Стискам палци бързо да се отървавате от тези болести, знам, че са много упорити разните му там коки...ние още борим стафилококите в нослето. Но, нали знаеш, с положителната енергия на момичетата тук и като се прави каквото е нужно всичко ще се нареди 
. Уж да попиша, но за кърменето и спането съм ви ревала вече, та май няма смисъл пак 

Как си мечтая за едно басейнче...

А това за каката на Мишонка-и аз съм си го мислила. 
Малкия дявол съм гушнала! Нервите са проходими, импулси ИМА, слабеене на крака НЯМАааааа
Има си увреда, но това са подробности
Колеги ме успокояват, че в пубертета ще му мине
Аз моя го оставих отдавна - яде колкото му се яде, когато му се яде. Да тъпча в устата на сила нито става, нито пък е полезно за него. Реших. че ще му създам някоя фобия към храната и се отказах.
Доста страшно е било! Добре, че не си се паникьосала! Ще ги махнете стрептококите 
) Ако е кътник те имат обикновено такова поведение - подаде се връхчето и поседи месец-два така без да мръдне, а останалите обикновено са по-сговорчиви. При всички положения си имате пробило зъбче
Да ви е честито, здраво и остро!

Толкова пъти питахме, но никой не иска да ни осветли. Ще ви разгледам кодовете утре 

хахаха Миленка, точно така сме с кокерчо
С вас ли се возихме на трамвая, скоро се сетих
Това с темрепатурата е много кофти и Бобо, като беше болен как само за няма и час я вдигна 
Но професионализмът си личи и най-вече мократа ръчичка.
На мен ми харесва, иначе никога не съм виждала "жив" пащърнак
да се върнем на темата за малко за живото пащърначе и що е то
идея нямам
Пада от смях, като ни пръска...излезнахме всички мокри до кости
и какъв тумбак....

Бъди жива и здрава и много, много щастлива!
Бобъра си седи със свити юмруци, но не е чудно предвид това, че майка му седи по същия начин, а е на 27 години!
Препоръчани теми