на Криско!
.
.
Да си ни много здравичка и да получаваш най-красивите подаръци от най-скъпите хора 

и сега е заспал, но това е само привидно...вече 5 минути минаха де
Цял ден ме кара да играем, то не бяха играчки, не бяха книжки-така им се радва от тези панорамните, не беше козметекита му 
кой знае каква гняс му се струва моето блюдо.
и то докато разгледам кой, какво, защо
Миленка и нашия тати, така държи Бобо 

, страхотни малчугани 

и да реве, а като съвсем откаже и аз
, пробвала съм и с лъжица да й давам и половината отива в гушата, увеличихме и часовете м/у храненията на 4 и пак не иска понякога,абе...
- голяма мъка ми е, че не успях да запазя безценната за Борянка храна и не искам да го коментирам,но не се отказах до последно, до последната капка й давах, до като в един момент не спря от толкова притеснения, но пък за това сега се радвам на Всички Вас мили мами които продължавате да кърмите

Валерия много прегръдки
много ми стана мъчно че малко е преживял такива неща а и за вас. Представям си какво ви е, но е хубаво че са открили веднага какво му е и са го лекували адекватно 

дай боже всичко да е наред с малкия Влади! Да се възтановява милото детенце и да няма повече такива случаи!
знам, че се предлага пак, но след известно време, а и повечето израстват алергията с възрастта.
И тук доста неща в отглеждането на децата се различават от България и много ми харесват, но ако можех да избирам бих предпочела българските ясли. Тук малката дъщеря я пуснах на 10 месеца - освен спането на пода върху мокета, по който си ходим с обувки, най- ме ядосваше липсата на елементарна хигиена специално в бебешката група (и то в добра и доста скъпа ясла). Например в 9:30 сутринта нареждат директно на малките маси парчета плодове и зеленчуци. Преди това не мият ръцете на децата, които са лазили на пода и им текат реки от сополи. Нито пък след ядене ги измиват, а просто ги изтриват с кърпа с вода. Ужас, просто.
Резултатът - болна всяка седмица, антибиотик някой път и два пъти в месеца.
какво сте преживели с малкият сладък Владко
дано никога повече не се случват подобни емоции

дечицата и ние покрай тях да сме здрави
а другото са "бели кахъри"Препоръчани теми