С приятели членувахме в една организация преди десетина години и правхме разни инициатива за такива дечица/гледай само как го написах - такива, та те са си нормани деца като ншите , но несъзнателно ги наричаме така , а не трябва.../ - правхме им дискотека, танцувахме и еехме с тях, дрешки събирахме...имахме си един дом, в който много често ходехме...и точно така се струпват около теб и те гледат с очички, пълни с надежда, и ти казват - ше ми станеш ли мама...Какво да отгорвориш на това...
Но от друга трана се радвам, защото ако знаете как сме се забавлявали с тях, поне знам, че сме оставли някакъв хубав спомен , макар и мимолетен ...Някои хора и това не правят. Възхищавам се на хора, които вземат и отглеждат дечица без родители !
А и човечето спинка вече 2 часа...какво да прави мама...
А и човечето спинка вече 2 часа...какво да прави мама...
пък и са с различна големина сякаш тези на личицето му. Мислех си дали не е от потенето и търкането в мен
Някой с подобен проблем?

и сега имам още страница и половина да чета ама да не пропусна и аз да сложа мерудийка на темата
но майка ми беше до мен и гледаше Боби докато ние с мъжо ми в банята с помпата, с бебешко олио с горещи компреси той ме цедеше като крава само и само да се отпуша. Да успях да си кърмя детето но с цената на много болка. Така че нямам намерение да съдя или упреквам някоя женица която не е успяла или която не е имала възможността да кърми. Тя достатъчно се обвинява. Кърмещи или не ние сме всичко за нашите деца.
аз бях го постигнала това без да полагам някакви усилия но за кратко. След като започнахме да ходим много често при бабите всичко се развали
, сега тъкмо успях пак да създам режима и пак отиваме по гости
но вече ще се опитвам и там да си налагам че бебо трябва в 21 часа да се слага да спи и то сам
Ми нали и нас ни вълнува какво се случва с бебоците и всички го изживяваме понеже вече сме си много близки. Така че я сега драсни пак какво му е на Бобчето че ще те нашамаря. Имаш нашите палчета всичко което те притеснява да отшуми. 
. За осиновяване на детенце и аз съм мислила, но истината е, че не ми достига смелост, както и вяра в себе си, че ще се справя
. Ако бях на твое място или на мястото на Бенджи, със сигурност и аз бих опитала всякакви средства да променя ситуацията. Просто споделих, че според мен не е необходимо детето да си заспива само на всяка цена, ама това по принцип, а не защото ти или някой друг тук го твърди
. По-скоро аз имам познати извън форума, които като стане въпрос, че Дани не заспива сам, или цъкат съжалително, или ми казват с назидателен тон, че "така съм го научила", като че ли това непременно е нещо лошо
. А иначе написаното от теб и на мен ми беше много интересно
.
. 
Ще я видим тази работа 
.
на Боби много му харесва с пащърнак 

Та така, споделих с моя позната че имам много пъпки по лицето /то и тя го видя, тя е козметичка/ и и казах че искам да отида на процедура и тя ми каза че проблема е под кожата ми и ми предложи да си взема продукт на Biotrade
и също така сподели за продукта им против изпотяване. Пръскаш си три вечери и от 10-14 дни нямаш никакво изпотяване под мишниците. Та взех си ги аз и да ви кажа снощи ми беше първото пръскане и днес цял ден нямам грам мокричко на блузката а доста се мотках навън. Ето линк ако някой се заинтересува http://biotrade-bg.com/ Стана малко объркано но дано хванете за какво иде реч.
Вече е голямо момиче
ми то детето искало най-обикновенно гърне