Отговори
# 600
  • Русе/Germany
Булче Hug браво на Криско! За Лорито не знам ама аз може и да подхвана Боби като се събуди Mr. Green Той не че се спира де но още не може да се сети да се надигне а не да забива нос Mr. Green
Оф няма така жега
Снощи сънувах че отивам да раждам Joy обаче бях без корем  hahaha

Втора страница първия пост е мой bowuu спирам се, само ще чета  Whistling та затова може да се засилите и да попишете малко Laughing

# 601
Егати, един път да седна и аз да попиша с ентусиазъм, да похваля и поздравя всички и замина и пост и све!!! #Cussing out
Прегръдки за всички вас, момиченца!  Hug

# 602
А, писах и се изтри  #Cussing out
Огнена, не всички са съобразителни и им пука за околните. Моят мъж се съобразява и очаква същото от околните, но нанайци. Пред балкона ни има беседка обединена с шатра и се пие до нощите. А възрастните са по-шумни и от тинейджърите, повярвай ми  #2gunfire
Булче, браво бе, той скоро ще тръгне сам на разходка  Simple Smile . Аз вдигам малкият за ръце да му заяква вратлето и така се кефи като седне, улензва се до ушите. Но е като  пиян морков и пада веднага. Вдигнахме му малко количката, че иначе овива, но се свлича , личи си, че явно не е готов.
А какво стана с крака ?

# 603
  • Полски Тръмбеш

малко да ви разхладя  Heart Eyes

Валерия  Hug  Praynig по-бързо да оздравявате  Praynig и дано никога не се случва пак  Praynig

Диди  Hug скоро като се сприятелите и ще се чувстваш прекрасно и навън със съседите  Heart Eyes

завърших най-накрая картината  Whistling и като вече нама какво да правя  ми е едно тъпо и скучно и не ми се стои в нас, но то в тая жега как да излезем с ЙО  Crossing Arms пък и в "наше село" къде ли и да се разходим  Sad ......

# 604
Привет от мен и Боби Simple Smile
Да кажа, че от снощи не съм чела и не мога да се включа по темите, но по- късно и това ще направя.
ЧРД, Янче! Много здраве, успехи, любов и радостти пожелавам. Да си желана жена и щастлива майка  bouquet
Ние днес излязохме на разходка в 9:00, уж Боби да поспи малко, ама йок, в 10:00 вече беше 32 градуса ooooh! добре, че под дебелите сенки се живееше още,врътнах една цитронадка с лед и айде към вкъщи . Та, прибрахме се, нахраних го и едва заспа милия от жега.
Да си похваля гарджето аз, започна да се надига на ръце и опитва и краката да нагласи, почти му се получава Mr. Green ако почне да пълзи вече не знам къде ще му излезе края, трябва да го слагам на долното ниво на кошарата вече, че туко виж тръгнал да ме търси Laughing като знам каква борба е докато сменя памперс и, че започнах да го връзвам в шезлонга и в количката, за да не падне от чекнене 1stroller
Отивам да метна един душ и да ви чета после Simple Smile
Марулка, какво стана с прегледа?

# 605

Диамантче, мисля че Юлето беше питала и и казаха, че не е проблем да ходи на солариум, стига да си маже зърната с предпазен крем.

Ad-i, благодаря за отзивчивостта!  Hug

# 606
Валерия, много неприятно. Какво ви имаше, че чак в болница? ДОбре, че вече сте вкъщи  Hug
Дидишонче, разбирам те. И аз преди няколко години като дойдох в София бях така. Но сега вече познавам много хора, а с няколко семейства си ходим на гости и сме много добри приятели  Hug
Марулке, браво на Криската  Peace  Някъде четох, че вторите по-бързо се развиват от първите, но до колко е истина не знам. А за банката не знам дали Пощенска е на гърците. Имах впредвид, че нали на гърците им отпуснаха милиарди заем-отново! Централната европейска банка вдигна лихвения процент /все отнякъде трябва да ги вземат тия пари/, та и оттам нашите лихви. Нашата в началото беше 6%, сега е 7.99 %, а с вдигането ще минем 8%  Twisted Evil Става дума за ипотечен кредит... Tired
Честит рожден ден на Янчето. Много много здраве и късмет   bouquet  Hug

# 607
Здравейте!
Честит рожден ден на адашката - Янче, да си жива и здрава, много обичана и щастлива жена!

За пъпките искам да кажа, то ние нали сме и с атопичен дерматит, който май ни мина засега - вчера от горещините, като го изведох привечер, цялото му личице се покри с едни дребни пъпчици, които, като се прибрахме вечерта - изчезнаха, останаха на гушката няколко. Просто в тези горещини е ад. Мисля, че от тях хванахме и нещо като разстройство. От няколко дни ака почти на всяко хранене и то по-рядко, но поне е жълто и няма слуз. Днес  се чудех дали да не звънна на педи, но мисля да видя до довечера как ще е и тогава. По-важното е, че общото му състояние е добро, няма температура  newsm78, ох, направо #Crazy.
А за шума от съседите - няма отърване, особено в панелките, в каквато живея и аз.
Дидишонче, страхотни сте с каката, снимката е разкошна!!!
Пчеличке Hug, ей го къде е Кипър Simple Smile.
Аз  също искам линк за бодитата.
А ние днес, рано рано на разходка и в 12 вкъщи, на каката не и се тръгваше от площадката, но вече напече. Сега спи маминия, дано поспи и дано спре да "дрисонка".

Също да го похваля - седим, но предпочитаме да стоим и го правим доста стабилно. След 2-3 седмици в проходилката Party.

# 608
Здравейте набързо на всички  Hug

Снежи знае, че не съм имала намерение да си налагам мнението за спрейчето против изпотяване, само споделих какви са моите опасения и какво сами казали  Hug

Бройте ни и нас в тупналите на пода...  ooooh! Оставих го само за малко да пишкам напряко на леглото по корем и се чу едно "туп"... Rolling Eyes Идея нямам как е успял, и гимнастиката беше наполовина паднала с него...яко се разрева, ама като го гушнах и спря, повече се е уплашил, добре, че на килима се е приземил... Praynig Мисля да го спестя на мъжо, че ше има да чете... Blush После като си играехме на спалнята и ми показа, че се е научил да се обръща и наобратно - от коремче на ръб, та леко ми се изясни как е успял да се катурне - вече никакво оставяне, само в кошарата  Peace

Хепи - и аз накрая реших, че пъпчетата не са от претопляне и се бяхме засилили на лекар да го водя сутринта, ама те взеха, че поизбледняха и се отказах в крайна сметка, ако пак се появят отиваме, явно е реакция към някоя от съставките на пюрето-асорти, дето ядохме преди няколко дни...

По темичките после ще пиша, че сега имам малко работа, до скоро красавици  Hug

# 609
  • Mostly in my mind

Диамантче, мисля че Юлето беше питала и и казаха, че не е проблем да ходи на солариум, стига да си маже зърната с предпазен крем.

Ad-i, благодаря за отзивчивостта!  Hug

точно и аз за това се включих да напиша, че преди време друга мама беше питала и й казаха, че няма проблем  Simple Smile

хепи мама, какво стана с дрешките? доволни ли сте?

# 610
Снежи, пълна ти е пощата  Wink Благодаря за помощта с летничката, хванах си сама грешката... Hug

# 611
Пропуснах:
Честит Рожден ден на Янчето! Да си жива и здрава,  да си много щастлива, красива и обичана!!!    bouquet
Валерия, какво беше станало? Добре,че сте се оправили.

Имам въпрос, не че на предния някой отговори: Днес не успях да изпратя една доставка от продавалника по пощата, дадох на мъж ми да я прати и той бесен се обади,че нямал време да се занимава с попълване на цял куп бюрократични листове за едни "мизерни" 6 лв, смяли му се служителките в пощата,че нямало смисъл никакъв, за едни 6 лв да висиш сто часа след куп пенсии-та само в наше село ли е така? Thinking И защо и как тогава навсякъде за втора употреба стоки из интернет се използват българските пощи, освен куриерите, щом не искат да пренесат нещо за 6 лв?
Амидала, и аз исках такава лентичка да си направя,ама се оказа,че всичките ми снимки са с голям формат. Sad
Мим, няма нужда отново да ти казвам, че си върха с тези нокти. Whistling

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 14:58 от огнена стихия

# 612
Огнена, не можах да разбера хубаво - аз пазарувам от Продавалника, ти си искала да пратиш нещо, което си продала на някой така ли? Правиш го като малък препоръчан пакет и се пуска с пощата, у наше село няма ядове, още повече, че не са на едно гише с пенсиите  PeaceИзлиза около 1,50-1,60 някъде като цена и обикновено се прибавя към цената, да си я плати купувача/кажи ако не става реч за това/

Иначе снимките се намалят лесно - кликваш на снимката и даваш Resize и намаляш Simple Smile

# 613
Да, точно така-продадох нещо, което искам да струва 6 лв, обаче ония имотикони там казали на моя,че ще струва 3 лв доставката (това тежи има няма 10 г)  и 1 лв опаковката.  ooooh! И дори да си го поеме момичето от другата страна  му се подиграли,че сега трябва да попълва цял куп листя за това. И отде се взеха тия 3 лв доставка на 10г нещо-не знам. ooooh! Излъгах момичето,че пускам стоката днес-е, не можах, извинявах се сега като последния идиот, а не знам утре на каква сол ще ме направят, защот просто не им се работи тук. И нашето гише не е заедно с пенсиите,ама вечно като отидем има 1000 пенсии,чакаши за някакви колети или писма там. Исках с наложен платеж да го пратя.

# 614
Здравейте пак, момичета!  Hug

Булче, дано всичко е наред с изследванията и браво на Кристиян за сядането. Моето момче се пъне, но определено ще мине време, преди да седне сам. А, иначе, да, в Англия живеем в момента и тук никакъв помен от жега няма - 20-ина градуса е в момента, нощем сме плътно на затворен прозорец. Но тази седмица децата свършват училище и в края на другата и ние идваме да се потим. Laughing

А иначе по повод падането, моят син успя при вързан колан почти да се прекатури и да си удари главата в желязото на люлката именно в опит да седне. Оттогава само напълно легнал го държа  в люлката.  Naughty

Огнена, Снежи, аз кърмя и още не съм заместила хранене, нищо че захранвам. До около 2-3 седмици ще заместя обедно, то няма закога да отлагам, колкото и да се притеснявам за кърменето. След плодовото го кърмя - или веднага, или след час, ама той за секунди приключва със сукането. Иначе, Огнена, моята малка дъщеря така започна да не иска да суче през деня по едно време, а само нощем. Като съвсем ми намаля кърмата, почти спря и нощем да се буди - изглежда вече не й миришеше (но това към 8-10 месеца, де).

Приятен ден, момичета.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт