Отговори
# 645
  • София
Мим адашката е много сладка  Hug babydust7

# 646
  • София
Валерия,  Hug!
Честит рожден ден на Янчето   bouquet!

# 647
  • софия
Валерия... силно  Hug

Ето, Ви, един любопитен поглед за лека нощ.... това е на първия РД на дребния...т.е. първият му РД като гост Simple Smile

# 648
ВалерияHug Стискам палци бързо да се отървавате от тези болести, знам, че са много упорити разните му там коки...ние още борим стафилококите в нослето. Но, нали знаеш, с положителната енергия на момичетата тук и като се прави каквото е нужно всичко ще се нареди  Peace
Ники заспа.. за втори път, тоест преди малко беше първото будене  ooooh!. Уж да попиша, но за кърменето и спането съм ви ревала вече, та май няма смисъл пак  Embarassed
Мисля като навършим 5 месеца да почваме пюренца, но как ще е, що ще е...мътна история ми е, макар че много стриктно следя как върви при вас. Мисля си до 6тия месец да НЕ замествам хранене, а само да го запознавам с разните вкусове, но това си е някаква моя теория и ако не дай си боже по този начин си задълбоча вечните съмнения относно количествата кърма, които произвеждам....кой знае до каква схема ще стигна накрая  Laughing
Дидишонче, много сладък кокорчо Митачето Simple Smile
Аз мислех да ви сложа един клип от ранната утрин днес, как пеем на събуждане, но го снимах с телефона и не знам кога ще го обърна в подходящ формат и т.н.
Да не досаждам повече, то няма, няма и накрая се уливам.
Лека нощ момичета и бебчета  lovekiss

# 649
Валерия Hugмного ми стана гадно като прочетох,доре че сте наред Praynig

Ами при нас да зъб е било една майка го видя одеве Blushвика ами гледай викам гледам ама не виждам и вече след обстоен оглед видях,че прозира по венеца още не е пробил съвсем  затова мрънка #Crazy

Лека нощ bowuu

# 650
Красивото Митаче с красивите очета  Hug

И Йонито ни е кукленце малко  4470

Незнам за вас, ама на мене от жега вече ми иде да се преместя да спя в банята под душа - днеска три пъти се къпя и с излизането вече съм се изпотила sweating Как си мечтая за едно басейнче...

Айде банда, аз отивам да , после  и накрая    и

/Снежи, Стани, най-накрая включих как става...

А това е спешъли фор Лори и кокера

Забравих да кажа - утре при Гълъбина ще нищят захранването

Айде, напълних страницата с емоутикони, да има да се хилите...Simple Smile

# 651
И аз умрях от жега днеска.Децата вече спят, аз отивам да си взема един душ,щот не мога да се дишам и се трупясвам.
Дидишонче, страхотна снимка и невероятен модел.
Мим, много сладка Йоаннка.
Валерия, ужасно наистина. Важното е че вече сте си вкъщи.

Лека майчета. Hug

# 652
Миленка, светни ни и нас де за тези емотикони  Laughing
Днес пак бях на зъболекар. Този път нещата дооооооста се проточиха - почна ме с час и половина по-късно. Излязох от вкъщи в 17.30 и се прибрах в 22.00. А Пепи отказва да пие от шише  Confused Та предложих на баща му щом не иска да му даде пюре - та така, вечерял е морков+картоф около 100 гр. Дано не му навреди на стомахчето нещо  Confused
Валерия, лошото да е вече зад гърба ви  Hug
Чакам новини  от Марулката....

# 653
Аз казах лека нощ, но се загледах пак в разни сайтове и ми прави впечатление, не знам забелязвали ли сте, че вече за 6-9-12 месечни дечица дрешките има доста, които не са чист памук. Свекърва ми бяха в Гърция и ми донесе и оттам едно комплектче за Ники много сладко, но и то така има и изкуствено в него. Та си мислех да питам от кога мислите, че вече може да ги обличаме и с по-смесени материи? То сега за лятото хич не ми се струва подходящо да има изкуственяци в бебешките дрешки.
Айде вече лека нощ  Mr. Green

# 654
Тъпо ми е..... Cry

Можеше да съм там.....

А след като видях това, ми е още по-тъпо....

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-07-12&article=374079

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 00:01 от maria_m

# 655
Захарчета,май ще трябва да ми дадете приз за най-голям мързел   Embarassed,защото цял след обяд ме мързи даже компа да включа,но сега ви изчетох! Naughty
Утре сутрин ще водя каката да и взимат кръв,та и малката в комплект.Ще обиколя Младостите да напазарувам,ще подавам и документи за детски и после обратно в наше село.А така ми се искаше да си спретнем една Младостка среща.... Rolling Eyes
Миленка,сигурна бях,че ще успееш  Hug
Мим,много сте ми готини!
Валерия,браво за бързата реакция!Бързо възстановяване! Hug
Дидишонче,Митачето ще го взимаме за зет!  PeaceА това за каката на Мишонка-и аз съм си го мислила. Peace
Хайде едно предложение:Зеленчуково или плодово пюре,хапва февруарското дете!

Лека нощ!

# 656
Пописали сте днес следобед така като ви гледам  Laughing Чета, на половината съм и вече изпозабравих  Blush
Първо да си кажа, защото толкова много се ангажирахте с моите работи пак, че чак срам ме хвана  Blush Малкия дявол съм гушнала! Нервите са проходими, импулси ИМА, слабеене на крака НЯМАааааа  bowuu  Има си увреда, но това са подробности  Laughing Благодаря ви, много!
Наде ... в твоят филм с храненето живях преди 4 години. Напълно те разбирам какво ти е  Hug  Cry Колеги ме успокояват, че в пубертета ще му мине  Laughing Освен да чакаме и да се надяваме ... друго не ни остава  Hug Аз моя го оставих отдавна - яде колкото му се яде, когато му се яде. Да тъпча в устата на сила нито става, нито пък е полезно за него. Реших. че ще му създам някоя фобия към храната и се отказах.
Валерия  Hug  Hug  Hug Доста страшно е било! Добре, че не си се паникьосала! Ще ги махнете стрептококите  Peace
Зелда (много салата сме много нещо  Hug ) Ако е кътник те имат обикновено такова поведение - подаде се връхчето и поседи месец-два така без да мръдне, а останалите обикновено са по-сговорчиви. При всички положения си имате пробило зъбче  Hug Да ви е честито, здраво и остро!
Дидшонче, голям чаровник  Hug
Мим, готина мацка, като майка си  Hug
Е хубаво дееее какво си пускате разни интересни нови емотикони и си траете  smile3516 Толкова пъти питахме, но никой не иска да ни осветли. Ще ви разгледам кодовете утре  smile3534
Gatofilia аз и сега за големия търся естествени материи. Най-много нещо с малко ликра да му купя, че е леко.
Миме М  Hug  Hug  Hug
Убедена съм, че изпуснах някого, но нямам сили да се връщам назад вече, простете ми  Hug
Лека нощ!

# 657
 Hug хахаха Миленка, точно така сме с кокерчо
Дани и Лорис ми липсват!
Ади  Hug С вас ли се возихме на трамвая, скоро се сетих   Mr. Green Ами гимнастик ще го правя Бобчо, няма какво да се помайва.
Вале-много прегръдки и за двама Ви и дано не се връщате в болницата. Бързо да оздравява малкото съкровище  Praynig Това с темрепатурата е много кофти и Бобо, като беше болен как само за няма и час я вдигна  ooooh!
Дидка-страхотни сте и с каката, пък малкото е голям чаровник. Снимките са с удивително качество   bouquet Но професионализмът си личи и най-вече мократа ръчичка.
Мими, страхотни нокти   bouquet
Мими МHug
Снуки-ние си купуваме пащърнак на ХИПП. В началото много го харесваше, но нещо напоследък  Sick На мен ми харесва, иначе никога не съм виждала "жив" пащърнак  Wink да се върнем на темата за малко за живото пащърначе и що е то  newsm78 идея нямам

имаме си ново 20-нали съм ви казвала Бобо как рита с крака, чак не му се виждат..толкова бързо. От днес го прави това с краката във ваната  Crazy Пада от смях, като ни пръска...излезнахме всички мокри до кости  Mr. Green
май пропуснах някоя страница, докато ви четях...нещо не видях за Булчето, ама ще се върна
имахме голямо приключение с това мляко, аз си мислих, че ни е минал рефлукса, но уви  Confused Днес цял ден изпи 300мл мляко и повърна към 200мл. Имам една купчина с дрехи за пране. Отново сме на АР, ще го пием, като помага. Сега си и спи доволно и няма милото ми никакъв проблем.
отивам да видя снахата
яяяя да се похваля отново с гарджето
Я му вижте ръцете аааааа, от юмруците няма и спомен  Flutter  Party Party Party и какъв тумбак....

лека нощ заьовци, ако стигнете до тук  Hug

# 658
Щом няма никой, да шибна нещо за хапване, а?

Да взема да се изкажа по вчерашните теми, че нали ми се затри поста, а с него и поне две - три годинки от живота ми!  Mr. Green

Янче, честито на патеричка!   bouquet Бъди жива и здрава и много, много щастлива!

Валерия, радвам се, че Малчо е по - добре. Дано всичко вече да е наред и повече никакви болници!  Hug

Дидишон, наистина сте много чаровни всички!

Булче, скарай им се на тези крака! Аааааааама ха!

Браво на Бобчето!  Hug Бобъра си седи със свити юмруци, но не е чудно предвид това, че майка му седи по същия начин, а е на 27 години!  Blush Mr. Green

Друго имаше ли, не помня ... Хайде, до после!  Hug

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 08:03 от QueenBee

# 659
  • София
Аз да се разпиша с едно капучино. Снощи пробвах да махна храненето в 12 часа-ама уви след 40 мин. се предадох с успокоението, че както сам спря да яде в 3 посреднощ и това ще се случи  baby

Общи условия

Активация на акаунт