Аз и обясних, че така и така крема, а тя пак само с хидратиращи трябвало и да не го показвам изобщо на слънце и така ми се накара. Иначе каза, че А Дермата била много качествена козметика, но от 6 месец натам.
Накрая ни подари и комплект козметика за бебо Avene, сега пък няма да го върна я  Blush
ще си напиша още един пост  Blush след малко

# 544
Лори, браво за добрите новини!  Hug бях се притеснила нещо за тебе.

Снежи, синът ми ползва лосиончето за акне и изглежда добре действа!

Номерче 11, тази теория най- добре ми пасва на мирогледа.  Hug

Браво на Лексито на Растина! Страхотно дете!

Пчеличката и Бобъра да почерпят! ( предимно да се обадят!)
хей-я и тя не се е обаждала скоро!

Исках и още да пиша, но трябва да излизам!
Цунки за всички!

Хайде, привт

# 545
snejinka86,Благодаря много за инфото!  Hug

# 546
забравих да напиша най-важното-докторката каза, че може да са се появили петната от калция, който са му давали венозно  Rolling Eyes

Лолитка-аз също му го меша с нещо друго картофчето, че и Бобо не му се кефи. Но пък на нас ни беше първи зеленчук тиквата  newsm78 и после картоф.
Днес "наготвих" на Бобо пюренце картоф с тиквичка и с усмивка му го поднесох-той обаче не уважи мамината кухня и още втората лъжица предизвика неистов плач. Накрая хапна едно пюре ранни моркови ХИПП. Дадох му и 4 лъжички пюре от зеленчуци и пиле-да ви кажа и нашто, като другите  hahaha не можел да яде едро ли  hahaha беше, като акула-така захапваше лъжицата  hahaha Няма реакция за сега  Flutter
Миленка-Ванката е много, много сладък...Скоро си говорихме с милото и той ми казва-сега нашето, като беше сладичко,като малко от сега нататък само ще погрознява. Ако сме си имахме някакво грозноватичко дете, хората щяли да казват - "а виж какво беше, пък какво хубаво стана"
еее аватарчето ти ми върна надеждичката  Hug
Бобо се върна много изморен и раздразнен и докато си ядеше кашата крещеше и аз накрая му я дадох в шише  Embarassed и пак заспа на половината милото...и още спи
и друго имаше, но уви

ааааааа сетих се-понеже от вчера сме на Аптамил 1 изцяло-махнахме АР, нали скоро ще минаваме на 2, та-един мега, супер глупав въпрос-на анатомичните биберони кое е отгоре вдлъбнатото нали, а изпъкналото е отдолу  Embarassed? Купих му днес шише на НУК, че пак почна да повръща, пък ние досега нали си пием от Чико, ама те са с по-широки дупки за АР, а другите са на Авент и Медела.
Някой спешно да ми отговори, защото времето за ядене идва  hahaha
БРАВО НА ЛЕКСИ  Hug

# 547
  • Русе/Germany
Хей-я мисля че си е на село при баба си май Simple Smile

# 548
Момичета гледахте ли репортажа  за бг пюретата ( не споменаха коя фирма , но се вижда в репортажа)?

http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1522310529-Etiketi_s_proti … skoto_zdrave.html

# 549

ааааааа сетих се-понеже от вчера сме на Аптамил 1 изцяло-махнахме АР, нали скоро ще минаваме на 2, та-един мега, супер глупав въпрос-на анатомичните биберони кое е отгоре вдлъбнатото нали, а изпъкналото е отдолу  Embarassed? Купих му днес шише на НУК, че пак почна да повръща, пък ние досега нали си пием от Чико, ама те са с по-широки дупки за АР, а другите са на Авент и Медела.
Някой спешно да ми отговори, защото времето за ядене идва  hahaha
БРАВО НА ЛЕКСИ  Hug

При толкова изброени марки не съм сигурна дали съм разбрала правилно за кои шишета питаш.Ако е за Нук:Изпъкналото е нагоре , а вдлъбната час надолу.
Аз отдавна ползвам шишета на Нук и съм много доволна.
За климатика, ние го пускаме отдавна, обаче.....Пускаме климатика в дневната на по нисък градус, отваряме вратата на спалнята и вратата на детската стая и така температурата е много добра за спане и в същото  време не сме в стаята с климатика.

# 550
Lili, честно казано не знам дали се буди от глад или просто се пробужда, събужда се примлясквайки, наднича през решетките и се чува звучно Еййййййй , та мама става, дава цица и тя си хапва с кеф, така че не мога да преценя дали е глад, защото не реве, а само си се буди и чака.

Снежи, благодаря и за твоя съвет. Ами аз къпя между 20.00 и 21.00, а тя яде към 22.00-23.00 за последно, така че надали е от това.

Благодаря на всички за милите думи, ще се справим все някак с Точето.

Кремена мама, благодаря за информацията.  bouquet Гледах Оражелчетата, дневното не съдржа бензокаин, а само нощното. Сега ще прочета като намеря време кое е по-лошо бензокаина или лидокаина, понеже повечето други гелчета са с лидокаин. Иначе на опаковката пише, че е за бебета над 4 месеца и да не се ползва по-дълго от 7 дена без прекъсване, освен ако педиатъра или зъболекаря не са казали друго. Може би на принципа както е с капките за нос да не се ползват по-дълго от 5 поредни дена.

Растина, браво на Лекси  Party

Лори, радвам се, че новините са добри, но ти наистина си ги наблюдавай петънцата и ако има някакво изменение уведоми доки. Честити ви подаръчета.

Снежи, аз също пробвах лосиончетата за акне на тази фирма и наистина се повлияват добре пъпките, та като нищо да си взема и това против изпотяването. От както съм дебела се потя много повече, не е лесно ей  ooooh!

Темата за децата от домовете наистина е много тежка и рева като магаре, да не говорим първия месец като плачеше Точето как съм циврила, и то не заради нея, защото я вземам, гуша и успокоявам, а за тези дечица, гуша нея и рева за тях, че няма кой да ги гушне.  Cry Cry Cry

Ох сигурно пак изпускам нещо, не се сърдете моля, не е умишлено.

И отчет от консултацията преди малко.
Бит 1-ви прием на Синфлорикс, разплака се едва когато док извади иглата, за около 5 мин се успокои.
Иначе мерки и теглилки са както следва:

8000 гр. (+ 640гр)
72 или 73см., малко мръдна, че не беше на кеф заради ваксината

Ай  Примавера, ей сега погледнах репортажа, аз това пюре го оприличавам на Алете на Нестле, настръхна ми косъма, че вчера и днес точно на тази марка дадох уж да го пробвам  Confused
Всъщност догледах репортажа, първо показания етикет е на Алете, а после замъгленото беше на Ганчев, но мисля, че сгрешения етикет в случая не е на Ганчев. Просто познах етикета

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 18:51 от Бенджолина

# 551
Растинка   Hug благодаря, точно това питам...другите марки са ми оправдание, защо се бъркам  Wink те са еднакви от всички страни.   bouquet     bouquet   bouquet

браво на Краси, какви мерки...Бендж, манекенка отглеждаш с тази височина

# 552
и аз си мисля, че са АЛЕТЕ-ние плодови почти изцяло сме на тях. Още повече се замислих, че от 4 дни няма зареждане на пюренца от тази марка, но може и да бъркам. Мен пък репортажа ме разплака  Cry, мамата с таткото  и детенцето накрая на репортажа, бяха с нас в болницата в неврологията и детенцето им е с ДЦП  Cry Много ми стана тъжно  Cry

# 553
Лори Hug Няма да погрозняват бе , от тука натам ше стават все по слънчеви и засмяни дечицата ни  Heart Eyes

Виждам, че са ти отговорили за бибите на НУК - и аз съм с такива и съм мега доволна - изпъкналото нагоре/има си една кръгла вдлъбнатинка в основата за ориентир, тя е към нослето  Peace/

Аз пък съм малко резервирана към тея препарати, дето премахват изпотяването за толкова дни - преди време се бях запалила за някакъв подобен., но позната лекарка ме разубеди, каза, че потенето е естествена реакция на кожата и ако се спре с такова третиране потта "избива" другаде...имаше жени, дето след такова пруснане им се омазняваше супер много лицето примерно/ама как само го обясних... Thinking/. Не съм медицинско лице, само споделям какво ми казаха и съм склонна да вярвам, щото като се замислих има резон в твърдението  Peace

Пчеличката днеска беше във ФБ, така че мисля, че няма нищо притеснително, сигурно просто не и се пише...Simple Smile

# 554
  • София
Rastina Hug браво на детенцето за успехите!

Като стана дума за обриви - ние май направихме реакция към картоф...... Днес още докато го ядеше, започна да й се появява обрив на двете бузки. Днес ни е 5-ти ден картоф и от утре ще направим почивка... Някой има ли с подобна реакция?
Дали да въведа морков след почивката от 3-5 дни? Като се има предвид и че имаме АД... newsm78
Благодаря ви момичета!!!!  bouquet
Ще пиша пак по-късно, като ви изчета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт