Дотук добре,ама слизаме долу(количката я държим в багажника на комбито) и цък алармата,колата се отключва а багажника неще
.Цъках,цъках ама йок.И айде нагоре и се прибрахме.Сега мъника спинка 
и ако искате ще дам линк.
А с тази жега как ще се справяме незнам.Снощи в 21.30 тук в спалнята беше 29 градуса 

ИЗЧИТОХ ВИ 

готов за плаж

РАДВАМ СЕ ЧЕ НЕ Е СЕРИОЗНО и да не триеш повече 
ДАНО ДА Е ВСИЧКО ДОБРЕ
Ама аз по скоро съм Зелка-може с теб да сме роднини някакви по салатена линия 
Какво ли си мисли душичката-кво си се разписала бе жено, не ми се четат глупости.. 

Няма такава жега....Едвам дишам...
За слънцезащитните и аз така съм чела. Бебока не го мажа, а и баткото всъщност. Само на морето или на басейн мажа.

по тази логика и ролки против изпотяване или разните му там дезодоранти трябва да не ползваме. Аз само споделих, взела съм си решение за себе си

. Надявам се скоро да свикнеш с новия квартал и да се чувстваш уютно и извън входната врата.
. То не бе гимнастики, не бе бутане да пълзи, пък късокрачко бил, дебел бил,сега пък щял да погрознява ... Да му ядеш шушулката
. Аз те чета внимателно, нищо,че си мислиш обратното. (Даже си пазя и разни неща за манджите дето си казала )
Иначе Криско го похвалих на мъжа и се опитвахме да си го предтсавим каква гледка е, че сигурно само един памперс стърчи и се поклаща
. Иначе и аз чакам да ти кажар от къде са тез слади емоткартинки 
. За спрея против изпотяване- ползвала съм го, но на третия ден малко ме щипеше. Но и аз като Амидалка четох, а и хомеопатката ме предупреди, да не спирам потенето. Има едни кристали които се борят с миризмата. И аз не си падам по потни мишници, но лято е
Виках си къде се набутах аз тук с моите миризливи чорапи?! Все надути снобари наоколо ... В момента си ходим на гости със всички от входа. Все млади семейства сме. Оказа се, че някои снобари не били снобари, а освен това - имало и други с миризливи чорапи

Моя човек седи. Държи да го оставям седнал иначе се сърди. Задържа се по минута, понякога повече. Докато не реши, че иска да стигне някоя далечна играчка
Не приемай изказванията като критика към теб
Препоръчани теми