Отговори
# 585
  • Русе/Germany
Елена, радвам се че се разписахте и че сте добре с малката Ели Hug
Ние след малко отиваме на консултация и после ще дам отчет bowuu

Хайде отивам да храня Боби
Лек и усмихнат ден от нас сладуранки Hug

# 586
Добро утрооо!
Днес станахме,хапнахме,играхме и имах намерение да излизем рано рано с дребчо,че в тия жеги не мърдаме  Tired Дотук добре,ама слизаме долу(количката я държим в багажника на комбито) и цък алармата,колата се отключва а багажника неще  Close .Цъках,цъках ама йок.И айде нагоре и се прибрахме.Сега мъника спинка  Heart Eyes
Я да споделя една офертичка,на която попаднах скоро.Търсех бодита за Слав в нета.В Продавалника продават нови комплекти от по 7 за 25лв(английски на George,Early days).Е да,ама аз си намерих за 14лв същите,поръчах два комплекта и така за 25лв с отстъпка взек 14 бодита.Много съм доволна от покупката си  Flutter и ако искате ще дам линк.
Така похвалих се  bowuu А с тази жега как ще се справяме незнам.Снощи в 21.30 тук в спалнята беше 29 градуса sweating
Хубав ден на всички!   bouquet

# 587
  • Русе/Germany
Джуджинка дай линк Simple Smile Hug
Отиваме на консултацияяяя
Махам се за сега  bowuu

# 588
Добро утро   bouquet
Снежи, добре че си поспала като гледам часовете на постовете ти  hahaha
Честит рожден ден, Янче! Със здраве, сила и любов да е осеян пътя ти  bouquet   bouquet   bouquet
Елена е  Hug
Пепелно изобщо не може да се добере до комп явно  Rolling Eyes
Стани Hug
Джуджинка, пробва ли да отключиш и заключиш няколко пъти? Отключваш, пробваш, ако не иска натискаш да е със сигурност на мястото си и заключваш пак централното да затвори. Отключваш пак и би трябвало да отвори. Може да пробваш и няколко пъти. Нали само багажника не се отваря? Защото ако и останалите врати не могат проблема е в алармата, а иначе вероятно проблема е в бравата на багажника - износен механизъм.
И ние мислехме с Кристиян да излезем рано, но той ме сюрпризира и стана в 9  Shocked Сега се чудя да хукваме ли, че работа имаме, а в 14ч отивам на изследването и до тогава трябва да съм я свършила.

# 589
  • Полски Тръмбеш
 Whistling ИЗЧИТОХ ВИ  Laughing
А ДОБРОО УТРООО  Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНЧЕТО!!! ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВАТА И ОБИЧАНА МАМА И ЖЕНА!!!

Порция и от мен  Heart Eyes
аз опънах вече 2  Embarassed
готов за плаж  bowuu  hahaha hahaha hahaha

този е за мен  Naughty  Joy Joy Joy

ЛОРИ  Hug РАДВАМ СЕ ЧЕ НЕ Е СЕРИОЗНО и да не триеш повече  Naughty

'МАРУЛКА  Praynig Praynig Praynig  ДАНО ДА Е ВСИЧКО ДОБРЕ
ЕДИН ГОЛЯМ ГУШ ЗА ПЧЕЛИЧКА  Hug Hug Hug  
ПОСЛЕ ПАК  Hug

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 10:23 от mim_007

# 590
Малиии как съм сантименталчила снощи по нощите LaughingТо от жегите било тва, да ме видите как го джафкам моичкият като ми е наблизо  Mr. Green
Булче, знам я тази леля Зелда, забава беше hahaha Ама аз по скоро съм Зелка-може с теб да сме роднини някакви по салатена линия hahaha
Моичкият току що повърна на сантиментри пред компа докато го държах с едната ръка и пишех с другата bowuu Какво ли си мисли душичката-кво си се разписала бе жено, не ми се четат глупости.. Crazy
ЧЕСТИТО НА ЯНЧЕТО!!!!!
ние бягаме навън Hug

# 591
  • Полски Тръмбеш
ето ви и малко цвят да днешният горещ ден  Mr. Green

# 592
  • софия
Ехооо !

Добро утро !
Дребния вири крака на терасата, а аз седнах да пия едно кафе, спря да спи по това време от 2-3 дни и ми е кофти малко, ама... расте все пак....

И  2 пъти пак е нещо ... Мишето и толкова не спи Simple Smile

В анкетата гласувах, че дреб не лази ама от вчера определено се опитва.... ама аз ащо си мислех, че първо трябва да седне незнам.... опитвам се от снимки на Мишонка да си припомням, ама.... умишлено не искам да сравнявам, че ще се отчаям....

Абе, момичета, оценявам си терасата аз - да знаете .... преди си имах 2 ама и 2те остъклени... ми то нищо не съм имала... едната склад , а другата простор, и за парник не ставаше, никакво слънце нямаше... а сега съм в рая... даже се попичам по малко.....

Много ми е добре, ама ме е гепила депресия  май.... много тежко го изживявам това местене.... толкоа ми липсва всичко... даже сега пиша и ми се насълзяват очите.... няма ги старите съседи... кой излиза нервен, кой слиза да пие кафе, кой с усмивка до ушите, няма кого да чакам да си дойде от работа и градина (нали всички майки тръгнаха на работа...) имам чувството, че ми няма сърцето, честно... много зле се чувствам... а тук едни снобари, с лъскави коли, майките някви надути, не се говори с тях.... вярно, че не ги и познавам още ама.... това не  е моето място... извън вратата на вкъщи се чувствам ужасно, нямам желание да излизам .... извинете ме за отклонението, ама... искаше ми да се споделя, пак се извинявам....

ето ни и нас с моята красавица, дребния не разбра нищо... стоя си милия в количката... това на витоша в неделя Simple Smile

Добре, че са ми дечицата и мъж ми... да ми припомнят в момента колко много обичам....

Честит празник, Янче ! Жива и здрава  и ужасно щастлива !

# 593
Много съм щастлива,че се ми честитили преди да влезна да почерпя и тъй като малка хора не обичат шоколад -за вас е Hugмного ми липсвате,но не мога да ви изчета,много ви обичаме и ви желая най-хубавия ден

# 594
  • У дома... някъде
Здравейте дружина!
Отдавна не съм писала,че бяхме все по разходки.Наложи се да лежим в болница известно време  Sad и чак днес ни изписаха като продължаваме лечение у дома.
Дано всички дечица са здравички и като намеря малко време ще ви прочета поне по диагонал.
 Hug

# 595
sweating Няма такава жега....Едвам дишам...
Благодарско за кафенцето,сръбнах с удоволствие.
Мим,тоз готовия за плажа си го задръж, аз ще се възползвам от услугите на другия. Mr. Green
Дидишонче, сигурна съм,че съвсем скоро ще си намериш компанийка извън дома и няма да ти е така жално вече.
Джуджинка и аз искам линк.  Peace
Снежи, и аз така съм чувала за тези препарати против изпотяването. Това е естествен начин на организма да се охлажда,колкото и неприятно да ни е. А този доктор,който си чела, няма какво друго да каже,след като е негов продукта- неговата цел в крайна сметка е да си продаде продукта
Лори, видя ли,че няма страшно.  Hug За слънцезащитните и аз така съм чела. Бебока не го мажа, а и баткото всъщност. Само на морето или на басейн мажа.  Peace
Валерия, много неприятно. Важното,е че вече сте си вкъщи. Повече никакви разболявания.
Булче, палчета да е малкия дявол.  Hug
Пчеличката да се усмихне. В днешния комуникативен свят, разстоянията вече не са това,което бяха.  Hug

Янчето, Честит Рожден ден.Всичко най-хубаво.
   bouquet

# 596
  • Русе/Germany
И такааааа, да се отчетем с резултатите
7500гр (+400гр) и 66см (+2см)
Педката ми каза да замествам вече обедното ядене със зеленчуково пюре по 150гр и след обяд кисел пак 150гр но аз не мисля да му спирам кърмата. Ще му давам по половин пюре и кърма колкото си иска Naughty
Ми много пустичко днес, къде сте всички newsm78
хайде да сложа кафе и разхлаждаща напитка пък може и да се разпишете

Относно препарата против изпотяване, той не спира изпотяването на организма а само там където пръскаш Naughty по тази логика и ролки против изпотяване или разните му там дезодоранти трябва да не ползваме. Аз само споделих, взела съм си решение за себе си Hug

# 597
Хаха, това за лежането, Булка, ми хареса Joy
И на мен много напоследък ми идва да ги лежа,ама за сега изтърпям-точно днес викам,че срещнах съседката и питах моя до кога смята,че нервите на човек може да издържат такова чудо. А между впрочем-тази нощ, тя реши да ходи да простира в 00.15ч, а момченцето крещя пак в коридора по това време. И Елена както спеше дълбоко-се събуди. Аз до сега се опитвах да разсъждавам толерантно спрямо нея,че е уж умна жена, гледа и тя две деца, едното малко, да речеш-знае какво е-ама като се заговорихме аз и викам,че тая моята се дразни на всеки шум, било то и малък,а тя ме гледа с големи очи и вика-ей, с малкия това го пропуснах, спял на всеки шум. Та не ме разбра какво и говорех де...Но всъщност как стоят нещата-ами тя до 22ч стои пред входа и наглежда хлапетата да играят с цигарата в ръката,а простира след 22ч. Да речем,че се налага-ама дъщеря и е на 13 години и докато простре, може да остави малкият на нея отдолу да рече. Ама не-тя стои на лаф моабет с други все я гледам. И сега изпушвам вече и се чудя дали ще успея да говоря нормално с нея или направо ще и се нахвърля. Моята голяма дъщеря беше на 2 години, когато тя роди момченцето. Никога не е крещяла или викала с висок тон в коридора, защото аз изрично забранявах и и казвах:"има бебе отсреща". Имам предвид в коридора пред входната врата-какво прави всеки в собствената си къща не ме интересува вече.Та си викам сега-то май само аз съм единствената мухла тук. Thinking
Това всичко го разказвам,защото съм наясно,че не мога и да искам да направя забележка на котките,или на колите с откачени шофьори на кръстовището.
Тъкмо щях да питам кърмещите-заместват ли цяло обедно хранене вече? Аз май ще заместя,защото тя май сама ще се отказва от сученето вече-не иска да суче денем, мъки големи са, нощем суче по 3-4 пъти, но през деня е нещо страшно-дърпа се, рита, не иска дори гладна да суче. Ама щом доближа пюрето яде като не видяла.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 13:37 от огнена стихия

# 598
От зивестно време чета само по нощите, та затуй съм караканджул Хепи  Grinning
Честит Рижден Ден на Янчето, много здраве , щастие и любов   bouquet  
Дидишонче, много сте сладки  Flutter . Надявам се скоро да свикнеш с новия квартал и да се чувстваш уютно и извън входната врата.
Лорито, ще взема на път за морето ( живот и здраве ) да мина да те натупам , че само тормозиш Бобчето, а не го оставиш да се излежава кротко в бобената си шушулка  Hug . То не бе гимнастики, не бе бутане да пълзи, пък късокрачко бил, дебел бил,сега пък щял да погрознява ... Да му ядеш шушулката  Heart Eyes . Аз те чета внимателно, нищо,че си мислиш обратното. (Даже си пазя и разни неща за манджите дето си казала )
Диамантче, мисля че Юлето беше питала и и казаха, че не е проблем да ходи на солариум, стига да си маже зърната с предпазен крем.
Марулче, ти си младо Булче, та да се оправяш бързо с крака. Дано  е нещо безобидно и да се оправи бързо Praynig Иначе Криско го похвалих на мъжа и се опитвахме да си го предтсавим каква гледка е, че сигурно само един памперс стърчи и се поклаща  Crazy. Иначе и аз чакам да ти кажар от къде са тез слади емоткартинки  Thinking
Снежи, вече сме подстригани (  и двамата де ) bowuu . За спрея против  изпотяване- ползвала съм го, но на третия ден малко ме щипеше. Но и аз като Амидалка четох, а и хомеопатката ме предупреди, да не спирам потенето. Има едни кристали които се борят с миризмата. И аз не си падам по потни  мишници, но лято е  Embarassed Иначе за важни моменти го ползвам, стига да се сетя навреме.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 14:05 от Ad-i

# 599
Дидишон, мноО си готина! Направо ми събра очите! Сякаш си сестра на каката, а не майка и! Снимката е супер идейна и добра! За другото - изживях същото като теб пред 3 години. Взеха да се разкарват едни ML-ки, едни Аудита, едни чудеса  ooooh! Виках си къде се набутах аз тук с моите миризливи чорапи?! Все надути снобари наоколо ... В момента си ходим на гости със всички от входа. Все млади семейства сме. Оказа се, че някои снобари не били снобари, а освен това - имало и други с миризливи чорапи  Mr. Green Просто сте от скоро там и това те депресира. Ще видиш, че ще се намерят много свестни и земни хора около вас.  Hug  Hug  Hug
Валерия  Shocked радвам се, че вече сте си вкъщи и оздравявате с пълна сила! Да не ви се случва повече  Praynig
От два дни си трая и не смея да се допохваля, че "Лудото" Лори ще емне пак Бобчето  Laughing  Hug Моя човек седи. Държи да го оставям седнал иначе се сърди. Задържа се по минута, понякога повече. Докато не реши, че иска да стигне някоя далечна играчка  Laughing Много е смешен. А поклащането го задобрява. Вече даже се поклаща няколко пъти и се хвърля напред като жаба  Laughing 
Потта е неприятно, но необходимо нещо. Ей сега съм плувнала. Снежи, щом си си решила - ползвай си го пък  Hug  bouquet Не приемай изказванията като критика към теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт