Отговори
# 660
Добро утро!
Днес Ники се събуди в 8 след яденето в 6 и...не е гладен засега  Rolling Eyes. О, чудо  Mr. Green Чак се чудя какво става, ама като гледам как пее явно си е добре детето. Ако реши да си разреди храненията ей така от нищото, че ако вземе и да спи нощем ще ме забие в земята това детенце   Laughing
Пчеличке, чудна закуска, обаче аз днес си угодих с...халва рано-рано.
Ми вече я сънувах тук няколко дни и снощи взех, че купих. Сега като лепна и едно кафе след като се нахрани малчо и ще е почти рая на земята  Wink
Честити месечинки на Габриел, Кристиян, силния Влади и Георги   bouquet.
Брей какво ли не прави един час повече сън сутрин  Joy
Ами хайде лек ден на всички и дано познаят да е малко по-хладничко днес.
Ох, голяма съм забравана - Марулче, много ми е кеф да те чета и ми става много мъчно като има проблем. Особено като пишеш така, ненатрапливо за него, че само си прозира колко ти е (било) тежко. Същото важи и за Лори. Радвам се, че ви има и пишете, за да си разведряваме заедно дните.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 08:39 от Gatofilia

# 661
  • Полски Тръмбеш
СТАВАЙТЕ БЕ!!!! КАФЕТО СЪМ ВИ СЕРВИРАЛА, А ВИЕ ОЩЕ СПИТЕ!  Crossing Arms  Heart Eyes

И компанийката ви я давам, че ние вече си свършихме с него каквото имаше да вършим  Joy Joy Joy

чувствам се като парцал  Tired  то с това неспане последните наколко дена  Tired и тази темммммпература от пустите ваксини  #Cussing out  ма здраве да е след абитуриенският бал ще се наспя  Crossing Arms  bowuu

Булче, мн се радвам че крачето е добре  Hug

Стани и аз съм така с мързела  ooooh! ама то това май не е мързел, а умора  Rolling Eyes или се успокоявам само  newsm78 Embarassed

Браво и на малък-сладък Боби за голямата веселба в банята! ПЪК КАКЪВ Е И БОНБОН   Heart Eyes пупупу  Hug

ДИдишонче, прекрасни сте  Heart Eyes всеки път въздишам на вашите снимки  Heart Eyes  
после пак  Flutter

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 09:08 от mim_007

# 662
Добро утро  Hug
Лори, вече карате водно колело  Laughing Браво на Бобчето, много сладък и голям  Heart Eyes
Ятзе ли каза, че предпочитат прави? Браво, браво  Peace
Gatofilia, благодаря  Hug Халва викаш?  Thinking Виж какви работи сънуват хората, не като мен  ooooh! Аз сънувах Георги Тошев, че ме догонва да ме спре, за да ми се обясни в любов и да ме целува  Rolling Eyes  Laughing
Стани, Мим, станахме седянка от мързел. И аз съм при вас. Не знам дали е умора  Laughing
И Мим, ма станали сме бе!  Joy Оназ гарга отгоре на кафето грачи, грачи ... как да не стане човек  Heart Eyes Шегувам се само  Hug И кафето ще ти изпия, и компанията ще ти прибера щом пък толкова не ти трябва вече  Joy

ЕЙ, Варненките!  Вчера си купих туника. Днес ще си оставя един панталон за корекция. С две думи барнала съм се от всякъде, че и чехли си купих. Е не ви ли е срам вече да вземете да ме изведете на разходка в морската?!
Понеделник? Дайте да видим часа. Този път аз съм там, за вас не знам. Ако смеете пък не идвайте  Crossing Arms  Mr. Green

# 663
  • Сливен
    Здравейте.Как сте всички?Назад съм с почти 2 теми.Но от тези болести  Cry не ми остава време. Вече цял месец немогат да оздравеят децата.То не бяха сиропи то не бяха капки. И накрая от вчера Пламена е на антибиотик.Дано вече се оправи с него. Че иначе ще лудна тотално.
   Весел и усмихнат ден   bouquet

# 664
Ева, мислех си за вас, но предполагах, че са здрави вече  Rolling Eyes Дано се приключва, че колко време стана мъка и за тях и за теб  Hug

# 665
Добро утро!  Hug
Ева, да оздравяват децата вече.
Булче, радвам се,че не е нищо страшно.
Лори, и ние го правим тоз номер,ама баща му обикновено му държи краката да не рита,щото го къпем в стаята и няма как всичко да е мокро...Ама ела да видиш,снощи като трябваше да го къпя сама.... Crazy
Пчеличке, пробва ли масажчето на пръстчетата - я виж Бобчето как си е изпънал ръчичките вече.

Ставам,че натрих тоалетната с препарат и не мога да го дишам вече... ooooh!

# 666
Здравейте.
Вземам си кафе и сядам да ви изчитам.

Валерия, направо ужасно нещо сте преживели, дано никога не се повтаря.

Ева, и вие да оздравявате бързо.

Дидишонче, много хубаво това Митаче, ей.

Лори, браво на Бобчето, че вече не свива юмручета Simple Smile
Хаха номера с плицикането и Красуна го прави най-редовно, от скоро и в басейна на двора и къпе всички около нея  hahaha
Анджи, не си писала скоро, какво става с Кико?

Булче, чакам да се разберете и тогава, че няколко пъти подемам инициатива, ама никой не ми се върза. Ако искаш ми пусни на лични телефон, че като дойде време да звънна и да ви намеря къде сте Simple Smile
А сега прочетох, радвам се, че не ти се потвърдиха опасенията за крака.

Честити месечинки на Габриел, Кристиян,  Влади и Георги   bouquet

# 667
  • софия
Добро утро !

Мим... кафе си взимам, мила, че и цигара ще запаля, това ми е спасението сутрин...

Готвя една мусака и ще пълня басейн... извадиха ми душата....

Абе, момичета.... имам само картоф за обяд... сложих пресен магданоз... така де... от градината на баба е Simple Smile нали няма проблем... и малко масълце... че само картоф е отврар, а не ми се ходи в тая жега до ФФ....

Отново благодаря за комплиментите, направо ме засрамихте ! ама тук няма един бебок и една майка,  които да са по-малко чаровни и красиви и най вече добри !

Лори, моя рита само ако сестра му е срещу него ... много й се радва и ръце и крака маха, иначе не ... ама нали се къпем 3мата... гомо шоу е....

Нещо тия дни и мен ме е ударила музата по-главата мисля, да порисувам като заспят деата, ама къде ми е папката незнам... някъде в мазето, ще я търся Simple Smile Мисля един портрет на дребния да напраавя, ама... не съм рисувала от има, няма 5 години, та... може и да не, Ви, покажа резулата Simple Smile нооо много ми липсва.,...

дреб мрънка... омръзна ми вече, никъде не иска, иска да се обърне , като гонаправи реве и пак наобратно... вече не иска люлка, шезлонг, та даже и седнал не иска... жега ли му е, какво му е незнам, ама само мучи....

Ставам ....

# 668
  • Полски Тръмбеш
Голям съм заплес  doh забравих да честитя месечинките  Embarassed

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Габриел, Кристиян,  Влади и Георги!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

ЕВА,  Hug БЪРЗО ДА ИЗЧЕЗВАТ ТИЯ БОЛЕСТИ И ОТ ВАС  Praynig Praynig Praynig

праснах си един лак на краката  Crazy и докато чакам да изсъхне ще сгъвам дрехи  ooooh!

Hug Hug Hug 

# 669
Здравейте,
Не ми се пише, че е много жега и съм като парцал.
Честито на всички, които празнуват днес Hug
На Лорис вчера му излезнаха много ситни пъпчици по корема, не са много и не знам от жегата или от храната е това newsm78 Дадох му тиквичка вчера, дали може да е от нея newsm78 Днес ще му дам картоф с тиква и по-натам ще пробвам пак тиквичка.

# 670
Здравейте мами,

Не се трае наистина на тези жеги, направо се чудя дребната как заспива на 28-29 градуса  Sad

Климатик имаме само в хола, но не смея да го пускам в присъствието й. За сметка на това съседите ми от 8-ия етаж явно пускат техния непрекъснато, защото прави конденз и непрекъснато капе вода на перваза ни. Ще накарам мъжа ми да ходи да говори с тях да го оправят някакси, че това барабанене не се трае. Та във връзка с междусъседските отношения да кажа, че в днешно хората са станали толкова дебелокожи, че не само от намек ами и от "натвърдък" не разбират. За това гледам да говоря ясно и без заобикалки.

Дидишонче, как само ме запали сега като спомена рисуване. А снимките ти са уникални просто, но това сигурно си го знаеш. Голяма ми е мъка на мен, че не продължих да се занимавам с рисуване, след като завърших училище, а много ми харесваше и ми се отдаваше в известна степен. Ще взема и аз да се пробвам (само дето не съм хващала четките не от 5 ами от над 10 години), пък ще видим какво ще излезе.  Най-вероятно нищо Mr. Green Сещам се за една готина руска поговорка, която прочетох наскоро:

"не се страхувай да правиш неща, които не умееш. Ноевият ковчег е бил построен от любители. Професионалистите са построили Титаник."  Sunglasses

Тия дни мисля и аз да почна да захранвам (досега бяхме само на кърма). То е ясно че захранването не е лесно, ама дали ще се справя чудесно не знам.. Mr. Green Искаше ми се да намеря някоя хубава схема за захранване, но все не откривам. А нещата които чета в нета и по книгите са много противоречиви. Някой има ли някоя хубава схема за захранване след 6-ти месец, която иска да сподели?? Може и на първата страница като линк да сложим, само не знам как става..

Специални прегръдки за Queen_bee, защото знам колко е гадно когато близък човек живее в чужбина. Сестра ми е в Австралия вече 10 години, за което време сме се виждали 3 пъти  Sad Но  Кипър е толкова близо, че може да се пътува и няколко пъти в годината.

честито на празнуващите месечинковци днес, да са много здрави и щастливи!

Чао от мен за сега, ще се стягам за посещение при зъбар, че от кърмене от какво ли, зъбите ми окапаха..  ooooh!

# 671
Дзак Hug
благодаря ви за отговорите Hug Наистина е пробило зъбче, хора го видяха и потвърдиха Flutter Средата, долу, дясно bowuu Буди ми се последните нощи по 100 пъти с писъци, аз мисля, че е жаден и му е жега и му давам да суче Rolling Eyes И се биеше по дясното ухо, аз мислех, че му е влязла вода, водих го да му гледат ухото CrazyДано не се мъчи още Praynig
Много ми е мъчно за болничките бебчета и мамита Confused ДА СЕ ОПРАВЯТЕ БЪРЗО!!!!!
Искам още много да пиша, но бебето врещи с пълни сили.
Цунки  bouquet

# 672
Честити ни месечинковци Габриел, Кристиян,  Влади и Георги

Голяма прегръдка за Виктория и Ева Hug. Дано малчовците вече са добре. Марулке, много палчета и за твоите болешки, време им е вече да си отиват. Евридика, най-вероятно пъпчиците са от жегата, но знае ли се. Тиквата уж не е от алергизиращите храни, но я спри за 2-3 дни.

Дидишонче - прекрасни сте и тримата, а снимките също са върхът Heart Eyes. Страхотни сте.
За съседите - в началото всички така се чувстваме на ново място, но после имаш чувството, че цял живот си живял само тук. Ние сме от по-малко от година в новото ни жилище. И аз като теб мислех, че има само сноби, а автопаркът наистина е подтискащ, а ние с мъжа ми караме обикновени служебни коли, Blush и сме май единствените, които си нямаме собствен бизнес, а сме наемници...., но трябва да ти кажа, че хората се оказаха съвсем нормални - всички сме на една възраст, всички имат деца на възрастта на нашите, дори бебетата са ни набори. Ходим си на гости, а вечер често става "седянка" в двора.

Да се оплача, че макар и рядко и моя мъж ме ядосва. Според вас права ли съм да се сърдя, че не ми каза, че пътува извън София (върнал се е още преди края на работния ден). Аз много се шашкам и искам да ми се обади като пристигне и може и да досаждам с това, но пък нарочно да не ми каже, че пътува newsm78. А и хич не ме бива в сърденето и не знам как да му покажа, че съм сърдита Sick, освен че бях зла по телефона.

# 673
Креми, (може ли така, вместо пълно име?) недей му се връзва на човека  Sunglasses
Аз пак съм мерудия днес. След малко ще имам гости и ще спра да ви досаждам  Hug

# 674
  • У дома... някъде
Благодаря момичета за силната подкрепа!Дано всички дечица са здрави,защото това е най-важното!
Ева83,ще се оправите щом сте намесили и антибиотика.В много случаи това е по-малкото зло. Hug

Честити месечинки на нашите астрални близначета за днес!Добре че си празнуваме месечинката у дома. HugОбичаме ви.... Heart Eyes

Сега да дам отчет за Владко,че е добре,овладяхме дрисъка,пие антибиотика в млякото и е свежар. Simple Smileзахранването ще го започваме отначало като се оправи(май Амидалка бяха така),че сега пие само мляко.На море категорично забраниха да го водим след прекараната инфекция и слабата имунна система в момента.Трябва много да го пазим,дори и лек вирус може да стане проблем.

Някой беше попитал от къде стана тази инфекция,но не помня кой....Та да отговоря,че дори и докторите не са много на ясно как точно е станало особенно в тая ранна възраст,за това се съмняваха че задържа урина,която се връща в бъбрека,но Слава на Бога за сега не се вижда такъв проблем на ехограф. PraynigТеорията е,че поради незабелената пишка инфекцията тръгва от там,понеже хигиената в този случай е по-сложна и дори капчиците урина могат да инфектират и да отключат тази бактерия.Така че пишман станах,че слушам педито и шефката на неонатология да не пипам нищо на този етап и че физиологично е нормално до 1-2 годинки да не се прави пълно забелване........Но в комбинация вече със стрептокока в гърлото организма изнемогва с кое да се справи и затова се срина изведнъж.Забравих да спомена,че 2 дни преди болницата вдигна темп.37.5 еднократно.
 Heart Eyes Grinning
Желая лек ден на всички ви и много усмивки и положителни емоции само!!!!

Общи условия

Активация на акаунт