браво на Криско! За Лорито не знам ама аз може и да подхвана Боби като се събуди
обаче бях без корем 
спирам се, само ще чета
та затова може да се засилите и да попишете малко 

. Аз вдигам малкият за ръце да му заяква вратлето и така се кефи като седне, улензва се до ушите. Но е като пиян морков и пада веднага. Вдигнахме му малко количката, че иначе овива, но се свлича , личи си, че явно не е готов.
малко да ви разхладя 
по-бързо да оздравявате
и дано никога не се случва пак 
скоро като се сприятелите и ще се чувстваш прекрасно и навън със съседите
и като вече нама какво да правя ми е едно тъпо и скучно и не ми се стои в нас, но то в тая жега как да излезем с ЙО
пък и в "наше село" къде ли и да се разходим
...... 

добре, че под дебелите сенки се живееше още,врътнах една цитронадка с лед и айде към вкъщи . Та, прибрахме се, нахраних го и едва заспа милия от жега.

Някъде четох, че вторите по-бързо се развиват от първите, но до колко е истина не знам. А за банката не знам дали Пощенска е на гърците. Имах впредвид, че нали на гърците им отпуснаха милиарди заем-отново! Централната европейска банка вдигна лихвения процент /все отнякъде трябва да ги вземат тия пари/, та и оттам нашите лихви. Нашата в началото беше 6%, сега е 7.99 %, а с вдигането ще минем 8% 

, ох, направо
.
, ей го къде е Кипър
.
. 

Оставих го само за малко да пишкам напряко на леглото по корем и се чу едно "туп"...
Мисля да го спестя на мъжо, че ше има да чете...
После като си играехме на спалнята и ми показа, че се е научил да се обръща и наобратно - от коремче на ръб, та леко ми се изясни как е успял да се катурне - вече никакво оставяне, само в кошарата 

И защо и как тогава навсякъде за втора употреба стоки из интернет се използват българските пощи, освен куриерите, щом не искат да пренесат нещо за 6 лв?
Излиза около 1,50-1,60 някъде като цена и обикновено се прибавя към цената, да си я плати купувача/кажи ако не става реч за това/
И дори да си го поеме момичето от другата страна му се подиграли,че сега трябва да попълва цял куп листя за това. И отде се взеха тия 3 лв доставка на 10г нещо-не знам.
Излъгах момичето,че пускам стоката днес-е, не можах, извинявах се сега като последния идиот, а не знам утре на каква сол ще ме направят, защот просто не им се работи тук. И нашето гише не е заедно с пенсиите,ама вечно като отидем има 1000 пенсии,чакаши за някакви колети или писма там. Исках с наложен платеж да го пратя. 

Препоръчани теми