. 

И компанийката ви я давам, че ние вече си свършихме с него каквото имаше да вършим

то с това неспане последните наколко дена
и тази темммммпература от пустите ваксини
ма здраве да е след абитуриенският бал ще се наспя

ама то това май не е мързел, а умора
пупупу 
всеки път въздишам на вашите снимки

Халва викаш?
Виж какви работи сънуват хората, не като мен
Аз сънувах Георги Тошев, че ме догонва да ме спре, за да ми се обясни в любов и да ме целува
Оназ гарга отгоре на кафето грачи, грачи ... как да не стане човек
Шегувам се само
И кафето ще ти изпия, и компанията ще ти прибера щом пък толкова не ти трябва вече 
не ми остава време. Вече цял месец немогат да оздравеят децата.То не бяха сиропи то не бяха капки. И накрая от вчера Пламена е на антибиотик.Дано вече се оправи с него. Че иначе ще лудна тотално.

нали няма проблем... и малко масълце... че само картоф е отврар, а не ми се ходи в тая жега до ФФ....
Мисля един портрет на дребния да напраавя, ама... не съм рисувала от има, няма 5 години, та... може и да не, Ви, покажа резулата
нооо много ми липсва.,...
Дадох му тиквичка вчера, дали може да е от нея
Днес ще му дам картоф с тиква и по-натам ще пробвам пак тиквичка. 

Но Кипър е толкова близо, че може да се пътува и няколко пъти в годината.

Наистина е пробило зъбче, хора го видяха и потвърдиха
Средата, долу, дясно
Буди ми се последните нощи по 100 пъти с писъци, аз мисля, че е жаден и му е жега и му давам да суче
Дано не се мъчи още 
. Дано малчовците вече са добре. Марулке, много палчета и за твоите болешки, време им е вече да си отиват. Евридика, най-вероятно пъпчиците са от жегата, но знае ли се. Тиквата уж не е от алергизиращите храни, но я спри за 2-3 дни.
. Страхотни сте.
и сме май единствените, които си нямаме собствен бизнес, а сме наемници...., но трябва да ти кажа, че хората се оказаха съвсем нормални - всички сме на една възраст, всички имат деца на възрастта на нашите, дори бебетата са ни набори. Ходим си на гости, а вечер често става "седянка" в двора.
. А и хич не ме бива в сърденето и не знам как да му покажа, че съм сърдита
, освен че бях зла по телефона.
Обичаме ви.... 
захранването ще го започваме отначало като се оправи(май Амидалка бяха така),че сега пие само мляко.На море категорично забраниха да го водим след прекараната инфекция и слабата имунна система в момента.Трябва много да го пазим,дори и лек вирус може да стане проблем.
Теорията е,че поради незабелената пишка инфекцията тръгва от там,понеже хигиената в този случай е по-сложна и дори капчиците урина могат да инфектират и да отключат тази бактерия.Така че пишман станах,че слушам педито и шефката на неонатология да не пипам нищо на този етап и че физиологично е нормално до 1-2 годинки да не се прави пълно забелване........Но в комбинация вече със стрептокока в гърлото организма изнемогва с кое да се справи и затова се срина изведнъж.Забравих да спомена,че 2 дни преди болницата вдигна темп.37.5 еднократно.

Препоръчани теми